Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - September 24, 2013

Sheldan Nidle - 24. rujna 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

http://www.paoweb.com/sn092413.htm

5 Caban, 0 Tzotz, 10 Caban

Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Došli smo podijeliti neka razmišljanja o onome što se događa na vašem svijetu. Ekonomski sustav mračne kabale temeljen na dugu koji je doista "na koncima" i dalje potiče stopu formiranja duga koja je prilično zapanjujuća. U stvari, ona je dostigla točku gdje se težina duga počinje urezivati u infrastrukturu sustava, prijeteći da će ga raskomadati, i postalo je jasno da mračni više ne mogu to držati u fokusu. Oni vide da se približava trenutak kada će novi sustav prevladati i priznaju da to signalizira kraj njihovog vremena na vrhu. Globalna revalorizacija valuta na mnogo načina predstavlja takav slijed događaja i doista, mi smatramo da će revalorizacija biti "ritanje magarca" koja će zbaciti ove ohole s vlasti. Također znamo da potpuno drugačiji tip ekonomskog sustava čeka upravo takav trenutak kako bi se uveo. Naši saveznici su na gotovs i uskoro će prisiliti na propast stari, oronuli, opaki sustav, čime se otvaraju vrata stvarnosti ispunjenoj veličanstvenom svjetlosti koja će transformirati globalnu svijest.

Sigurna i mirna ruka Neba vodi mnoštvo promjena koje dovode vašu novu stvarnost do manifestacije. Oni koji su dugo nastojali da vaše okrutno društvo bude zamijenjeno s onim više orijentiranim ka svjetlu, oduševljeni su onim što će se dogoditi. Mi, također, uvelike se veselimo da će vaš sadašnji štetni režim završiti. Kao što znate, mračna kabala je bila odlučna da stvori beskrajno trajno teško stanje života na Zemlji i davala sve od sebe da ne dođe do zatišja kako bi minirala vaš rast u svijesti i svega onoga što podržava svjetlo. Jako dugo ste nenamjerno sudjelovali u podmuklom scenariju mračnih, vjerujući da nema alternative i da nema kraja na vidiku. Sada, sve to je povijest. Mi smo bili pozvani ovdje dekretima Neba da maknemo na stranu ove nesretnike u božansko pravo vrijeme, i taj čarobni trenutak je sada stigao! Posvuda, znakovi transformacije su vidljivi onima koji jasno vide što su pisali i objašnjavali mnogi vaši ekonomski stručnjaci. Vrijeme je sada!

Danas smo nedvosmisleni u namjeri, jer morate znati da smo se obvezali za istinu i za akciju. Filozofija mračnih da se vjeruje u njihovu sposobnost da se izvuku na njihov način u svakoj teškoj situaciji, ovaj put neće raditi. Snage posvećene slučaju svjetlosti dovoljno su napredovale da sruše nezakonito i bolesno stečenu kuću od karata jednom zauvijek, i mi smo spremni da pomognemo kada i gdje naša pomoć bude zatražena. Sve je spremno za pokret, a mi smo toliko ponosni na ono što su naši saveznici postigli. Vaš svijet se napreže po šavovima s mnoštvom dobrih djela i prirodnih događaja koji slažu dijelove, tako da mogu eksplodirati procvatom slobode diljem svijeta. Gaja je vrlo sretna što vaša rastuća svijest postaje sve teža i teža mračnima da nastave s tim okrutnim i nezakonitim igrama s vama. Ubrzavanje razine svjetla pozvalo je dalje tražene uvjete za pravni udar bez prolivanja krvi koji će likujući zbaciti ove pokvarenjake s vlasti.

Proslavljamo ono što će se dogoditi. Mračna kabala je uvijek bila uvjerena u svoje sposobnosti da vam veže oči kako bi prihvatili pogubnu politiku koja dovodi do rata i nepotrebnih patnji. Vi sada pretvarate njihove snove o stalnoj kontroli u noćnu moru, u kojoj vaša rastuća pobuna signalizira neizbježnost njihovog sudnjeg dana do kojeg su se sami doveli. Naši saveznici su naveli kabalu na rub na kojem postoji samo jedan put prema dole! Nova vlast će privesti kraju dugi niz zataškavanja koja su skrivala istinu od vas o raznim novim, oslobađajućim tehnologijama; o našem dobronamjernom postojanju; i o činjenici da je Gaja šuplja i podržava napredno, 5-D društvo u svojoj svetoj živoj unutrašnjosti. U konačnici, puna svijest je naš zajednički cilj. Cilj je vratiti Gaju i uistinu cijeli sunčev sustav u njihovo bivše prastaro, visoko-svjesno stanje. Nakon što se to postigne, vi ćete dovršiti ono što su drevni Lemurci gotovo ostvarili. Tada možete skrenuti svoju pozornost na pitanje osiguranja trajnog galaktičkog mira.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo prokomentirati o tome što se događa Gaji i vama. Vi prelazite iz ograničene u punu svijest. Vi ste se spremni preseliti u duhovna čuda koja je puna svijest, integrirajući vašu punu duhovnu suštinu i učenje o tome tko vi zapravo jeste. Blaženi proces je pomalo bolan i otvara vas za doživljavanje suptilnih naznaka onoga što ćete biti u vrlo bliskoj budućnosti. Ima mnogo toga što trebate naučiti a vrlo malo vremena da to apsorbirate u svoje biće. Kako bi vam se pomoglo u ovom procesu, trebat će vam vrlo posebno priručno vodstvo. Naša misija je da vam pomognemo iznoseći podatke u velikim, ali vrlo probavljivim komadima. Mi, Uzašli Majstori, svi smo to trebali raditi tijekom nekoliko života, ali vi imate samo ovaj u kojem bi postali prosvjetljeni. Dočekujemo vas raširenih ruku i potpuno vas namjeravamo prevesti preko linije cilja!

Kao Uzašli Majstori površinskog čovječanstva, Duh nam je dodijelio najčudesniji milošću ispunjen zadatak. Svatko od vas je velika duhovna suština koja je rođena sa smanjenim kapacitetom uma u kom vam je teško dokučiti što mi pokušavamo opisati. Puna svijest je kada se cjelina fizikalnosti i Neba stopi u koherentnosti unutar vas. Tada, svaka misao koju imate je odraz ove koherentnosti, omogućivši vam da budete svjesni nje i one sa Stvoriteljem i čudesnim božanskim planom. Tada možete s povjerenjem koristiti vaše sposobnosti i talente za razvoj fizikalnosti i za spoznati načine i razloge svakog događaja u vašoj prošlosti, sadašnjosti, ili budućnosti. To se događa zato što su ove iluzorne konstrukcije linearnog vremena treće dimenzije sada spojene u vječni Sada trenutak 5-D gdje mogu lako biti pročitani. Da bi shvaili ovu mogućnost, i mnoge, mnoge druge, trebate naučiti o fizici fizikalnosti i duha.

Za postizanje ove suštinske mudrosti trebalo nam je mnogo života, vrlo duhovno posvećenih života da bi to ostvarili. Sada Nebo želi da i vi na isti način integrirate ovu mudrost, ali vi to činite s puno duhovne i fizičke pomoći. Ova pomoć će početi s bitnim utemeljenjem nove vlasti i velikim oslobađanjem blagostanja za svakog od vas. Vrijeme je za učenje, i prihvaćanje mnogih stvari: Tajne skrivane od mračnih će biti otkrivene; Veliko bogatstvo će biti podijeljeno; i loze vaše ljudske obitelji, dugo negirani laki pristup vama, obuhvatit će vas u povratku kući što je vaše glavno ostvarenje nebeskog velikog dekreta. Vi ste enormno blagoslovljeni jer predstavljate skupinu ljudi koja će uskoro transformirati cijeli vaš sunčev sustav i zapravo, cijelu ovu galaksiju. Vi ste predodređeni da širite veliko svjetlo diljem galaksije i da ga integrirate s onim što se sada širi cijelim ovim velikim svemirom!

Danas smo pregledali što se događa u vašem svijetu. Nevjerojatni događaji i šokantne najave će se odigrati. To će promijeniti vaš svijet i omogućiti vam da postanete potpuno svjesna Bića svjetlosti. Pred vama leži nova stvarnost, a što je najvažnije, novo stanje postojanja! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge