Home > > Blossom Goodchild - August 20, 2012

August 20, 2012

Matrix: Babaház a babaházban

2012. augusztus 20.

Blossom: Sziasztok. Sok olyan téma van, melyről szeretnék az emberek, hogy beszéljünk … és mindig azt írom vissza nekik, hogy … ’ha odaillő és a beszélgetés során előjön’… tudom, hogy tudjátok, mik ezek a kérdések és ÉREZHETŐ, hogy ezek olyan dolgok, melyekről nem érzitek, hogy szükséges lenne beszélni róla… például a gabonakörökről… vagy olyan tárgyakról, melyek a Föld felé haladnak… Nem gondoljátok úgy, hogy ilyen információk hasznosak lennének számunkra?

Fény Föderációja: Örülünk annak, hogy beszélgethetünk ma veled. Szükséged lenne ilyen dolgokról tudnod az igazságot, ha valójában minden, amit mondanánk még egy ’csavarkulcs lenne a gépezetben’?

Blossom: Miért így fejezitek ezt ki?

Fény Föderációja: Mert tisztában vagyunk azzal, hogy szinte minden, különböző forrásokból előhozott dolog miatt… ideértve magunkat is, akik ahogy te mondanád… vita tárgyává váltunk… az emberek többé már nem ÉREZNÉK azt, hogy ilyen tudásra támaszkodni tudnak… nem így van?

Blossom: De, nagyon is így van… sajnos. Nem okolhattok minket ezért… olyan sok információt, olyan sok ígéretet… olyan sok reményt… olyan sok ellentmondásos nézőponttal szembesültünk, hogy a legtöbbünk… hogyan is mondjam… az átlag felébredt. Egy lény… mint ahogy magamat vélem ennek tartani… számára nagyon bonyolult FELISMERNI, mit gondoljon minderről. Tehát igen… teljesen őszintén… tudom, miért nem. Nos… ha így van… miért vesződünk egyáltalán a kommunikációval? Tudjátok… érezhetitek, hogy SZERETLEK benneteket… és én nem lépek le semmilyen módon… csak egyszerűen követem a beszélgetést.

Fény Föderációja: Lehetőségünk van arra, hogy szavakat adjunk neked arra vonatkozóan, hogy emlékezz arra, ki vagy azért, hogy lásd át ezt az isteni tervet. Az egyszerű tény az… nincs olyan követelmény feléd, hogy tudj bizonyos dolgokat. Hiszen oly sok dolog megtévesztő. Elfelejtettétek, hogy egy képzelt világban éltek.

Blossom: Óóó…nos, itt egy téma, amit szeretnék megbeszélni. Lehetséges ez? Még akkor is, amikor tudatában vagyok annak, amit az elején állítottatok?

Fény Föderációja: Drága Blossom… az az információ, melyet átadunk neked… az a MI IGAZSÁGUNK. Kevés értelmét látnánk a kommunikációnak, ha nem az IGAZSÁGot adnánk át. Értelmetlen lenne… és szeretnénk hozzátenni… egész kevesen vannak, akik úgy döntenek, hogy valótlanságokat adnak át azért, hogy összezavarjanak és vannak, akik úgy döntenek, hogy Igazságot hoznak át… A valótlanság csatornázása… a rezgésszintnek köszönhető, melyen keresztül jön és amely azt befolyásolja. De erről már beszéltünk korábban.

Van választásod… mindig. Dönthetsz úgy, hogy igaznak fogadod el a szavainkat… ha úgy ÉRZED, hogy azok… SZÁMODRA. Mindig ezt javasoljuk. Ha nem rezegnek veled, akkor egyszerűen ezek nem a TE IGAZSÁGAID… JELENLEG.

Tehát, szeretnéd, hogy részt vegyünk ebben a képzelt játékban, amit játszol? Hol kezdjük, hogy segítsünk a megértésed?

Blossom: Nos, ahogy Julie Andrews egyszer tanácsolta…’Kezdjük a legelején.’

Fény Föderációja: Lényegében egy SZERETETENERGIA vagy… Ez az, amivé váltál. Mindig is egy SZERETETENERGIA leszel még akkor is, ha úgy döntesz, hogy különböző képeket tapasztalsz meg arról, hogyan ábrázold ezt a SZERETETENERGIÁT, ami vagy.

Például… ha elhatároznád, hogy faként fejezed ki magad kétszáz éven keresztül… megvan a szabadságod ahhoz, hogy ezt megtedd. Bármi lehetsz, ami szeretnél.

Blossom: Igen… ezt értem… de amit nem értek az az, hogy… itt, ezen a bolygón, a Földön élek, mert jelentkeztem és ki lettem választva arra, hogy itt legyek ebben az időben. Ezt értem. El tudom fogadni. Azt is értem, hogy minden, kétségkívül minden ebből az EGY ENERGIÁBÓL áll… ez csupán bizonyos frekvenciákon rezeg azért, hogy úgy jelenjen meg, ahogy. Pl. egy asztal… ruhák… víz… tűz…

Fény Föderációja: És ez így van. Valósnak ÉRZÉKELED ezeket, nem? Ha egy óceánban úsznál, akkor vizesnek ÉREZNÉD magad. Ha lángba rakod a kezeid… megégnek.

Blossom: Pontosan… tehát ez valóságosnak tűnik és ÉRZÉKELHETŐ, ahogy mondjátok. Tehát, hogyan/miért nem lehetséges ez?

Fény Föderációja: Mert ez annak a műve, amiről úgy döntesz, hogy megtapasztalod. Ha nem tűnne valóságosnak, vagy nem lenne annak ÉREZHETŐ… hogyan tudnád, hogy milyen ÉRZÉS? Nem lennél képes erre. Olyan lenne, mintha üvegen át néznél valamit, amit nem érhetsz el, pedig látod, hogy ott van.

Blossom: És nincs ott… ez az, amit mondotok?

Fény Föderációja: Nem, ha úgy döntesz, hogy ne legyen. Úgy lettél kondicionálva a ’TE VALÓSÁGODBAN’, hogy azt hidd, TE nem irányítod a döntéseidet. Természetesen te irányítod. Ez az, hogy te beleegyeztél abba, hogy úgy élj, ahogyan most, ebben a pillanatban.

Blossom: És… túl sok mindent hallottam a sötétekről, akik manipulálják a gondolatainkat és érzelmeinket és nyomás alatt tartanak minket olyan programokkal, amiket azért ’kisugároznak’, hogy az Ő irányításuk alatt tartsanak.

Fény Föderációja: És azt hiszed, hogy ezt nem tudod irányítani! Nos, minél többet tudsz… annál többet tudsz változtatni a gondolkodásod megváltoztatásán. Ha TUDOD, hogy vannak ilyen programok,… akkor úgy dönthetsz, hogy feléjük emelkedsz, és azt választhatod, hogy nem engeded meg nekik, hogy hatással legyenek rád. Le tudod küzdeni az effajta dolgokat.

Blossom: Csak akkor, ha első kézből tudunk ezekről… sokan nem tudnak.

Fény Föderációja: Mondhatnánk azt, hogy az az ő választásuk, hogy ne tudjanak róla… később máshogy is dönthetnek.

Ebben a pillanatban azt választod, hogy kérdéseket teszel fel nekünk erről a képzeletről, amiben élsz. Mi azt választjuk, hogy segítünk neked ennek a megértésében. Annak érdekében, hogy ezt tegyük, mi elvárjuk tőled, hogy emeld ki a LÉNYED a korlátok közül. Hogy szabadon és kreatívan tudj gondolkodni.

Amikor egy gyermek egy babaházzal játszik, mindenfelé mozgatja a dolgokat… kis babákat és bútorokat és ők ’játszanak’. Létrehoznak egy szituációt… egy forgatókönyvet… és eljátsszák a babákkal és a környező dolgokkal azért, hogy kifejezzék a gondolataikat. Azt javasolnánk, hogy ilyen módon nézz erre. A felettes éned a gyermek… a lelki éned aspektusa, mely részt vesz abban az utazásban, mely során a Földgolyó átalakul egy magasabb rezgésszintre… az ábrázolás kedvéért mondhatjuk azt, hogy … a baba.

A világ, melyben élsz az a babaház és a ház körül, ami van, stb. azt a gyermek hozta létre a gondolatai által. Ha egy gyermek hirtelen elhatározza, hogy nem hintázik a babaház kertjében… ő egyszerűen ezt félresöpri. Ez többé nem lesz a játékban… MOST. Ilyen egyszerű. A gyermek létrehozza a történetet, ahogy halad benne előre… mely attól függ, hogy ő mit SZERETNE aznap létrehozni és milyen hangulatban van.

Eltervezi, mely másik babákkal fog aznap játszani… és mibe fogja őket öltöztetni. El fognak menni a boltokba? Elmennek piknikezni? Ő irányítja ezeket az apró figurákat és ennek megfelelően mozgatja őket. Ő a mester-bábjátékosa ennek a kis világnak, melyet továbbra is megteremt.

Blossom: Minden nagyon jó és látom, mit akartok mondani… nos… ha hirtelen úgy döntök, hogy nem akarok… például… egy halvány bőrű baba lenni… nem tüntethetem el azt a babát és nem helyettesíthetem egy sötétebb bőrűvel.

Fény Föderációja: Miért nem?

Blossom: Mert… ez nem úgy működik.

Fény Föderációja: Lehetnél egy halvány bőrű Lény az egyik életben és egy másikban egy sötétebb… És nem azt értjük ez alatt, hogy a következő reinkarnációdban. Ha elhatároznád, hogy megtapasztalod, milyen sötétebb bőrű léleknek lenni azonnal… a felsőbb lelkek énjének másik aspektusa, úgy rendezné, hogy egy sötétebb bőrű léleknek szüless ugyanabban az időben, mint amikor a halványabb bőrű lélek még létezik a földi síkon.

A legnagyobb tisztelettel… Így állítottál korlátokat arra vonatkozólag, hogy mit higgy el, hogy mi lehetséges. MINDEN és BÁRMI… lehetséges… szó szerint. Hogyan lehet ez másként? Ha TUDOD, hogy TE képes vagy arra, hogy bármit megteremts a gondolataiddal… a képzeleteddel, a ’valóságba’… hogyan ne lehetne ez így? Először csupán a képzeletet kell megteremtened, hogy előhozd azt az ábrázolást a gondolatba és aztán a valóságba.

Blossom: Igen… de még mindig nem értem az ’ez nem valóság’-részt. Azt mondjátok, hogy minden, ami körülöttünk van, nem más, mint egy hologram?

Fény Föderációja: Amit TE,…MINDEGYIKŐTÖK kitalált. Van egy film a világotokban, melyet úgy ismertek, hogy „Mátrix”. Ez csupán annak a kérdése, hogy bekapcsolsz-e egy programot azért, hogy TUDD, hogyan kell LENNIE egy lénynek, aki mindent tud bármilyen programról, ami elé kerül.

A képzeletetek csapdájába estetek.

Blossom: Hogyan tudunk kijutni?

Fény Föderációja: A ti döntésetek.

Blossom: Itt a szederbokor, szederbokor, szederbokor, körül megyünk. (egy gyermekdal – a ford. megj.) Oké, tehát… mondjuk, hogy ha most, ebben a pillanatban… úgy döntök, hogy ebből a csapdából kimegyek, hogy szabad lehessek azért, hogy átszaladjak Angliába és meglátogassam az anyukámat… azonnal… a kis játékbabámra melegebb ruhát adok és a szoba másik felébe teszem őt és úgy teszek, mintha ő az anyukájával lenne Angliában. Ez az, amiről úgy döntök, hogy azonnal megteszem. Dehogyis… úgy tűnik, hogy én még mindig itt ülök Ausztráliában és veletek beszélgetek a számítógépemen. Sokan közülünk választhatna bizonyos dolgokat magának… legyenek akár anyagiak, vagy a lélek táplálékai… de igazából ez nem jelenik meg a mi valóságunkban.

Fény Föderációja: Mert úgy lettetek nevelve, hogy azt ’gondoljátok’, hogy az ilyen dolgok lehetetlenek.

Blossom: De én választottam, hogy így legyek nevelve vagy ez az én irányításomon kívüli dolog?

Fény Föderációja: Te választottad.

Blossom: De mi a fenének tennék én ilyet?

Fény Föderációja: Hogy megtapasztald a különbséget. Emlékezz arra, hogy… MINDNYÁJAN EGYEK VAGYTOK. Hogy a világotok pontosan olyan legyen, mint amilyen jelenleg… mindannyiótoknak ezt kellett létrehoznia. Ezért igen… te választottad, hogy úgy ÉREZD, mintha a sötétek irányítása alatt lennél. Amikor a tudatosság eléggé megváltozik ahhoz, hogy ez másként legyen… amikor közületek elegen választották azt, hogy a dolgok máshogy legyenek… akkor a képzelet egyensúlya eltolódik majd és a dolgok valóban mások lesznek.

Blossom: Tehát… én… mint Blossom Goodchild… én, mint egy egyén… nem tudom megtenni ezt az eltolódást?

Fény Föderációja: Természetesen meg tudod tenni. TE, MINT BLOSSOM GOODCHILD, te lehetsz az egyetlen a SAJÁT VILÁGODBAN, aki úgy dönthet, hogy megváltoztatja… mert csupán TE élsz a babaházadban… önmagad irányítása alatt… a felettes éned irányítása alatt.

Blossom: Tehát most azt mondtátok, hogy… amikor a tudatosság megváltozik, akkor a dolgok is meg fognak változni.

Fény Föderációja: Tökéletesen. TE VAGY A TUDATOSSÁG… aki egyénként játszik, hogy megtapasztalja a individualitást. Van élet sok-sok olyan bolygón, ahol a felettes én úgy döntött, hogy egyén lesz fizikai állapotában, EGYKÉNT a tudatosságban… így minden gondolat, mely EGY VALAKInek van,… ugyanaz, mint AZ EGY.

Blossom: Ez az egész egy picit bonyolult… vagy ez bonyolult, vagy én vagyok ostoba.

Fény Föderációja: Bonyolultnak tűnhet abban az illúzióban, melyet választottál. Amikor ebből a képzeletből kikerülsz… minden kristálytiszta lesz.

Blossom: Tehát… amikor valaki más bolygón él… az is illúzió?

Fény Föderációja: Természetesen. Minden, ami más, mint te vagy… a SZERETET… az egy illúzió. MINDENT te teremtesz azért, hogy különböző dolgokat megtapasztalj. A SZERETET, ami te vagy, nem tud meghalni… mivel a halál is egy illúzió.

A SZERETET-ben/-ként/által teremted meg magad azért, hogy annak különböző szintjeit kifejezésre juttasd.

Blossom: Nos, úgy érzem, hogy mára lejárt az időnk. Mmmm, szeretnék jóval előrébb lenni ennek az illúzió-dolognak a megértésében. Talán egyáltalán nem is vagyok itt……. Taxiiiiiiii!

Annak ellenére, hogy… sem többet sem kevet nem tudtam meg, mégis nagyon kellemes beszélgetés volt. Szeretet és köszönet!

Fény Föderációja: Ha megértitek, mosolyogni fogtok az egyik univerzumból a másikba… de márfel is fogtátok. De ti is tudjátok… úgy döntöttetek, hogy azt gondoljátok, nem tudjátok.

Szeretetünket túláradó igazságunkban… küldjük mi is mindannyiótoknak.

Csatornázta: Blossom Goodchild

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: Blossom Goodchild
Magyar fordítás: Enikő


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Share |