Home > > Blossom Goodchild - 2013. január 28.

Blossom Goodchild - 2013. január 28.

Fény Galaktikus Föderációja

Blossom Goodchild közvetítése

Blossom: Isten hozott barátaim. Nos, hosszasan beszélhetnék a saját kihívásaimról és úgy tűnik mások kihívásairól is, amivel mindannyiunknak szembe kell néznünk… és itt igazán ’remek’ dolgokra gondolok! Még vicceket is mesélhetnék a Felemelkedésről.  Milyen **** Felemelkedésről? … de akkor ugyanott tartanánk, ahol a múltkor.  Tehát azt gondoltam, irányt váltunk és nézzünk meg néhány kérdést, amit egy Olvasó küldött… ami ’számunkra’ szokatlan. Egyetértetek ezzel?

Fény Föderációja: Figyelembe vesszük azt, ami te ebben az időpontban a legmegfelelőbbnek tartasz az egész ügy érdekében. Ugorjunk neki… ahogyan ti mondanátok.

Blossom: Remek! Egy kérdés így hangzik: „Más bolygókon élők alapvetően úgy néznek ki mint mi, kivéve néhány kivételt, mint a bőrszín és végtagok hosszúsága?”

Fény Föderációja: Mi azt mondanánk, hogy különböző fajok vannak. Egyes fajok esetében nem lenne felismerhető az emberi forma és sokak jelentékeny mértékben kellemetlennek tűnnének a’díszöltözetükben’ amit viselnek. És vannak azok is, akik tiszta fényformában sugároznak… egyesek szivárványszínei meglepne benneteket. És vannak egyesek, akiknek a külalakját minden bizonnyal taszítónak találnátok… és vannak olyanok, akiknek a megjelenése nagyon hasonlít a tiétekhez.

Önmagában ebben az univerzumban már nagy a fajok sokfélesége. A teremtők folyamatosan teremtenek! Ha arra gondoltok, milyen sok különböző faj magán a Föld bolygón létezik, … akkor képzeljétek el… ha tudjátok… micsoda hatalmas mennyiségnek kell léteznie MINDENBEN AMI VAN.

Blossom: Köszönet az információért. Maradjunk a kérdéseknél: „Más bolygók civilizációja spirituálisan magasabban vagy alacsonyabban fejlettek, mint a miénk?”

Fény Föderációja: Nos, ez egy elgondolkodtató kérdés. Az élet maga folyamatosan tovább fejlődik. Az új élet folyamatosan újra teremtődik, ahogyan új bolygók bukkannak fel a semmi mélységeiből. Ezért ezt a kérdést általánosan nem tudjuk megválaszolni. Tény, hogy vannak sokkal fejlettebb bolygók, mint a Föld bolygó. Milliónyi van ilyen [fejlettebb].

Blossom: Micsoda? Milliónyi?

Fény Föderációja: Valóban. Talán naiv vagy, legkedvesebb Blossom a tekintetben, ami a ’létezőt’ illeti?

Blossom: Egyértelműen az vagyok!! Kérlek folytassátok.

Fény Föderációja: Ismét kevésnek bizonyulnak a szavak, hogy megválaszoljuk a kérdésedet. Amikor a Földön felnéztek a csillagokra és ÉRZITEK az alázatot/mély tiszteletet, az iránt amit láttok… azonban fogalmatok sincs arról, amit nem vagytok képesek látni.

De ne feledjétek, … MINDEN…ABSZOLÚT MINDEN TI MAGATOK VAGYTOK…mert TI mind, ennek a részei vagytok.

Blossom: Tehát, ti azt mondanátok, hogy a Felettes Énem egy része, egy Fénylény része valamelyik bolygón és ugyanolyan része, egy szörnyű kinézetű óriáshangyának egy másik bolygón? Tétováztok a válaszadásban?

Fény Föderációja: Mert megpróbálunk egy ilyen összetett anyagot egy egyszerű ’igen’ vagy ’nem válaszba sűríteni. Próbáljuk meg.

Ti EGY energia vagytok. Csak EGY energia létezik. Azonban ennek az EGY energiának léteznek rezgésszintjei. Tehát előfordulhat lényed része, aki TE vagy, akit MOST ISMERSZ, itt a Földön, …és egy magasabb rezgésszinten, mondjuk… egyfajta tudatTALAN óriáshangya. 

Blossom: TudatTALAN? Létezik ilyen bolygó ilyen élőlényekkel? … Élők egyáltalán, ha nincs TUDATUK? Hát ez óriási, …ez oda vezet, hogy mit nevezünk tudatnak? Vagy a tudatTALANról már ne is beszéljünk!... Óh, hahó… agyinfarktus a láthatáron!

Fény Föderációja: Nem tartjuk hasznosnak, ha az agyad felrobban! De hasznosnak véljük, hogy a lehető legjobban elmagyarázzuk a felmerült kérdéseket…  természetüktől függően.

Tehát, ha azt kérdezed, hogy léteznek-e tudatTALAN lények egy bolygón, akkor erre azt felelnénk… minden létezik, ami lehetséges… és utalnánk arra, hogy nem létezik semmi, ami nem lehetetlen.

Próbáljunk a kérdésnél maradni. Célotok… ha akarjátok… a Szeretet létező legmagasabb szintjének az elérése. Onnan érkeztetek… ti vagytok magatok ez a szeretet… de ’A játék’…

 

Blossom: Mindig nagyon fura ÉRZÉS fog el, ha létezésünket ’Egy játéknak’ vagy ’kísérletnek’ nevezitek, annak ellenére, hogy közben értem mit akartok kifejezni vele.

Fény Föderációja: Folytatjuk … 'A játék' mindent kihoz belőletek amitek csak van, … és erre visszatérünk még.

Blossom: Emlékeztessetek, hogy ezt felvegyem a karácsonyi kívánságlistámra. Most akkor mi valóban a lényeg? Volt pár magasabb szintű lélek, akik egy nap elunták magukat és arra gondoltak „Tudjátok mit… alkossunk egy bolygót, amin az élőlények nem képesek emlékezni, hogy kicsodák és vakon kell megtalálniuk a hazavezető utat?”

Fény Föderációja: Azért teremtettek benneteket, hogy A TEREMTŐ kifejeződései legyetek. Az emberek teremtőinek szemszögéből nézve… mint azt a korábbi beszélgetésekből tudjátok…a szabad akarat egy kísérlete voltatok…

Blossom: Mely, ahogyan ti mondjátok a Swannee folyón felment és eltűnt!! [?]

Fény Föderációja: És ezért … ajánljuk fel nektek az evezőket! Mert nem bírjuk nézni, ahogyan a bolygótok… rajta az élőlényekkel… önmagukat pusztítják el. Ez már korábban is megtörtént és nem szolgálja a terv egészét.

Blossom: Ami mi lenne?

Fény Föderációja: Hogy hazahozzunk benneteket.

Blossom: Nem is merem megkérdezni … és mi van akkor? … félszből, hogy felrobbanok! Térjünk inkább vissza a kérdéshez… része vagyok a Fénylénynek és az óriáshangyának? 

Fény Föderációja: Természetesen … azonban az, amit VÁLASZTASZ, hogy megélsz a tudatodban egy bizonyos időpontban, akkor az vagy, akit ebben az időpontban ÉRZEL, hogy vagy.

Értsd meg, hogy a Felettes Éned egy másik aspektusa [kifejeződési formája/módja] megengedi magának, hogy egy teljesen mást tapasztaljon meg… de ez még mindig a te egyik részed… még mindig a Felettes Éned egy része.

Blossom: Tehát, azt mondanátok, hogy a Felettes Énünk és az Isteni Énünk ugyanaz? … (Nagyot nyeltem!)

Fény Föderációja: Nem.

Blossom: Óh, azt hittem igennek feleltek. …Mi lenne,… ha ezt megpróbálnátok szavakba önteni, … a Felettes Énünk és az Isteni Énünk közötti különbséget?

Fény Föderációja: A Felettes Éned elérhet téged, te általad kapcsolódik hozzád…az Isteni Éned TE MAGAD VAGY.

Blossom: Hmm … nincs véletlenül egy rakétaszakértő a házban?

Ha a Felettes Énem SZÁMOMRA is hozzáférhető, elérhető…ÁLTALAM… és az Isteni Énem ÉN vagyok… ööö…hmmm?!

Fény Föderációja: Az Isteni Éned a TE esszenciád. Itt a Földön mindenki… miden élőlény maga ISTEN. Istennek MINDENBEN JELEN kell lennie, mert Isten nélkül nem létezne semmi.

Blossom: Itt azt kell, hogy mondjam, az én meglátásom szerint ISTEN a SZERETET ENERGIÁJA.

Fény Föderációja: Ezzel szemben a Felettes Énetek egy olyan aspektus, ami megfogható [elérhető]… de a ’megfoghatót’ itt az Isteni Én aspektusához képest viszonyítva használjuk. Legkedvesebbek…ez annyira bonyolult…mert a Felettes Én lehet a léleké is és a Felettes Én lehet a csoporté is… Sok létezési sík van, a SZERETET ENERGIÁJÁNAK sok szintjén.

Blossom: Hogy őszinte legyek… anélkül, hogy ezt itt mind most újraolvasnám… nem vagyok igazán biztos benne, hogy ebben a témában előbbre jutottunk-e vagy sem. De most folytatom [a kérdésekkel]. „A spirituális fejlődéssel szükséges-e hogy együtt járjon a technológiai fejlődés?”

Fény Föderációja: Nem. Mint azt a Földi szintetek történéseiből TUDNI fogjátok. Akkor ez teljes mértékben függne azoktól, akik kezébe az ilyen Isteni tervet követő technológiai fejlődés kerülne. Érezzük, hogy mindjárt felrobban az agyad, Blossom?

Blossom: Jó, általában csak egy órát beszélgetünk…de szívesen folytathatjuk még egy 10 percet.

Fény Föderációja: Javasolhatnánk, hogy a terhet ’megkönnyítsük’ a fennmaradó időre?

Blossom: Persze … ez megfelel nekem … hát akkor könnyítsétek meg!

Fény Föderációja: Legkedvesebb Barátaink…fivéreink/nővéreink/családunk. TUDJÁTOK a szívetekben. Sokan nagy ellentéteket élnek meg, annak kapcsán, amit ti szeretetnek ISMERTEK és azt illetően, ami teljesen más képet fest, mint ez a TUDÁS.

Figyeljétek meg magatokat, ha ’átléptek a túlsó oldalra’. Mert minden, amit a lelketek egy mélyebb szintjén éltek meg, egy radar, mely vezet benneteket és ami…

ÁTVEZET BENNETEKET A HÍDON.

Blossom: Szuper. … Ezt jó hallani.

Fény Föderációja: Blossom, nem vonod-e te magad is kétségbe, hogy valóban történt valami 2012. december 21-én, mint azt mi elmondtuk neked?

Blossom: Valóban … valóban. És még egyszer, az út nagy buktatói miatt…valóban!

Fény Föderációja: A magatokkal kapcsolatos kétség idején és amikor sír szívetek… és szellemetekben eluralkodik a zavarodottság, akkor…

ÁLLJATOK MEG! Hunyjátok le a szemeteket… lélegezzetek…lássátok az Arany Fényt magatokban…lássátok hogyan öleli körül lényeteket…lélegezzetek ismét…ebbe az Arany Szeretetfénybe… ebbe a Fénybe, ami ti magatok vagytok… és ISMERJÉTEK FEL …a SZERETETET.

TUDJÁTOK, hogy AZ ÚJ VILÁG minden ígérete… elképzelése és álma…az ARANY KORRÓL… kéznyújtásnyira van…FOLYTASSÁTOK A FOLYTATÁST.

Blossom: Ha minden alaklommal, amikor ezt az utóbbi időben kimondtam egy dollárt kaptam volna… de tudom, ez minden, amit tenni kell.

Fény Föderációja: MEG FOGJÁTOK ISMERNI a ’ígéret földjét’… mert a tiétek.

LEGYETEK ENNEK TUDATÁBAN…LEGYETEK ENNEK TUDATÁBAN!

Ez a TUDÁS a kulcs. Ez a TUDÁS teszi lehetővé, hogy eljussatok oda.

És mindegyikőtök… megérkezik oda…a saját tempójában.

Blossom: Uff! Köszönet a mai beszélgetésért. Egy szóval… KÖSZÖNET!

Szeretettel és Fénnyel.

Blossom: És mi is szeretünk benneteket. Szeretettel és hálával. xxx

Csatornázta: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: Blossom Goodchild


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.Share |