Home > > Blossom Goodchild - October 21, 2012

 október 21, 2012

Fény Galaktikus Föderációja / 2012. október 21.

Blossom Goodchild közvetítése


Helló barátaim! Ezekben a napokban nagyon ’formában’ érzem magam! Olyan izgatott vagyok a sokkal magasabb energiák ÉRZÉSE miatt és amiatt, ami történni fog! Ezért…néha szinte téglákat kell a lábamra kötözni, hogy itt tartsanak a földön … Bármilyen hozzászólás?

Most is, mint mindig szeretetben/szeretetként/szeretet által jövünk hozzátok! Mi is izgatottak vagyunk, hiszen látjuk, hogy a bolygótokon milyen sokan ÉRZIK ugyanazt, amit te. Látjuk ezt a hevesen vibráló színeken át és látjuk ezeket [a színeket] azokkal a színekkel keveredni, amelyek a Földetekbe lépnek.

Most nagyon sokatokban ehhez hasonló öröm rezgése van. Úgy ÉREZZÜK, mintha A VÁLTOZÁS már majdnem megtörtént volna.

Úgy értettem, hogy azt mondtátok,’majdnem’.

Valóban…Mivel nagyon helyesen állítottad…hogy az, amit most ÉRZEL, és amivel együtt rezegsz az annyira ’lágy’ ahhoz képest, amit emlékezeted szerint tapasztaltál. Mindenki olyan természetesnek fogja ÉREZNI… hiszen sokkal közelebb van az otthonotokhoz… a léleknek önmagához.

Engedjétek meg azt, hogy ami ’érkezik’, az ’sajátotokká váljon’. De ugyanakkor eláruljuk, hogy… ez nem jelenti azt, hogy magatokhoz ’hozzátesztek’ valamit,… hanem elengeditek azt, amik nem ti vagytok azért, hogy felfedjétek,… amik már ott vannak bennetek.

Ez érdekes. Ezt még sosem néztem ilyen módon…

Azzal, hogy lehúzzátok azokat a rétegeket, melyek többé már nem szolgálnak benneteket… megmutatjátok magatoknak és MINDENKINEK, HOGY… KIK VAGYTOK.

Amint besétáltok az IGAZSÁGOTOKBA,… amint MEGÉRZITEK annak az IGAZSÁGNAK a lényegét,… felfedezitek azt, amiről beszéltek… Az énetek emelkedettsége… önmagatokból… gyorsabb, amint ’minden elkezd a helyére kerülni’… Értitek a folyamatot?

Nem véletlen, hogy közületek azok, akik már felébredtek, most a frontvonalban állnak készenlétben arra, ami közeledik… azért, hogy OTT LEGYENEK.

HOGY OTT…LEGYENEK…AHOL LENNI AKARNAK.

Sokan új helyeken telepednek meg vagy úgy találják, hogy a körülmények megvédhetik őket attól, hogy ott legyenek, ahol úgy gondolják, hogy lenni akarnak. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy ott vagytok, ahova vágytok/vágytatok, amikor a változás elérkezik.

Ez mind olyan misztikus! Olyan intrikus! Most értem, hogy ’nem tudhatjuk’ amíg ’nem tudjuk’… de ez a ’változás’ amiről beszéltek…számomra…én úgy gondolok rá, mint egy változás önmagunkban…mellyel sokkal Felvilágosultabb Lényekké válunk…de ugyanakkor a bolygónkon is elképzelek egy teljes változást is.

Amit megmutatnak nektek,… mindannyiótokat arra késztet majd, hogy úgy viselkedjetek, melyhez ezen évtized utolsó éveiben hozzászoktattak. Ezért beszélünk arról, hogy nézzetek vissza és figyeljétek meg, milyen messzire jutottatok. Mennyit fejlődtetek a saját ’TAPINTATOSSÁGOTOKBAN’. Ez az egész előkészület azért volt, hogy a megfelelő igazodásra késztessen benneteket azzal, ami a nyakatokba lett varrva.

Nyakunkba lett varrva? Biztosan ezt a kifejezést akartad használni?

Szeretnénk erről olyan vonatkozásban beszélni, hogy ’MEG FOG TÖRTÉNNI’. Nincs semmi, ami megakadályozhatja e változás megtörténtét.

’A Változásról’ úgy beszéltek, mint ami azonos a ’Nagy Eseménnyel’, amelyről korábban beszéltetek?

Igen, úgy. Hiszen amikor ez a NAGY ESEMÉNY megtörténik,… AMIKOR megtörténik,… az csak NAGY VÁLTOZÁSSAL járhat együtt… MINDENKI SZÁMÁRA.

Lesznek ’jelek’, amik utalnak nekünk arra, amikor meg fog történni,… vagy meglepetésszerűen jön majd?

Teljes mértékben a személytől fog függni. Sokan fogják TUDNI az érkezését… Úgy fogják ÉREZNI, hogy az energiájuk az egekben van,… hogy így mondjuk. De sokan lesznek, akiknek nem olyan lesz a frekvenciájuk, hogy felfigyelnek majd erre a rezgésre,… ezért sokak számára nagy meglepetés lesz.

Néha úgy érzem magam, mint egy gyermek karácsonykor…. Látom az óriási ajándékot; mindet becsomagolva…csak épp nem tudom elképzelni, mi lehet belül. Megpróbálom és elképzelek sokféle dolgot,… de amíg ki nem nyitom,… nem fogom TÉNYLEGESEN TUDNI. Épp csak egy dal szavait hallom: „Nézz, nézz, nézz a szivárványra.”

Ezek jelek lesznek. Ismét ’szokatlan szivárványokról’ beszélünk. Lesznek az égen képek, melyek nem mindennapos látványt nyújtanak majd.

Nem tudom, hogy a saját képzeletem fut most vagy sem,…de most épp nagy felhőformákat látok/képzelek el…melyek VALAMINEK a meghatározott JELEI…Az ÉRZÉS miatt, melyet akkor kapunk majd, amikor látjuk ezek mozgását/változását. Óriási megérzés ÉRZETE,…de annak is a legbámulatosabb fajtája. Ez elragadtat engem?

Az egyik ok a sok közül, ami miatt téged választottunk a velünk való munkára az,… hogy képes VAGY olyan képekre felfigyelni, melyeket küldünk neked. Csupán az ÉRZÉS miatt, mely azzal jött, amit neked küldünk…látod, MIÉRT? MIÉRT vagyunk annyira nagyon izgatottak MINDANNYIÓTOK MIATT azzal kapcsolatban, ami jönni fog?

Ha így fejezitek ki, akkor…IGEN! Mert MEGDÖBBENTŐ ÉRZÉS volt! Olyan…csak egy megfelelő szót szeretnék találni…’áhitatos’ (?). Tudom, hogy sokak számára túlzottnak tűnik…de mintha a felhők szétválnának és ott, a szemünk előtt lenne … A FÉNY…  és én AAAA FÉNYRŐL beszélek.

Legdrágább lelkeink!… Lélegezzetek! Amikor elámultok ilyen csodákon, melyeket észrevesztek majd,… ne felejtsetek el lélegzetet venni!…Hiszen az effajta történések annyira lélegzetelállítóak lesznek,… hogy akár el is felejthettek levegőt venni!

Tudom, hogy Fehér Felhő mondta múltkor, hogy amikor ’a hajóitok’ végül feltűnnek majd az egünkön, bizonyos emberek mindenki megdöbbenésére el fogják hagyni a fizikai testüket. Most nyer értelmet az, hogy miért mondjátok, hogy ’ne felejtsetek el lélegzetet venni!’

És eláruljuk nektek, hogy a lélegzetvétellel egészen szó szerint eufórikus érzésetek lesz!

Uram atyám!...Úgy érzem magam, mintha felemelkednék, miközben írok! Hűha, szamár!

De folytatjuk, mivel tudjuk, hogy jól vagy és hogy a földön vagy! Amint a változás megtörténik bennetek,… EZ akkor lesz, amikor felfedezitek a ’régi’ éneteket…de ez az ÚJ énetekké fog átalakulni…ismét!

Sokszor beszéltünk már arról, hogy vissza fogtok emlékezni olyan ajándékokra, amik TI vagytok,… de amik el voltak rejtve előletek!

Ennek az egyik oka, hogy az emberek VALÓDI fénye a bolygótokon lévő energia sűrűségének köszönhetően eltávolodott, és hogy itt eonok és eonok óta itt kellett élnetek. A másik oka az, hogy a megfelelő ’állapotban’ kellett lennetek ahhoz, hogy élvezzétek ezeket… Mert ha valaki emlékezett volna ezekre akkor, amikor a kegyelem kisebb állapotában van,… akkor ez talán pusztítást okozott volna régebben és az énjüket érdemtelenül jutalmazták volna meg és ezért sokan…olyan nagyon sokan…tévútra kerülhettek volna…amint meg is történt korábbi időkben.

Legdrágább barátaink!… Engedjétek, hogy a szívetek megteljen örömmel. Engedjétek, hogy ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY ÉLTEK!

LEGYETEK TUDATÁBAN ANNAK, hogy sokan vannak, sok lélek, akik számára AZ ÖRÖM nem tartózkodik a földi bolygótokon a jelenlegi idők effajta mohó időszakában…

(Úgy tűnik, hogy a „mohó” szó itt nem a legjobb…de nem lényeg!)

De ők veletek vannak… MINDANNYIAN VELETEK VAGYUNK! Nagyon türelmesen várjuk ezt az ÓRIÁSI TÖRTÉNÉST, mely közeleg.

Ó, nagyon remélem, hogy jól mondjátok, és hogy én is jól adom tovább azt, ami tőletek jön rajtam keresztül. Úgy gondolom, hogy ha úgy találnánk magunkat jövő májusban, hogy még mindig csak várunk és reménykedünk…nos…ne is menjünk el odáig!

………………..

??? Nem mondotok semmit!

Nem megyünk el odáig!

Hú! A humorotok csak úgy vibrál! Ez megnevettet engem!

Mondhatjuk azt, hogy éveken át próbáltuk ’megfejteni’… de úgy tűnik, most sikerült!

(Érdekes, hogy ezt mondták…de ’Én’ úgy gondolom, hogy sikerült. Nem értem meg addig, amíg vissza nem olvasom majd.)

Ezután a kis örömködés után hajlok arra, hogy egyetértsek! Amint tudjátok, egy kis szünetet fogok tartani az amerikai utamnak köszönhetően. De nagyon várom már, hogy folytassam a veletek való beszélgetést, miután visszajövök. Természetesen csak feltevés…hogy nem fogtok egy emelővel felkapni és észak felé rántani egy gyors és ingyenes ’Univerzum-körüli’ útra.

Akár így, akár úgy…a szívedben leszünk…és azok szívében is, akik szeretnék, hogy ott legyünk!

Hol? A szívünkben…vagy Sedonában?!!

………..

Ismét nem mondotok semmit??? Ó, tudom…

Nem megyünk oda…

Megint… Értem a tréfátokat/leleményességeteket! Mivel sok különböző módon is érthetném ezt!

És ez a szándékunk!

Most elmegyünk és visszavonulunk az energiádból… sok örömmel, amiért veled tölthettük ezt a napot…és valóban mindannyiótokkal, akik olvassátok ezeket a szavakat és beengedtek a szívetekbe…mely nagyon erőssé, félelemmentessé és SZERETETTELJESSÉ teszi a kapcsolatunkat veletek!

ÉS MI IS SZERETÜNK BENNETEKET! NAGYON!...SEMMI KÉTSÉG EFFELŐL. Nagyon köszönjük azt az örömöt, amit magatokkal hoztok!

Mi köszönjük NEKTEK az örömöt, amit mi KAPUNK tőletek!

Csatornázta: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: Blossom Goodchild


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Share |