Home > > Blossom Goodchild - November 12, 2012

 november 12, 2012

Fény Galaktikus Föderációja / 2012. október 21.

Blossom Goodchild közvetítése


A SZERETET VIRÁGA

Nos, helló mindenkinek! Istmét itt vagyok és mondhatnám azt, hogy milyen nagy öröm volt számomra, hogy rajtam keresztül beszéltetek a legutóbbi Sedona-i konferencián. Ez volt aztán a valami! Köszönöm! Nos… merre tovább?

Egy olyan helyre menjünk bennetek, mely megvilágítja a lelket. Menjünk mindannyian előre egy olyan együttlét felé, mely a Szeretet legtisztább rezgését adja. Egy olyan szabadságot biztosítotok magatoknak, mely döntésetek által ’élitek meg önmagatokat’. Oly régóta jártatok a hitetekben; de azt mondjuk nektek, hogy az előttünk álló napokban…  nem a ’hit’ lesz a napi parancs… hanem a ’bizonyosság’.

Pontosan minek a bizonyossága?

Nem csupán annak, amit a tágra nyitott szemetekkel láttok… Bizonyossága annak is, amit önmagatokon belül ÉREZTEK. Kérdések sorozatát tettétek elénk, de MEGTUDJÁTOK majd, hogy MINDEN kérdésetek kielégítésre kerül. MOST engedjétek meg önmagatoknak, hogy minden egyes pillanatban az ÖRÖM ÁLLAPOTÁBAN LEGYETEK! Ha úgy döntötök, hogy megteszitek, akkor a belétek hatoló Szeretet Új Hullámát fogjátok megtapasztalni. Segíteni fog nektek az előttetek álló találkozás megértésében. Hiszen látjátok, legdrágább lelkeim…hogy mi, akik azért jöttünk ide, hogy segítsünk nektek az átváltozás folyamatában, most egy olyan helyzetben vagyunk, amikor egyszerűen arra várunk, hogy előre haladjatok…azért, hogy [mi is] előre tudjunk haladni.

Igen…előre menni, de miért?

Azért, amiért idejöttünk!

Ami…?

Ami a segítség. Hogy egy folyamatos kapcsolatot tartsunk fenn veletek azért, hogy MEGTUDHASSÁTOK, KIK VAGYTOK… az által, hogy mi emlékeztetünk benneteket erre.

Akkor azt kell mondanom, hogy… nagyon jó munkát végeztek, mert biztos vagyok abban, hogy tudatában vagytok annak a Szeretetnek, melyet akkor tapasztaltam, amikor távol voltam.

És nem lehetne azt mondani, hogy ennek mindig így kellene lennie? De ki valósított meg ilyen szintű Szeretetet?  Mindannyiótok! Csupán azt kell tennetek, hogy folyamatosan azon a szinten maradjatok!

Mondhatom azt, hogy nem olyan könnyű ezt megtenni, amikor nem abban a környezetben vagyunk?

De ez a feladatotok, nem?

TUDJÁTOK!... EGYSZERŰEN ENGEDJÉTEK MAGATOKAT BENNE MARADNI!

A lényeteken belül olyanok vagytok, mint egy viruló virág. Gondoztátok a magot és éreztétek a növekedését. Most az a feladat, hogy a növekedésetek csúcsára kerüljetek. A virág szépsége – amik ti vagytok – teljes ragyogásában! ÉREZNI fogjátok magatokban a különbséget! Ez kész. De… mondhatjuk úgy is, hogy … bár ez önmaga teljességében van… a Nap Fényére vár azért, hogy teljes pompájában jelenhessen meg. Ha egyszer az a Fény rávilágít…teljesen más színárnyalatban fog megnyilvánulni.

LEGYETEK ENNEK TUDATÁBAN!

ÉREZZÉTEK a szívetekben!

Megteszünk minden tőlünk telhetőt. Ami engem illet… mint sokan mások is … én azon töprengek, hogy mi fog történni az év végén. Amikor odajutunk, tudni fogjuk. Sok olyan emberrel találkoztam, akik BIZTOSAK abban, hogy valami nagyon fontos dolog fog történni december 21-én … ők egyszerűen TUDJÁK ezt. Én nem! Én Igazán remélem, hogy a Felső Szeretet Fényének energiája behatol majd a bolygónkra és mindenkiben/minden dologban változást fog okozni.

De kétségeid vannak!

Igen?

Nem érzékeljük a kétség energiáját. De eláruljuk neked, hogy régóta vagyunk ezen az utazáson. Rábíztuk a Lényeinkre, hogy szolgálatban legyenek azért, hogy lehetővé tegyék e változás megtörténtét. 100%-ot adtunk a TUDÁSUNKNAK és a SZERETETÜNKNEK ebben a projektben, mivel értékesnek találjuk. Ezt a folyamatot illetően azt mondjuk, hogy nem csupán egyetlen kimenet van a továbbiakban. Bár azt is mondhatnánk neked, hogy… bölcs dolog lenne minden elvárást megszüntetni… hiszen ami jönni fog… azt, ami jönni fog… képtelenek vagytok felfogni.

Miért?

Annak a jelentős hatásnak köszönhetően, mely benneteket ér majd. Jelenleg ez nincs a teremtő tudatosságotokban. De ha ’A Történés’ egyszer mindenki számára felajánlásra kerül … akkor mindenki a saját módján … a saját helyén… döntéseket fog hozni, mely a bolygót előre mozdítja majd az őt megillető, várt helyzetbe.

Tudom, hogy nem kellene folyamatosan kérdezgetnem…, mert ez a téma rezgését csökkenti… de … el tudnátok mondani nekünk legalább azt, hogy az élet olyan lesz-e, mint mindig, de egy Világosabb ÉRZÉSSEL?... ha értitek, amit próbálok elmondani?

Az élet nem tud ugyanolyan lenni és nem is lesz ugyanolyan Az Eseményt követően.

Tehát… például azokat a dolgokat fogjuk még megtenni, amelyeket a határidőnaplónkba írtunk a következő évre vonatkozóan?

Ó, igen… Hiszen az élet nem áll meg. Nem az fog történni, hogy a dolgok egyszer csak ’nem lesznek’. De óriási különbség lesz a viselkedésetekben és ez arra késztethet benneteket, hogy megváltoztassátok a határidőnaplótokban lévő dolgokat!

Sokkal könnyebb lenne, ha tudhatnánk. De itt abba is hagyom, hiszen nincs értelme régi vizekre evezni. Mindazonáltal azt kell mondanom… hogy csupán az utóbbi héten tűnik úgy, hogy sok csúcson lévő ember mondott le bár engem nem ’ér el’ a dolgok ezen oldala… ez jó érzés és mintha a végső felkészülés történne meg annak érdekében, hogy a rossz dolgok eltávolításra kerüljenek!

Előttetek járunk annak ismeretében, ami történni fog. Csendesen és nyugodtan ültünk a színfalak mögött előidézvén a változások olyan módját, mely tagadhatatlan, de ugyanakkor nagyon is észrevétlen. Ennek így kellett történnie. De az eljövendő időben nem leszünk ’láthatatlanok’. Az Isteni Tervben való közreműködésünk minenki számára tökéletesen nyilvánvaló lesz. Sokan vannak, akik más utat fognak választani egy időre mivel az IGAZSÁG puszta felismerése sokakat magával fog ragadni.

De… a késedelmet nem lehet többé késleltetni! Az Énetek ezen új terébe való elmozdulás lehetőségeket fog adni arra, hogy fokozzák az összehangolódást mindennel, ami van. A döntés a tiétek. Tehát sokan közületek kész vagytok; készen álltok arra, hogy elérjétek ezt az Új Hullámot, … mely viszonzásképp új kezdeteket fog magával hozni…Magával hoz majd új nézeteket is és…a felfogás új szintjeit is.

A léleknek és mindennek, ami van az ÓRIÁSI felemelkedése által…az emberek képesek lesznek olyan energiákkal egyesülni, melyek korábban nem voltak elérhetők. Ezeken az új szemeken keresztül az emberek - amennyire csak vissza tudnak emlékezni - képesek lesznek látni mindent, amit már olyan régóta vágyódtak látni.

Úgy gondolom, hogy valóban nem sokat kell várni. Azután is e módon fogok kommunikálni veletek?

Egy bizonyos mértékig. De a kommunikáció szintje sokkal könnyedebb természetű lesz. Ez majd egy egész más formájú kommunikációba torkollik, mihelyst az emberek energiája alkalmazkodik a Magasabb szinthez és ez által az ’együttlét’ könnyebben össze lesz kapcsolva.

Tudom, hogy sokan nagyon lelkesen várják, hogy közvetlenül kommunikálhassanak veletek – hogy így mondjuk. Ez is lehetséges lesz?

Azokkal, akik a szívükben ismernek bennünket…valóban egymás mellett leszünk az eljövendő napokban. Mondjuk úgy, hogy sokan fogunk közöttetek járni … azt is mondjuk … hogy nagyon sokan ugyanúgy képesek lesznek közöttünk is járni.

De ez nem márciusban lesz… vagy körülbelül akkor, ugye? Feltetelezem, hogy az effajta ’egyesüléshez’ valamennyi időre azért szükség lesz.

Teljes mértékben a ’világ reakciójától’ fog függni. Minél többen döntenek úgy, hogy elfogadják AZ IGAZSÁGOT, annál gyorsabban fognak megtörténni a változások. Minden, az Új Energia megjelenését követően is folyamatosan növekvő energia szintjétől fog függni. Ha már egyszer egyesültetek a lelketek önvalójával, akkor sokkal jelentősebb változás fog történni belül…mely lehetővé teszi majd a sokkal nagyobb változást.

Ez nagyon érdekes!...Az emberek már alig várhatják, hogy BENNE LEGYENEK! De nekem van még egy részem, mely azt gondolja, hogy lehet, hogy egy nagy tündérmesébe pottyanok… mivel elég nehéz számomra elképzelni, amiről beszéltek. Valahogy megpróbálom felfogni, amit mondotok, de…itt vagyok és úgy ülök itt, mint egy ’normális’, pedig csak néhány hét van hátra, mielőtt az úgynevezett változás megtörténik; de valójában a dolgok sem ÉRZIK máshogy ezt.

Arra kérünk, hogy kérdőjelezd meg az utolsó állításod! Őszintén mondhatod azt, hogy ugyanazt ÉRZED, mint – például – egy évvel ezelőtt?

Egy évvel ezelőtt azt mondtam, hogy ’menjetek kirándulni’!

De nézz most a mindenben jelen lévő Bizalmad szintjére! Tartsd észben, hogy a mi szemszögünkből nálunk nincs idő. Mi csupán ’hajóra pakoljuk’ a fejlesztést… a folyamat elkészül…és megvalósul a NAGY ISTENI TERVEN belül.

Ami minket illet, mi már szinte ott vagyunk…és ez a helyzet veletek is.

De minden tisztelettel mondom, hogy úgy hiszem, hogy legalább néhány évvel ezelőtt azt mondtátok: ’Minden rendszer működik’ és mindannyian nagyon izgatottá váltunk…És…

És mi azt is gondoltuk, amit mondtunk. Minden tisztelettel feléd is drága Blossom, hiszen korábban sokszor mondtuk azt neked, hogy …amikor egy olyan helyzetben vagy… egy olyan rezgésszinten állsz, hogy képes vagy teljes mértékben elérni minket… értékelni fogod azt, hogy mi sohasem ’akadályoztunk’ benneteket semmiben! Ami minket illet, az utazásunk veled IGAZSÁGBAN történt. De a ’félreértett’ dolgokon együtt fogunk nevetni és azt mondjuk majd: ’Nos, látod?’

Várom már! Egy jó nagy nevetés veletek különleges lenne! Azon gondolkodom, hogyan toleráljátok időnként a tudatlanságomat!

Nem tudatlanságként fogjuk fel…inkább egy kis naivitásként. De egyszerűen amiatt van, ahol vagytok… ahol sokan vagytok…vagy ahol feltételezhetően vagytok. De egy virágzó virágként bennetek… ez már a teljességében van…minden ismert…már csak arra van szükség, hogy TUDATÁBAN LEGYETEK!

Tehát amikor ez a Fényenergia megérkezik majd…rögtön …’tudni fogjuk’ azt?

Erre nem lehet egyszerűen igennel vagy nemmel válaszolni! Hiszen minden az adott személytől fog függni. A világotokban – a MOSTANI ismeretetek szerint – nagyon sok lélek él…de mind a saját értelmi szintjén rezeg. Ezt ők választották és továbbra is ők választják majd meg. Ezért…nem az fog történni, hogy hirtelen mindenki ’mindent megkap’ majd…néhányan talán. De néhányan ’többet kapnak majd annál, mint ahol előtte voltak’…de az előrehaladásban semmivel sem lesznek közelebb azoknál, mint akik sok holdhónappal ezelőtt úgy döntöttek, hogy felébrednek.

Nincs ebben semmi megítélés! Nem is lehet…hiszen minden lélek a saját személyes felemelkedési szintjén több ,mint boldog lesz és arra a szintre ’ébrednek’, melyre mozdulni fognak…és azzal a tudással, hogy ez tovább fog folytatódni.

Úgy gondolom, hogy számomra… Én csupán a történések fényében tudnám ezt tenni és elfogadni. Mennyiben lenne más, ha képesek lennétek idő előtt ’beavatni’ bennünket?

Valójában nagy mértékben más lenne!!!...Ez az, amiért nem tehetjük meg!

Menjetek a szívetek belsejébe, legdrágábbjaink! ÉREZZÉTEK BELÜL A TUDÁST! Amikor ÉRZITEK… tudjátok, hogy nincs kétség. Ez csupán akkor van, ha megengeditek, hogy a gondolataitok befolyásoljanak. Akkor betelepszik a zűrzavar. Ellenőrizzétek a gondolataitokat és küldjétek azokat a szívetekbe, hogy ott megtelepedhessenek és felismerhessék a szívetek által árasztott IGAZSÁGOT. Nincs szükség szavakra a gondolatokhoz…csupán BÉKE kell! Egy Békés Béke, melyet csupán a lélek csendjében lehet ÉREZNI tudván azt, hogy valójában minden jó és hogy az emberek szenvedései és megpróbáltatásai hamarosan megszűnnek, miután az emberek SZERETETBEN egyesülnek a SZERETETTEL.

Köszönjük az időtöket – mint mindig…. Mindaddig nem tudom pontosan, mi újat tanultam ma, amíg vissza nem olvasom. De a szívemből köszönöm a türelmeteket, a megértéseteket… a vezetéseteket és a felemeléseteket! Szeretet és köszönet!

Csatornázta: Blossom Goodchild

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás:Blossom Goodchild

 

Csatornázta: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: Blossom Goodchild


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Share |