Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - May 31

31. svibanj 2012 2012


4 Men, 8 Pax, 8 Manik

Selamat Balik! Vraćamo se! Mnogo se toga događa iza zatvorenih vrata. Bankari smutnje stvorili su situaciju takvog bezvlašća s njihovim mnoštvom nelegalnih dužničkih instrumenata koji su postali sredstvo prisiljavanja bankarske industrije da se pozabavi novom upravom i drastičnim promjenama poslovanja. Mi smo iskoristili ove prevarantske bankovne prakse kao osnovu za uvođenje novog globalnog financijskog sustava. Oholost smutljivaca je skovala tako masovnu dužničku situaciju da je postala teret koji će slomiti leđa mračnoj sili koja je stoljećima bezobzirno upravljala svijetom. Veličina njihove prijevare i kriminala je neupitna, te uz pomoć nekoliko hrabrih duša našeg osoblja za vezu je prikupilo dovoljno materijala s tim u svezi da prignječi ove ništarije do pete. Konačno, metoda općeg rješenja postaje kristalno jasna. Mi smo tražili da se naši posrednici i određeni članovi svetih tajnih društava površinskog svijeta sastanu s tim prkosnicima kako bi ih prisilili da stave voje potpise na sporazum koji bi omogućio novom financijskom sustavu da krene naprijed.

To će dovesti do otpuštanja vaših fondova prosperiteta. Također, sav novac namijenjen za posebne primatelje je na mjestima i bit će poslan čim ugovori budu potpisani i pravno provedeni. Imali smo drugu grupu naših posrednika s namjenom da prati ovaj proces od samog njegovog početka. Naše različite tehnološke mjere zaštite su na mjestu, a mi ćemo početi samo onda kada gornji sporazumi budu usvojeni. Isplata sredstava prosperiteta osigurat će novu upravu i omogućiti novu stvarnost o kojoj smo dugo raspravljali sa vama. Kako bi se osiguralo da se sve ovo dogodi u pravo božansko vrijeme, brojna nebeska bića, zajedno s našim timovima osiguranja, zaštitili su ova sredstva od mračnih i njihovih potpuno nemoralnih načina. Prvenstveni naš zadatak je da provedemo našu misiju prvog kontakta s vama; štogod se može učiniti da se ova operacija pomakne naprijed postaje presudni dio ove misije, i tako mi pažljivo pratimo sve to i spremni smo da učinimo sve što je potrebno da bi se ova misija uspješno završila.

Mi pažljivo koordiniramo mnoge od tih aktivnosti s Agarčanima kao i s vašim Uzašlim Majstorima. Ova misija je o punoj svijesti i povratku vašeg dragocjenog sunčevog sustava u svjetlost. Svi vi imate posebnu sudbinu koja će biti poštovana od strane Svjetlosti, a važno je da vaši mračni vladari budu legalno zbačeni s mnogih njihovih tronova moći. Izvor te moći je korumpirani financijski sustav zajedno s valutnim tečajevima koji se dnevno koriste za održavanje te moći. Nositelji tog novca su isprepletene skupine banaka i njihovih vladinih suradnika, i ta mreža je proizvela toliko duga da je dostigla točku bez povratka. Mi to ponovno spominjemo kako bi objasnili dvije ključne točke; prvo, smutnji je ponestalo opcija da spriječe ogroman kolaps. Drugo, ovaj će kolaps otvoriti mogućnosti za pomicanje vaše stvarnosti na novi put. Mi smo potpuno spremni da to postignemo, pa se trenutak vašeg oslobađanja brzo približava.

Dakle, gdje sada stojimo? Vaš svijet je na točki moralnog preokreta. Također, ovo je prvi put da mračni pogrešno procijene kako da iskoriste situaciju da dalje pritisnu s još tiranskijim globalnim sustavom. Gubitak vodstva njihovih bivših gospodara, Anunakija, pokazao je još veće poteškoće prvobitno zamišljenih od podanika koji su odbili, sredinom 1990-tih, da također podnesu Svjetlu da će završiti svoje potrage za beskrajnom moći nad vama. Taj nedostatak je uzročnih poraza! Svjetlo i njegove snage su stigle, i pod vodstvom uredbi Neba koriste svoju moć da uklone ove neposlušnike, a time otvore put za novu stvarnost koja je u biti sveti most do pune svijesti. Pomak u punu svijest završit će vašu amneziju i omogućit će vam ponovno spajanje s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. Tada ćete postati čuvari ovog svetog sunčevog sustava i ključni članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti.

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Blagoslovljeni, dolazimo s dobrim vijestima. Naši suradnici su bili u stanju da izvrše dovoljno jak pritisak na mračne da ostvare, izvan svake sumnje, da je njihova vladavina na kraju. Mi namjeravamo da preuzmemo velike banke u ovom području i upotrijebimo ovu poziciju da osiguramo brzu ostavku svih glavnih režima ovog svijetlog i lijepog planeta. Dugo smo pazili i držali naše namjere koje sada imaju izvrstan plod. Oni dodijeljeni ovoj ogromnoj promjeni sakupili su dovoljnu količinu visoko inkriminirajućih dokaza kao i veliki dio pregovaračke moći. Banke koje ćemo uskoro preuzeti nisu u poziciji da odbiju naše bezuvjetne ponude, pogotovo s obzirom da je ključni faktor golema količina novca vezana za njihovu kapitulaciju. Glavna poluga u svemu tome je Nebo i Galaktička Federacija Svjetlosti. Oni su sveti egzekutori u tim transakcijama!

Nebo nas je snabdjelo s nevjerojatnim skupom resursa koje smo dodali našim alatima s ciljem da privučemo i skinemo mračne. Povrh toga, naše svemirske obitelji koriste svoje napredne tehnologije da osiguraju našu pobjedu. Fokus je na pridobivanju mračnih da potpišu neke posebne dokumente koji će biti njihova propast. Također imamo legalne hipotekarne i kreditne dokumente koji dokazuju razmjere ilegalne aktivnosti jednog dijela smutnjinih bankara u nedavnoj prošlosti. Ova dokumentacija pokazuje kako je smutnja poticala financijski sustav koji je moralno i pravno u stečaju. Trenutak je došao, na jedan ili drugi način, da se odstrani ovo jato zlonamjernih bića iz mračnih kutaka ove stvarnosti. Mi uskoro namjeravamo dovršiti ovaj aspekt stvari i osloboditi vas iz kandži tih potpuno poremećenih, za vlašću ludim bićima!

Mi blagoslivljamo cijelo čovječanstvo i u ekstazi smo zbog onoga što će se uskoro dogoditi da vas oslobodi od onih koji traže vaše trajno ropstvo. Eonima prije, čovječanstvo je zakoračilo u punu svijest, a kasnije je koloniziralo ovaj dragocjen i lijep svijet. Svi smo mi proizvod ovih božanskih postupaka, i mi zahvaljujemo i blagoslivljamo sve one u fizikalnosti koji su doprinijeli ovom uzdizanju do besmrtnosti zemljinog površinskog ljudskog društva. Svi mi koji smo već uzašli u ovo blaženo stanje svjesni smo onoga što leži pred nama. Oni koji su uzeli ulogu tlačitelja znaju duboko u njihovim zlim srcima, koju su igrali milenijima u ovom području, i stoljeća okrutnih nepravdi trpljenih od nesvjesnog čovječanstva. Istina o tim činjenicama bit će položena pred sve vas, i formalni čin masovne pravde će vas osloboditi od ovih spletkara vaše povijesti zauvijek!

Danas smo vas obavijestili o tome što se događa na vašem svijetu. Vaše područje se priprema da preuzme svoj novi identitet i preseli iz mraka u svjetlo. Zadnjih nekoliko koraka ove faze je poznate duljine, a zatim ćete moći gledati i sudjelovati u otvaranju nove epohe i za čovječanstvo i za vaš voljeni sunčev sustav. Sada, znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoveb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…