Home > > Sheldan Nidle - May 31, 2011

May 31, 2011

4 Batz, 9 Pax, 7 Ik

Dratzo! Vratili smo se! Mnogo toga se svršava i povezuje na Vašem svijetu i naši zemaljski saveznici i agarćanski rođaci su skoro spremni “otpustiti” tako dugo očekivane akcije na mračne sile. Dogovori potpisani prije par tjedana su počeli nositi ploda. Europski pravni tim zemaljskih saveznika je dovršio dokumente koji će poslužiti kao temelj za smjenu nekoliko glavnih vlada. U ovo su uključene zakonske odredbe da se smjeni nelegalna američka korporacijska država. Možemo isto tako izvjestiti da organizacija koja će zamijeniti trenutni globalni financijski sistem tajno postavlja stožere u Evropi, Aziji i Americi. Što se tiče ostalih razvoja, oni koji trebaju prisiliti stare vlade da siđu s vlasti zauzimaju svoja predodređena radna mjesta i mi postavljamo svoje brodove i osoblje kao podršku. Naši časnici za vezu su tamo da demonstriraju našu punu podršku ovim promjenama koje su uvod u puno razotkrivanje. Razotkrivanje je najmonumentalniji događaj u modernoj povijesti Zemlje. Ovaj epohalni događaj se srušiti naizgled nepobjedivu snagu mračnih sila preko noći!

Razotkrivanje nam omogućuje započinjanje otvorenog dijaloga s Vama. Do sada je kontakt bio ograničen na tri “mekana” područja. Prvi su bila desetljeća tajnih interakcija s nekoliko Vaših vlada koje najvećim dijelom u svojoj prirodi bile jednostavna izmjena informacija. Ovi su tek nedavno prerasli u sastanke koji okupljaju mnogo nacija i privatno pozvanih moćnih pojedinaca. Ove mini konferencije su rezultirale u ostvarivanju konsenzusa koji je unaprijedio generalne političke smjernice naših zemaljskih saveznika. Drugi oblik kontakta su bile s ciljem orijentirani sastanci sa selektiranim pojedincima koji su nam u puno slučajeva dozvolili da promoviramo politike koje su nas približile prvom kontaktu te smo stvorili nova prijateljstva koja nam pomažu sa prvim kontaktom. Treći oblik kontakta su poruke koje Vam šaljemo na regularnoj bazi kako bi Vas održali informiranima o napretku prvog kontakta. Nedavno su naši pregovori podržani jasnim akcijama naših obrambenih timova kako bi pokazali da je kontakt blizu i neizbježan.

Jedna od stvari s kojom smo se suočili kao konstantom je neprijateljstvo Vaših tajnih vlada. Ove tajne organizacije posjeduju podzemne i orbitalne instalacije koristeći ih kako bi nas kontinuirano provocirali. Do sada ova grupa dosadnih “komaraca” nije bila ništa više nego smetnja no od nedavno, kao dio aktivnijeg stava, upotrebili smo ograničavajuće mjere kako bi naglasili mračnim silama našu odlučnost glede različitih vitalnih pitanja. Ova aktivnija politika je doista rezultirala prihvatljivijim rezultatima od mračnih sila glede prenamjene ili zatvaranja ovih instalacija. Nadalje vitalno je da Vam ove tehnologije postanu odmah dostupne jer većina ovih uređaja može imati galvanizirajući i koristan učinak na Vaše ekonomije i posebno za Gaju. Morate naučiti više o Gaji osim o hranidbenom lancu kojem Vas uči Vaša znanost i mediji uključujući znanstvene i duhovne podatke koji se čuvaju u tajnim instalacijama. Ovo je korak ka Vašem ujedinjenju sa Vašom agarćanskom obitelji.

Blagoslovljeni budite Najdraži! Mi smo uzašli majstori! Tijekom nekoliko prošlih tjedana raspravljali smo o izmjenama Vaše realnosti. Razgovarali smo o vladavini svjesnosti i dvjema stvarima koje ju stvaraju: fluidna grupna dinamika i četiri sveta zakona. Ove će Vam predstaviti Galaktička federacija i Agartha. Agarćani su Vaši rođaci od kojih su Vas odvojili Atlantiđani i njihovi nasljednici, Anunnaki. Naša sveta misija je da Vas ponovno ujedini sa Vašim duhovnim i svemirskim obiteljima i vrati Vas u punu svjesnost. Ova misija je ekstremno blizu ostvarenja. U tijeku su operacije koje će kreirati novu vlast, raspodjeliti novčana sredstva i omogućiti razotkrivanje. Ovi događaji uključuju razotkrivanje nove tehnologije kao i istinsku, činjeničnu povijest Gaje i njenih mnogih svetih hijerarhija. U vrijeme masovnog prvog kontakta svatko od nas namjerava istupiti naprijed i prenjeti Vam ovu svetu povijest.

Prema kraju ovog procesa želimo s Vama podijeliti nekoliko važnih duhovnih koncepata. Jedan od ovih je Vaša sveta “snaga duše” i njena primjena. Svatko od Vas ima posebnu svetu moć koju ste davno predali mračnim silama i ova sila će Vam biti vraćena. Nakon mnogo posebne ceremonije saznali smo od mračnih sila način da Vam ovo povratimo čak i prije nego povratite punu svjesnost. To zahtjeva od Vas da iskoristite nadolazeći solsticij kao božanski alat. Gaja otvara svoju višu duhovnu atmosferu dozvoljavajući da se meditacijom spojite i na višu atmosferu i na njenu duhovnu jezgru. Činite ovo sedam dana prije solsticija i tri dana nakon toga. Pozovite se na nas, Kreatora (Izvor) i na svoje božansko Ja jesam da se ujedine sa Vašom svetom silom duše. Kad ovaj period solsticija bude gotov bit ćete sposobni ponovno biti u posjedu onoga što Vam je davno oduzeto.

Majka Zemlja nastavlja pripremati svoju površinu za svoj novi izgled. Površina kakvu poznajete je bila unakažena i porobljena kroz milenije, i to najgore u zadnja dva stoljeća kad je rastuća populacija povećala zloupotrebu na rekordne razine. Stoga smo se osigurali da sve nove rezerve zlata budu locirani blizu glavnih točaka (zemljine energetske op.p.) rešetke jer ove točke mogu biti iskorištenje da stabiliziraju i malo poprave štetu. Trenutna razaranja na površini su većim dijelom posljedica Gajine potrebe da izbalansira ono što je čovječanstvo tako bezobzirno pokvarilo. Vaša površinska realnost je u sredini velikih promjena i mi smo poslali puno svetog svjetla u ova područja kako bi umanjili ono što se može desiti ako se tome pravilno ne pristupi. Gaja želi poduprijeti Vaš povratak u punu svjesnost i ona stvara drhtaje samo kao upozorenje i poticaj za promjene.

Ovo je trenutak za transcedentalna čuda i ona su poslana od Neba! Mi smo čuvali Svjetlo i njegovo sveto znanje kroz milenije te, kako je naš zadatak bio da budemo vodiči i da pokazujemo u pravom smjeru, mi smo davali nagovještaje na ovu mudrost o početaka ove ere prije nekih 7.000 godina. Poučavali smo ova znanja onima među Vama koji su bili spremni primiti ga i predati drugima. Doista, svatko od Vas, je učinio svoj dio u svom pokretu da pomakne čovječanstvo prema ovome veličanstvenom trenutku kada se naši zajednički napori približavaju trijumfalnoj manifestaciji. Gaja zna i voli Vas zbog Vaših pažljivih misli i djela koja čine mogućima ovo čudesno doba kada se čovječanstvo vraća u punu svjesnost. Radujte se jer naizgled beskonačno vrijeme mraka i neznanja je sada gotovo, i da je veličanstveno ujedinjenje sa Vašim ostalim vječnim ljudskim obiteljima i Nebom je ovdje!

Danas smo Vas izvjestili od razvojima događaja a Uzašli majstori su ponovno predstavili koncept božanske sile duše. Kao i uvijek ključni element je razotkrivanje. To je trenutak kada ćete formalno postati svjesni svoje egzistencije i Vaša realnost će se iznenada promijeniti zauvijek i na bolje.
Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.