Home > > Blossom Goodchild - June 1, 2011

June 1, 2011

Jó reggelt, barátaim. Reméltem, szeretnétek beszélgetni velem … a témát természetesen ti választjátok ki.

Drága Földi lelkek … Üdvözlünk benneteket ezen a napon, és felajánljuk nektek legmélyebb SZERETETÜNKET … mi vagyunk. Nagyon is tudatában vagyunk a sok változásnak, ami bolygótokon történik. Néhányan tudtok errol, néhányan nem. De arra kérünk titeket, fogadjátok el, hogy ami eddig a színfalak mögött zajlott … most már kész megmutatni magát teljes valójában, és ebben nem lesz, nem lehet késlekedés.

Olyan nagyon türelmesek vagytok magatokkal … velünk … és mindennel, ami emelkedik. Bebizonyítottátok magatoknak, hogy a Hatalmas Fény Harcosai vagytok, és itt az ideje, hogy „a ko legördüljön”, és learassátok a Legnagyobb jót, amit oly gondosan vetettetek.

A napokban, amelyek elottünk vannak … és ez alatt napokat értünk, melyek közelednek … amit megpillantottatok, megtölti LÉTEZÉSETEK a tudással, hogy minden, amibe állhatatosan kapaszkodtatok a saját IGAZSÁGOTOKON belül … ez a TUDÁS amit csak tudhattok … valóban igaz. Itt van, eljön most … az ido a világotokban … a bolygótokon … amikor oly sok nagyság van jelen, hogy megmutassa magát. Többé nem lesztek képesek elhallgatni, hogy amit TUDTOK, az IGAZSÁG, bár még kicsit féltek errol beszélni a többieknek. Mert úgy lesz, hogy a többiek kérdeznek … talán kérlelnek, hogy osszátok meg velük tudásotokat … mert amit az égen látnak majd, magyarázatra szorul.

Itt rá kell mutatni, hogy minden, amirol beszéltünk, minden, amit megosztottunk veletek, és minden, ami a szívetekbe lett plántálva … most kell, hogy találkozzon azon részetekkel, ami a MAGASABB megértés.

Hogy mások ne féljenek attól, ami hamarosan megtörténik, szükséges, hogy akik felébredtek, és TUDJÁK, hogy SZERETETTEL jövünk, képesek legyenek tolmácsolni a most ébredoknek … azért, ami elottük van … az abszolút IGAZSÁGOT arról, KIK VAGYUNK.

A SZERETET a kulcs az esemény egésze alatt. Amikor valaki a szív urjében marad, érezheti belül az isteni erot, felfedeztek majd egy szívbol jövo egységet és erot magatok között… egészen idáig nem tudtátok, hogy rendelkeztek ezzel az ajándékkal. Csak szívetek ÉRZÉSEIVEL, csupán szívverésetek megfigyelése által lesztek képesek megfejteni, ahogy egyre gyakrabban elofordul, hogy mi az, amit helyesen tudtok, és mi az, ami nem IGAZ. Legyetek tudatában hogy megtévesztenek titeket, akik most oly nagyon félnek, hogy elvesztenek mindent, amit építettek. A kapzsiság és szukölködés királyságának nincs helye az ÚJ VILÁGBAN, amelyet építetek … a Fény Harcosai, akik azért jöttek, hogy lerombolják a falakat, és felépítsék az ÚJ MENNYORSZÁGOT. Egy hely a Földön, amelynek, mint a bolygón élo eredeti faj …. büszkén újra részei vagytok.

Az ido már olyan közel van … kedves barátaink. Sokáig vártatok. Sokáig vártunk. A szívetek még mindig nem ÉRZI az izgalmat, hogy valami készülodik?

Most szeretnénk felfedni az okát, miért kértük toletek, hogy „töltsetek meg palackokat” a bennetek lévo szeretettel. Emlékeztek? Azt kértük toletek, találjatok egy helyet, ahol elképzelitek, hogy a palackokat szeretettel töltitek meg, és megorzitek oket számunkra. Tudjuk, hogy sokan megtették, és tudjuk azt is, hogy sokan nem mindig emlékeztek rá, hogy megtegyék. Ez nem baj. Most, hogy mindenkinek eszébe jut, hogy megtegye, értékes lesz ügyünknek.

Mert ezért kértük, hogy ezt tegyétek … amikor eljön az ido…

Azt szeretnénk, hogy mikor a szokatlan hajók feltunnek … legyenek akár hatalmas Fény impulzusok … vagy anomáliák, amelyeket eddig nem tekintettetek valóságnak … mikor ezek az „események” bekövetkeznek … és be fognak … nagy segítségnek tekintjük a Földi és Földön kívüli egység megteremtéséhez, ha TUDJÁTOK, hogy a palackok kiürítése a légkörbe VALÓBAN nagyban segíteni fogja, úgyszólván, a világok összeolvadását. Kérünk benneteket, hogy a szívetekben lévo TUDÁS segítségével képzeljétek el ennek a hatását. Olyan lesz, mintha a „fékeket” kiengedték volna, és az energia, melyet megmentettetek/eltettetek kiáramlik magába a levegobe, melyet belélegeztek … és „találkozik” egy energiával, amit mi küldünk majd nektek. Tudni fogjátok, kedves szövetségeseink … nem lesz kérdés, hogy vajon ez-e a megfelelo ido, hogy megtegyétek.

Nagy szeretettel és örömmel mondjuk, maga a levego is TAPINTHATÓ lesz. Azoknak, aki tudják … azoknak, akik várták … a trombiták megszólalnak! A következo fázis kezdetének beharangozását ezek az események lendítik mozgásba. A következo lépés, mely Magasabbra visz titeket a Felemelkedés útján, mindenkit gyorsabb fokozatba kapcsol, nem csak az egyéneket, hanem a bolygót, mint egészet is. Néha nehezen lesztek képesek lépést tartani mindazzal, ami átalakul és bekövetkezik, mégis gyönyöruséges lesz. Csodák sorozatát ismeritek meg. Dolgok, amikrol idáig úgy éreztétek, soha nem történhetnek meg bolygótokon, a változás által megtörténnek néha … egy pillanat alatt, és bizonyos energiák, amelyek nem szolgáltak, eltunnek majd, mintha soha nem is léteztek volna.

Nagy az izgalom az egész bolygón. Az „egész város rólatok beszél”! MINDENKI készülodik. Eloveszik a legszebb ruháikat! Ez az egyetlen mód, hogy leírjuk ezt nektek. Mintha mindenkinek lenne egy különleges öltözete a szekrényében, védohuzatban … csak egyszeruen ott lenne … várna … és MOST … az öltönyöket kiveszik onnan, és „kiszelloztetik” … Egyszeruen a zöld lámpára várnak, és eljön az ido a „tisztelet egyenruhájának” feldíszítésére.

ÉRZITEK EZT BELÜL … BARÁTAINK? ÉRZITEK? TI … TI tettétek lehetové, hogy ezek az események megtörténjenek. TI, akik kitartottatok elhatározásotok mellett, hogy fejlesszetek és építsetek egy jobb világot, tettétek ezt lehetové.

VEGYETEK EGY MÉLY LÉLEGZETET A DICSOSÉGBEN! KÖSZÖNJÉTEK MEG MAGATOKNAK. KEZDODIK A KÖVETKEZO FÁZIS.

Az ÉRZÉS amit felismersz majd magadban … megtölt majd az „OTTHONNAL”. EGYRE JOBBAN ÉS JOBBAN EMLÉKSZEL, KI VAGY! SZERETET… SZERETET VAGY!

És amint a Magasabb rezgések megkapják az engedélyt, hogy belépjenek a Föld bolygóra …a SZERETET Magasabb rezgései … akkor, onnan fogjátok TUDNI, hogy ebbol [szeretetbol] vagytok. Mert az ÉRZÉS bennetek összeköt a Magasabb Rezgésekkel, melyek átjönnek, hogy elmondják nektek.

Érezzétek a hatalmas lelkesedést, hogy ez felemelo. Csak annak TUDATÁRA fókuszáljatok, hogy TI hoztátok ezt el a SZERETETRE összpontosítva. TI, akik nem engedték, hogy a félelem elragadjon. TI, akik IGAZSÁGOTOK követésével lehetové tettétek a napokban elkövetkezo átalakulást. Ez már nem bukhat el.

NYERTÜNK … A SZERETETEN KERESZTÜL. NINCS NAGYOBB ERO ENNÉL!

Maradjatok az izgatottság urjében. Tartsátok fenn az öröm és boldogság rezgését, és hintsétek szét! Mert most már nem sokára azok, akik félnek tolünk a média félrevezetése miatt, megtudják az IGAZSÁGOT, és a „kis zöld emberkék” szindrómát felváltja annak TUDÁSA, hogy a Fény Oszlopai vagyunk!

Valami esély, hogy ehhez hozzátegyek akár egy szót is? Azt hiszem, semmi! Nincs is rá szükség! Persze azért ennyit mondok: KÖSZÖNÖM. SZERETETTEL ÉS FÉNNYEL! NAGYON SOK SZERETETTEL ÉS FÉNNYEL..MOST

Website: Blossom Goodchild
Magyar fordítás: Enikő

< previous message> | next message>


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Share |