Home > > Blossom Goodchild - September 7, 2012

September 7, 2012

Nagy utazás / 2012. szeptember 7.

Blossom Goodchild közvetítése

Blossom: Jó reggelt mindenkinek. Remélem, ma sikerül, mivel a tegnapi kísérlet nem igazán ment. Nos, itt vagyok…még egyszer megpróbálom.

Fény Föderációja: Mondanánk, hogy a mai kísérlet sikeres lesz. A tegnapi az elméd állapotának köszönhető, ami nem tudott eléggé lenyugodni.

Blossom: Lehetséges. Nos… mi történt veletek mostanában?

Fény Föderációja: Úgy voltunk, mint ahogy mindig is vagyunk. BÉKÉBEN. És amikor valaki egy ilyen állapotban van, történjék bármi, kevés dolog tudja megrázni ezt a rendszert. Szeretnénk megismételni, hogy mi vagyunk a „felügyelők felügyelői’, ezért mondhatnánk azt, hogy... mi „felügyelünk”. Meggyőződünk arról, hogy a tervek simán mennek, és a lefolyásukat megváltoztatjuk, ha szükséges hozzáigazítani őket a mindenfelé megjelenő történéseknek köszönhetően, melyek megkövetelhetik azt, hogy ezt tegyük.

Blossom: Oké. Tehát ezzel voltatok elfoglalva ezen a héten?

Fény Föderációja: Nem különösképpen. Mivel minden egyenletesen és simán működik. Vedd figyelembe, hogy mi ritkán becsüljük alá a bolygótokon lévőket és az ő bohóckodásaikat, így a legtöbb esetben egy lépéssel előttük járunk. Bár azt kell mondanunk, többször megesett, hogy teljesen ámulatba estünk azon, milyen messzire képesek elmenni…a saját módszereik érdekében. Ezek az elveszett lelkek - bár hatalmon vannak…ahogyan ők hiszik…de - félelemben élnek. Érted? Attól félnek, hogy elveszítik mindenüket…ők elveszítették azt, akik nagyon régen voltak…és most már csak a vagyonuk az, ami miatt otthon érzik magukat.

Képzeljétek ezt el, drágáink. Elveszíteni önmagatokat…az ’ÉRZŐ’ részeteket. Ezek a lelkek többé nem tudnak ÉREZNI, mivel oly mélyre mentek a kapzsiság ösvényén, hogy elértek egy pontot, ahol vissza kell fojtaniuk az érzéseiket, mert a valóság, akikké váltak…és ami azzal jár…túl fájdalmassá vált ahhoz, hogy tudomásul vegyék. Ez az, amiért továbbra is képesek megtenni azokat a dolgokat, amiket megtesznek. Nincsenek bennük ÉRZELMEK. Elzárták az érzelmeiket és a sötétség ürességében találták magukat. Nem fognak semmit az útjukba engedni.

Azt mondjuk nektek…MI az útjukban vagyunk. TI az útjukban vagytok. Ki az erősebb? Néhányan kérdezitek, hogyan tudhatna esetlegesen a Fény nyerni ilyen aljasságok felett, amiket ők irányítanak?

NOS…TELJESSÉGGEL AZT ÁLLÍTJUK, HOGY… EGY LÁNG IS KÉPES MEGVILÁGÍTANI A SÖTÉTSÉGET.

Most, megtaláltátok a Fényeteket és a lángjaitok fényesebben világítanak, mint valaha… ezek az elveszett lelkek TUDJÁK, hogy ’uralkodásuk’ napjai meg vannak számlálva. Tudják azt, hogy semmi sem képes lerombolni a SZERETET erejét…És a SZERETET az, amik ti vagytok…akik ti vagytok…amire rádöbbentek…akikké újra váltok…

SEMMI SINCS, AMIVEL MEG TUDNÁNAK BENNETEKET ÁLLÍTANI.

LEGYETEK TUDATÁBAN ENNEK.

LEGYETEK A SAJÁT ENERGIÁTOKBAN.

Még vártok valamire, hogy megtörténjen, ugye?

Blossom: Természetesen. Ne értsetek félre. Nem függök minden pillanat megtörténtétől. Egyáltalán nem. Mindent megteszek, amit csak tudok az elmélkedési gyakorlataim során, hogy BOLDOG LEGYEK…hogy SZERETETBEN LEGYEK…és megengedek bármit feltárni azért, hogy így tegyek. Természetesen, ahogy a napok egyre és egyre közelednek az év végéhez…kénytelen vagyok azon tűnődni, hogy mi fog történi. Azok, akik ébren vannak, biztosan gondolkodnak ezen most és majd fognak is.

Fény Föderációja: Ezt értjük. Várakozás van a levegőben. Mindenütt körülöttetek. Mint amikor valaki, aki szülni fog, várja a szülési fájdalmakat…bármelyik napon, ha belegondoltok… bizonyosan bármelyik napon most már.

Blossom: Nos, igen is és nem is. Úgy érzem, hozzászoktam ennek a módjához…és megtanultam, hogy ne legyek túl izgatott, amikor hallok valamiről, ami ’megtörténHET’. Valóban nem tűnik úgy, hogy túl sok újról számolhatnátok be…pedig azt gondoltam, hogy ebben a szakaszban jó sok ilyen lesz majd.

Fény Föderációja: Nagyon sok dolog történik.

Blossom: Amit mi nem láthatunk, igaz?

Fény Föderációja: Igen. Nem bíztok bennünk ezzel kapcsolatban?

Blossom: Én úgy döntök, hogy bízom. Bár sokan mondanák… ’Mindig ugyanazt mondják. Mikor lesz végre VALÓDI bizonyíték a kezünkben?’

Fény Föderációja: És ez az, ahol szeretnénk kérni a TUDÁS legmélyebb szándékával… hogy mindannyian maradjatok meg a SZERETET-ben…és BÍZZATOK az ösztöneitekben. Menjetek mélyre legbelül és kérdezzétek meg magatoktól, hogy vajon VALÓBAN TUDJÁTOK, hogy valami oka van annak, hogy itt vagytok…és hogy ez az ok nagyon-nagyon közel van a célvonalhoz.

Mi azért használjuk a ’célvonal’ kifejezést, mert úgy tekintünk erre, mintha egy csúcsponti részhez érnétek el az idővonalatokon, és amikor ezt a helyet eléritek… olyan, mintha a futam befejeződne és átlépnétek a vonalon egy másik ’üzemmódba’.

Eláruljuk nektek, hogy nem lesztek csalódottak. Ne engedjétek a szellemeteknek, hogy csalódottságot érzékeljen…tartsátok magasan a szellemeteket. Tartsátok magasan a rezgéseteket. Ez az a rész jelenleg, melyért idejöttetek játszani.

Döntsetek úgy, hogy MINDENBEN a ’napsütést’ látjátok.

Döntsetek úgy, hogy önmagatok legerősebb részei vagytok, amit csak találtok magatokban.

Döntsetek úgy, hogy BOLDOGOK vagytok.

Azt mondjuk nektek ezért, hogy…ha tudnátok, hogy Igazából mi hever előttetek…nem lenne okotok másként lenni. Eléritek az úticélotokat. Már majdnem ott vagytok.

Blossom: Most látjátok…amikor így beszéltek, mint most…’majdnem ott’…a ’célállomásunknál’… ez egyeseket arra késztet, hogy azt gondolja, szinte otthon vagyunk. Amikor ti a ’Felemelkedés’-ről beszéltek, mivel hiszek ebben... azt hittem, azt mondtátok, hogy a Földanyával együtt fogunk felemelkedni, és hogy ezt az Új Világot akkor teremtjük meg magunknak, amikor odamegyünk…tehát, akkor hogy tudunk ’majdnem ott’ lenni? Úgy tűnik nekem, hogy van egy nem is akármilyen utunk.

Fény Föderációja: Ezt így fejeztük ki, hiszen megtanultuk, hogy a szavak nagyon is félremagyarázhatók és sok különböző jelentéssel bírnak…Ez azon személyek gondolkodási szintjétől függ, akik ezeket olvassák. Tehát, mi szeretnénk tisztázni ezt a bizonyos dolgot azzal, hogy azt mondjuk: a célvonalon való átkeléssel eléritek a kitűzött célállomást. Mivel ebből a nézőpontból…a dolgok nagyon eltérők lesznek és sokkal könnyebb lesz nektek FELFEDEZNETEK, HOGY KIK VAGYTOK.

Blossom: Mert?

Fény Föderációja: Az energia beáramlása miatt, ami egy adott időben ’tisztára mossa’ majd a bolygótokat. Beszéltünk nektek a Tömeges Felébredésről. Beszéltünk nektek egy Nagy Eseményről… Ez a ’tisztára mosás’ része ennek a Nagy Eseménynek és HIGGYETEK nekünk, amikor azt mondjuk, hogy nincs akkora zavaró hatás, ami meg tudná hiúsítani egy ilyen esemény megtörténtét. Ez egybe fog fonódni más ’történésekkel’ melyek egybe fognak esni MINDENKI felemelésével olyan módon, melyet nem lehet és nem is fog senki ’elkerülni’.

Blossom: Épp kérdést tettem fel, amikor az ’elkerülni’ szót mondtátok…jól értettem ezt?

Fény Föderációja: Valóban. Mindenki választhat sok módszer közül, hogy hogyan reagál erre…de az elkerülés nem kerülhető el.

Blossom: Nos, úgy ÉRZEM, hogy a ’tisztára mosás’ kifejezés alatt a Szeretet energiájának áradására gondoltok, melyet még sosem éreztünk a bolygónkon. (Látok egy nagy vödröt…mely tisztítószert önt a Földre)

Fény Föderációja: Úgy látod, azért ömlik, hogy megmutassa, mi történik a Földön…ugyanakkor azt is mutatjuk neked, hogy a Föld egy MAGASABB ’atmoszferikus’ helyre mozdul el…egy újabb módszer szükségessége miatt… mintha Ő elérkezett volna egy olyan pontra, ahol képes a következő fokozatba ’átcsúszni’.

Blossom: Most azt mutatják nekem, hogy a Föld lassan egy ’űrbeli helyre’ forog, és amint ezt teszi, a ’tisztítószer’ átcsepeg rajta (mint az öntet a jégkrémen…hmmm…nagyon unalmas vagy, Bloss) Nos…ez azt sugallja nekem, hogy a Föld tulajdonképpen egy magasabb helyre fog Felemelkedni…vagy egy új helyre.

Fény Föderációja: Természetesen…és szeretnénk, ha tudnátok…amint már korábban is elmondtuk…ez fokozatos…ez…amikor utaztok…egy bizonyos célállomás felé…eltart egy ideig, míg odaértek…élvezitek a tájat az út során…megálltok egy kicsit enni, stb. Folytatjátok az utat…amíg el nem éritek a célállomást. Nem vagytok ’hirtelen’ egy étteremben…hanem beültök az autótokba és a következő pillanatban…elértétek az 500 mérfölddel arrébb található célállomásotokat. ’Beleutaztok’. Ugyanilyen módon…a Földanya azon az úton utazik MOST…és ti is. El fogtok érni egy ’határkövet’ (döntő eseményt), ami után a ’tisztára mosás’ csepegése el fog kezdődni és amint folytatjátok az utazásotokat a ’jelenlegi célállomásotok’ felé, a ’tisztítószerből’ egyre több fog befedni benneteket.

Blossom: Tehát ezt ’a helyet, ahol a tisztítószer megjelenik’ …egy új dimenziónak hívnátok?

Fény Föderációja: Ezt egy ’félúton lévő házikónak’ hívnánk. Mivel a Földetek…amint van…nem tudna a magasabb dimenzió teljességébe lépni anélkül, hogy valamennyi időt ezen ’tisztítószer’ borításában ne utazzon. Amint Ő folytatja az utazását…felszívja a ’tisztítószert’ és minden rajta lévő élet ugyanezt teszi. Nem tud mást tenni, csupán átalakulni…mivel ez a természete. A Földnek továbbra is folytatnia kell az utazást mélyebbre ezen a helyen…mivel a ’világotoknak’ nagyon sok rétege van.

EZ EGY UTAZÁS.

Az ÚJ VILÁGOTOK felé utaztok…Amint mentek, létrehozzátok azt a szeretet/-ben/-ként/által. Élvezzétek a kocsikázást, drágáink. A döntés szabadságát kapjátok. Ti választotok. Élvezzétek...vagy féljetek.

Mindenek között ez a legfontosabb döntés…TI DÖNTÖTÖK…TI VÁLASZTOTOK…első osztályon akartok utazni vagy…leláncolva egy vasúti kocsiban?

Blossom: Remek…amint ezek a szavak átjöttek…’leláncolva egy vasúti kocsiban’…egy kicsit megdöbbentem, mert egy képet kaptam ismét. Csupán azért, mert azokkal a táborokkal kapcsolt össze engem, melyeket a sötétek készítettek… És meg vagyok lepve, hogy őszinte legyek, amiért egy ilyen képet használtatok.

Fény Föderációja: A TE DÖNTÉSED.

Blossom: Hóha…Tartsd a hallgatót egy pillanatra…Ez egy kicsit kemény. Azt hittem, azt mondtátok, hogy a sötétség elveszett.

Fény Föderációja: Mondtuk…és úgy is értjük. Ismételjük…figyeld, hogy a szavakat hogyan értelmezik egyesek…attól függően, hogy minek vannak éppen tudatában. Azok számára, akik nincsenek ilyen dolgoknak tudatában…az ő elméjük nem ’utazott volna oda’. Figyelj megint a mondatra…

Fény Föderációja: Mindenek között ez a legfontosabb döntés…TI DÖNTÖTÖK…TI VÁLASZTOTOK…első osztályon akartok utazni vagy…leláncolva egy vasúti kocsiban?

Blossom: Oké…figyeltem ismét…Ha egy vasúti kocsiban lennénk leláncolva, biztosan nem mennénk arra a helyre, ahol a ’tisztítószer’ van?

Fény Föderációja: De, mennétek. Mivel mindentől függetlenül…a Földetek odamegy.

Ez el lett döntve.

Tehát, rajtatok áll, miként döntötök, hogy odajussatok.

TUDJÁTOK EZT!

LEGYÜNK NAGYON VILÁGOSAK EZZEL KAPCSOLATBAN!

A TI DÖNTÉSETEK…minél boldogabb…bizakodóbb…szeretőbb…megengedőbb… vidámabb…megértőbb beállítottságot választotok… annál bársonyosabb ’első osztályú jegyet’ kaptok.

ILYEN EGYSZERŰ. VALÓBAN.

Gondolkodjatok el ezen. Gondolkodjatok ezen MINDIG…és amikor a döntéseiteket hozzátok a magatok és az emberiség javításáért…egyre jobban és jobban megtapasztaljátok azt a lelket, akivé váltok… és minden fűszálra, amire ráléptek, egyre jobban és jobban ÉRZITEK, hogy ’Green green grass of home’ (-Tom Jones dalának címe; jelentése a dalból: jó megérinteni az otthon zöld-zöld füvét– a ford. megj.).

Blossom: Isten áldjon Tom Jones! Ez egy szép ’Bridge Over Troubled Waters’ volt (- Tom Jones egy másik dala; jelentése: Híd a háborgó vizek felett – a ford. megj.) Szeretet és köszönet!

Csatornázta: Blossom Goodchild

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: Blossom Goodchild

 Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Share |