Home > > Blossom Goodchild - August 28, 2012

August 28, 2012

Fényoszlopok és gabonakörök

2012. augusztus 28.

Blossom: Én vagyok! Ma rögtön belevágok… mivel számtalan dologról szeretnék kérdéseket felnetnni. Első kérdés:… ott vagytok?

Fény Szövetsége: Teljes bizonyossággal itt vagyunk… és örülünk, hogy elkezded a kérdéseid sorát.

Blossom: Köszönöm. Nos, tudtam, hogy eljön az idő, amikor ismét felidézhetem a Fény Oszlopait. Néhány nagy oszlopot lehetett látni (melyek nagyban hasonlítottak ahhoz, melyet az elmémben mutattatok nekem, mikor először beszéltünk róluk). Az egyik Japánban volt és hogy őszinte legyek… nem vagyok igazán biztos abban, hol volt a többi… de úgy gondoltam, talán beszélhetnétek ezekről. Ezek az oszlopok valóban azok, amikről ti beszéltetek?

Fény Szövetsége: Gondoltuk, hogy megkérdezel majd ilyen dolgokat és teljesen őszintén azt mondanánk, hogy ezek nem azok az oszlopok, amikről beszéltünk.

Blossom: Ó, ajjjj! Akkor mik?

Fény Szövetsége: Nemzetközi spektrumok (színképek), melyek egy elektromos áram által okozott jelenségnek köszönhetően jelennek meg. Ez alatt nem a ’ti’ elektromosságotokat értjük… úgy értjük… inkább a miénk.

Blossom: Úgy értitek, hogy ’természeti jelenségekkel’ ellentétes?

Fény Szövetsége: Ha azt mondanánk, hogy a kettő összekeveredése, akkor ezzel zavart okozhatnánk.

Blossom: Tehát, ezek nem Fényoszlopok… van még valami, amit ezekkel csinálni akartok?

Fény Szövetsége: Az egybeesés gondolati mintáival folytatnánk, miszerint amikor az elektromos áram és a földi elektromosság összekapcsolódik, amikor ezek ’egybekelnek’, ilyen látványt okoznak.

 

Blossom: Próbáljuk meg ezt Swahili-ban, oké? Tehát van bármi valódi célja egy ilyen kivetülésnek?

 

Fény Szövetsége: Ó, hogyne! Az elektromos áram, amit ezek e fenti és lenti egységességben okoznak egy olyan sugárzó energiaformát ’robbantanak ki’, melyek kölcsönhatásban vannak a körülötte lévő területekre és annak néhány mérföldes körzetére.

 

Blossom: Az ’én szóhasználatomban’ ennek a célja az lenne, hogy…?

 

Fény Szövetsége: … hogy száműzze a helyi eshetőségeket és ezért megakadályozzon bizonyos eseményeket melyek, ha megtörténnének, a fajotok fellendítéséhez nem lennének megfelelőek.

 

Blossom: Legyen dicsőség és alleluja! Erre nem számítottam. Biztosak vagytok benne? Úgy értem… azon gondolkodtam, hogy ha ti nem beszéltetek volna Fényoszlopokról… akkor egyszerűen a fény vagy természet trükkje lenne az, ami ’ezt a dolgot csinálja’.

 

Fény Szövetsége: Nos, úgy tűnsz, mint aki elutasította a tényt - az Anyafölded ÉLET-ének tényét. Élet… mindaz, amit az élet közölni tud. Nélkülözhetetlen volt az erők egyesítése annak érdekélben, hogy egy ilyen ’látvány’-on keresztülmenjünk… még ahogy mondjuk… ennek az indoka inkább a vágy, mintsem ’egy szép oszlop’.

 

Blossom: Tehát… lehetek olyan bátor, hogy megkérdezzem, hogy… a ti jótettetek mit akadályozott meg?

 

Fény Szövetsége: Erősen azt tanácsoljuk, hogy ne legyél!

 

Blossom: Hoppá!...Csak megtettem!

 

Fény Szövetsége: Megismételjük… ez azért van, hogy ne tárjunk fel olyan dolgokat, melyek megismerése nem előnyös számotokra. Ezt inkább ilyennek gondoljuk. És az idő folyamán… mint azt ti is tudjátok… valóban meg fogjátok érteni ezt és újra egy ’aha’-pillanat fog békésen megtelepedni a lényetekben.

 

Blossom: Érthető! Belátom és elfogadom/elhiszem a válaszotokat. Az én értelmezésem szerint nagyon sok olyan dolog van, ami jelenleg nem érthető számomra. Köszönöm a válaszotokat… még akkor is, ha meglepett, hiszen úgy gondoltam, azt fogjátok mondani, hogy ’igen, valóban… ezek azok a Fényoszlopok, amikről beszéltünk’. Nos, menjünk a következő kérdésemre! Biztos vagyok benne, hogy tudtok arról, hogy egy úriember írt nekem és azt kérdezte, hogy a legutóbbi beszélgetésünk elején miért tettem említést a gabonakörökről, és amikor válaszoltam neki, kényszert éreztem amiatt (még mindig nyugtalan vagyok), mert azon találtam magam, hogy azt kérdezem, hátha szeretne Ő egy kérdést feltenni ezekről… hiszen ezen a területen ő egy szakértő. Úgy éreztem, mintha benne lenne a kezetek ebben. Nem felejtem el a mostanában keletkezett gabonakört, Hackpen Hill-ben (Egyesült Királyság) … és a 2009-be visszanyúló üzenteteteket. (*lásd az információt lent… Csupán minden dolog idő kérdése, talán.)

Itt a kérdés:

 

„Mi az a legmegfelelőbb és legfontosabb dolog, amit meg tudtok osztani a gabonakörök jelenségével kapcsolatban és hogyan függ ez össze az emberiség felemelkedésével?”

 

Fény Szövetsége: Szeretnénk azzal a megjegyzéssel kezdeni, azok közül, ami előttetek ’megjelenik’, nem minden származik ’földönkívüliektől’ – ahogyan néhányan ezt a megnevezést használják. Elválasztani a búzát a pelyvától egyszerű, még a szertartáskönyv szerint is.

 

Blossom: Ez szép!

 

Fény Szövetsége: Ez nektek lett prezentálva, de az eredeti körök szerkezetében díszként megjelenő kódok főként nem a ti szemeteknek valók. Valójában szeretnénk olyan messzire elmenni, hogy azt mondjuk, hogy sokat ezek közül olyanok fejtenek meg, akik nem a Földről származnak és ők könnyen és azonnal meg tudják érteni a nekik hagyott ’üzeneteket’.

 

Blossom: Tehát azt mondjátok, hogy valójában ezek nem is a földlakóknak készülnek?

 

Fény Szövetsége: Nem, nem ezt mondjuk. Valójában a csetepaté, amit ők kevernek… ezek közül sok csatlakozik egy kigondolt elméhez, hogy ’a téren kívül lásson’ és engedje meg azt, ami új kiegyenlítés lenne, hogy mind kívül, mind belül kedvező legyen.

 

Blossom: Mit is jelent ez pontosan?

 

Fény Szövetsége: Azt jelenti, hogy emberi formában vannak értelmesek, akik valójában kikalkulálhatják azt, ami titkosítva van annak érdekében, hogy néhány anomáliát ’megfejtsenek’. Még… ami azt illeti, az, hogy ezeket a felfedezéseket mennyire hallatják és teszik meg, az teljesen más dolog. Azt szeretnénk mondani nektek, hogy az ilyen aranymezőitekbe ’nyomott’ művek mögött vannak bizonyos célok. Olyan messzire megyünk, hogy azt is eláruljuk, hogy sok kormányzati ’munkafüzet’ folyamatosan azért játszik, hogy kitalálják a kódokat és a jelentéseket. Még… tudjuk pontosan, hogy mit csinálunk és nincs ’tervrajz’, mely elég egyértelműen nyilvánvaló lenne abban, hogy mit szeretnénk általuk közzétenni.

 

Blossom: Tehát, miért van szükség arra, hogy ’üzeneteket tegyetek a termőföldjeinkbe’ hogy azt más ’bolygólakók’ felfedezzék?

 

Fény Szövetsége: A kommunikációs rendszerünk megértése az emberi elme képességeit meghaladja. Mi… nem teszünk ilyen képeket a földetekre a saját szórakoztatásunkra és unalmunk elűzésére. Vannak ’látványosságok’ a ’látványosságokon’ belül és az az energia, melyet ezek tartalmaznak, önmagukban is nagy hatással vannak a lüktető felszínre.

Senki sem tudja pontosan meghatározni, hogy mi az, ami ilyen ’örömöt’ hordoz azok számára, akik ezeket a területeket meglátogatják. Egyszerűen azt mondanánk… ez a mi Szeretetünk, mely által / mellyel ezeket az embereket feltöltjük.

 

Blossom: Tehát… hogyan van ez összhangban… ha egyáltalán összhangban van … az emberiség felébredésével?

 

Fény Szövetsége: Sok aspektusa… tehtát a legkézzelfoghatóbb a valódi jelenség, önmaga. Akik úgy döntenek, hogy belenéznek ezekbe a prófétikus hasonlatokba (szóképekbe), azt fogják találni, hogy lehetetlen a ’legtöbbet’ kézzel készíteni. Ezért fel kell tenniük a kérdést: ’ki készítette ezeket’?

A válasz keresése közben egy ilyen kérdés felfedezése egy ébredésre való felhívás.

 

Blossom: Köszönöm, bár úgy tűnik, mintha mindez egy kicsit szétszórt lenne.

 

Fény Szövetsége: Azt tanácsoljuk, hogy tanácsadód, Fehér Felhő által adott metafora az, ami a legjobban illik ide és azt kérjük, hogy tedd mindehhez hozzá ezt (a metafórát) is, hiszen ez olyan dolgokat tartalmaz, melyek arra vonatkoznak, amiről mi beszélünk… főleg a kommunikáció szükségszerűségét illetően, hogy mások ’megértsék’. Ezeknek a gabonaköröknek sok megvilágosító oldala van számukra és sokkal hasznosabbak mindenkinek, akik figyelni akarnak ezekre.

 

Blossom: Oké. Sokan a Földön /földiek közül kíváncsiak arra, hogy mi lenne, ha a legtöbbünknek nem lenne ötlete arra vonatkozóan, hogy mit jelentenek.

 

Fény Szövetsége: Ó,… van egy óriási magyarázat számukra. Hozzá szeretnénk tenni, hogy amikor valaki a földről néz rájuk, akkor az ’egész’ kép nem látható…nos…’fölülről’ kell nézni és a dolgok sokkal tisztábbá válnak!!!

 

Blossom: Ez rejtélyes!

 

Fény Szövetsége: Nem. Nincs rejtély. Tökéletesen egyértelmű. Látod, Blossom… ezek az üzenetek, melyeket rajtad keresztül küldünk, sokaknak megfelelnek. Azokért ’dolgoznak’, akiknek szinte lángelméjük van, és kielégítik azokat is, akiknek gondolkodásuk több, mint primitív.

 

Blossom: Mint amilyen én vagyok!

 

Fény Szövetsége: Az a mód, melyet TE választasz arra, hogy értelmezz mindent, mely ide le van írva, azt mások egészen máshogy értelmezhetik. Erre vonatkozólag nincs semmilyen megítélés. Ez ennek a mintája. Nagyon hasonlít a gabonakörökhöz. Kódok vannak a kódokban, melyeket azok is el tudnak olvasni, akik szükségét érzik annak, hogy hozzájáruljanak a tervben való részükhöz. De azok, akiknek ’más terveik vannak’, e szavak által azt kapják, amire nekik van szükségük.

 

Blossom: Erről az egészről nekem halvány fogalmam sincs. Ami azt illeti értelmet ad annak, hogy miért vagytok ’ártatlanok’ abban, hogy ezeket a szavakat átadjátok - feltételezem. Valaki, aki nagyon közel volt ahhoz, hogy lángész legyen vagy ’ezen a szinten van’ minden egyes mondatot kielemezne, amint az átjön és megzavarja az áramlást. Igeeeen! Egy másik áttörés szerint ’miért én’!

Oké, hallottam a csengőt… Nem szó szerint. Ennyi mára. Köszönöm! Szeretet, Fény és milliárd csillagcsepp az Arany Fénysugárból!

 

Fény Szövetsége: Mindenkire ragyog. Szeretet és köszönet, szintén!

 

Blossom: A következő alkalomig.

 

 

Lejjebb található egy kivonat a ’The Spirit of White Cloud’ –ból (Fehér Felhő lelke – a ford.megj.), melyet kértem, hogy tegyétek hozzá.

 

Q. White Cloud, mostanában Ausztráliában; itt Queensland-ben tapasztaltunk egy olyan alakzatot, amit gabonakörnek nevezünk. Csupán azt szeretném megkérdezni, hogy ennek milyen hatása van a földünkre, és hogy ez valóban egy eredeti gabonakör-alakzat volt-e?

 

Fehér Felhő: Igen, az volt. Ez nagyon összetett téma még elkezdeni is, barátaim, mivel a legtöbbet mikrokozmosszal kell létrehozni, amely a ti világotok rezgésén túl van. Blossomnak mutatok egy képet, egy nagyon nagy, lópatkó alakú mágnesről. Ahogy tudjátok, ez tűket és bizonyos fémeket vonz magához. Képzeljetek el egy roppant méretű mágnest és azt, hogy sok elszórt területen óriási halom tű van lerakva körülötte. A kérdés az, hogy a mágnes hogyan viselkedik, és milyen mintát csinál annak érdekében, hogy a tűket minden irányból maga felé vonzza. Tudjátok, hogy amikor valaki nézi például a képernyőtökön vagy egy képeskönyvben a földet, és a különböző alakzatokat, melyen a fű vagy a mezők megdőltek, azt kell igazából mondanom, hogy a föld-bolygótokon lehetetlen bárkinek is ezt utánoznia. Nagyon egyszerűen fel lehet fedni a különbséget a kettő között. Ahogy néhány ember kikövetkezteti, ezek az alakzatok nem egy, a világotokon kívüli hajó leszállóhelyei. Ha látnátok valamennyit ezek közül az alakzatok közül, elég különleges hajónak kellene lennie!? Egy mágneses erő az, ami ezeket az alakzatokat létrehozza. Egy olyan mágneses erő az, mely rezgése nem mindig a Föld-bolygótok rezgésével egyezik meg. Van egy bizonyos vonzáserő, mely egy külső erőnek megengedi, hogy keveredjen azzal az erővel, amely a Földön van azért, hogy ez az alakzat megjelenjen. Ezek bizonyos időpontokban keletkeznek. Ha ezek a feltételek nem lennének a Földön megfelelők, akkor nem jelennének meg. Mondhatnám azt is, hogy ez történt. A szimbólumok közül, melyek lejöttek hozzátok, sokat félbe kellett hagyni, mert az, amiről azt gondolták, hogy lent történik, nem volt megfelelő. Számotokra, ’földlakók’ számára valamilyen jelenség csodája. Sokak számára, akiket érdekel és tanulmányozzák ezt a különleges témát, azok megpróbálják esetlegesen megfejteni, hogy ezek a különleges mintázatok mit jelenthetnek. Nem nekik kell megfejteni ezeket. Ezek a szimbólumok nem azért vannak ott, hogy megfejtsétek. Azért vannak ott, hogy mások lássák. Nem azt jelenti, hogy másoknak meg kell fejteni őket, a Tudatukon belül. Ez egy térkép része – ha úgy tetszik. Ha lenne egy fiúkból álló cserkészcsapat és ők mind különböző táborokban lennének, és minden csoport kapna egy bizonyos feladatot, amit el kell végeznie, és ami magában foglal egy utazást vagy valami hasonlót, előfordulhatna, hogy egy csoport egy bizonyos alakzaton keresztül jönne, mely illik az ő adott feladatukhoz és megkapja belőle azt az információt, melyre a csoportnak szüksége van. Lehetne az is, hogy egy másik kis „pasasokból” álló csoport továbbsétálna és tudnák azt, hogy ha belemennének ugyanabba az alakzatba… úgy érzékeltetem, mintha elektromos sokkot kapnának, mert az a bizonyos alakzat nem volt megfelelő az ő csoportjuknak. Addig kellene folytatniuk az útjukat, amíg nem találnak számukra megfelelő alakzatot. Azt mondom Blossomnak, hogy ezek az alakzatok tele vannak információval azon csoport számára, mely tervezve van arra, hogy felvegye azt az információt és képes arra, hogy megvizsgálja azt az alakzatot, hogy a szükséges tudást megszerezze belőle. Ez az egész a terv része, ha úgy tetszik, ami arra vonatkozik, hogy minden csoportnak hol kell elhelyezkednie, amikor a fordulópont eljön. Bár ez egy egyesülés, nem kellene azon a napon lennie, amikor a Földön vagyunk és a következő nap mindannyian összekeveredünk mindegyik dimenziókban ezek közül, melyek egyszerűen mindent kitörölnének a játékból. Ez egy fokozatos folyamat. E csoportok számára ezek szükségszerűek. Szükséges, hogy azok az energiák megjelenjenek bizonyos helyeken szerte a világotokban azért, hogy amikor az új világ egyensúlyba kerül, a Földet ne rázza ki a tengelyéből, az atmoszféra rezgésében lévő változások intenzitása miatt. Rendben van ez most?

 

* gabonakör infó / legutóbbi gabonakör

http://www.cropcircleconnector.com/2012/hackpenhill3/hackpenhill2012c.html

 

 

A Fény Szövetsége 2009. július 2.

http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG53july2.html  (a teljes csatornázás 2009)

 

Amikor minden a helyén van a kiegyensúlyozás érdekében azért, hogy megtegye, amit meg kell tenni, meglátjátok majd, hogy sok, sok különböző választékosságnak sokkal, sokkal, sokkal több jelensége van, melyek meglesznek majd. Sokuk olyan, melytől összezavarodtok és, amikor minden a helyén lesz, mint egy kulcs a zárban, a kinyitás úgy fedi majd fel azt, hogy minden egyszerű elhelyezkedés megfelelően van összehangolva, és amikor a céluk feltárul… mintha eldobnánk egy kalapot, úgy fog minden a helyére kerülni. Kérem, drágáim, hogy tudjatok erről… Nem szeretnénk titokzatosak vagy rejtélyesek lenni. Még vannak bizonyos részletek, melyek egyszerűen nem esnek egybe azzal, melyek nekünk a helyén vannak. Vannak olyan tervek, melyek még nem készek arra, hogy számotokra felfedjük, mivel az időzítés nem megfelelő és bizonyos dolgok felfedése jelenleg nem válna a bolygótok felemelésének teljes hasznára. Sok minden a helyén van nálunk, és amikor meg lehet nektek mutatni, elfogadjátok majd azt az indoklást, hogy most jelenleg nem vagytok még erre képesek, olyan rendszabályok miatt, melyeket számításba kell venni azzal kapcsolatban, hogy mit fedünk fel és mit nem. Mindannyian nagyon türelmesek voltatok ennek az új útnak a kibontakozásával kapcsolatban. Nagyon hálásak vagyunk. A dologhoz való állhatatosságotok szilárdan önmagatok igazságában marad. Ez mindent fényessé tesz amint előre és a SZABADSÁG felé halad.

 

Blossom: Csak becsuktam a szemem, hogy ÉREZZEM, hogy ez volt-e mára és egészen tisztán egy ’Y’-t láttam egy körben… miért?

 

A Fény Szövetsége: ’Y’-t fogsz látni.Csatornázta: Blossom Goodchild

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: Blossom GoodchildDear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Share |