Home > > Matthew Ward — December 10, 2011

Matthew üzenete – 2012. december 10.

Suzanne Ward közvetítése
részlet


December 12 és 21. hatásai; a Föld felemelkedési folyamata; a lelkek „társulása” a leszármazottakkal; az Aranykor megvalósítása

Szeretetteljes üdvözlet minden lélektől erről az állomásról! Matthew vagyok! A különféle vallási szertartások és ünnepek ideje a világotokban mindig erőteljes és vegyes érzelmekkel társul. Azok, akik fejlődnek, hálát éreznek az életükben megjelenő áldásért és élvezik a családdal és barátokkal való örömöt; azok, akik egyedül vannak, szomorkodnak, éheznek vagy szegények sokkal intenzívebben érzik az osztályrészüket az életben [hovatartozásukat]. Örömünkre szolgál azt látni, hogy a ’mindenkinek szóló jó hírek’ ezen időszakában oly sokan segédkeznek; a melegszívű lelkek kinyújtják a kezüket azok felé, akik szükségben vannak.

Ez az év nem különbözik a felemelő vonatkozásában, bár az energiák nagyszerűen eltérnek a korábbi évek ezen időszakaitól. A világotok eonok óta ismert, legmagasabb rezgésű energiái mindenkire hatással vannak és miközben sokak hasznára van, a tömegek nincsenek kedvező helyzetben. Amint 2012 napjai lejárnak, a dualitás negatív véglete egy erőteljes utolsó lélegzetet vesz mielőtt a közelgő végéhez ér.

A fontosabb problémák közé tartozik a nyugtalanság a Közel-Keleten: a vegyi [kémiai] hadviselés Szíriában, plutónium-fejlesztés Iránban, a forrongás Egyiptomban és az izraeli-palesztin gyűlölködés folytatódása. Mozgolódás van Észak-Koreában egy rakéta-kilövés körül, néhány nemzeti gazdaság borzalmas állapotú, tornyosuló számú a politikai menekült és az ő helyzetük, hadviselésük és elnyomásuk néhány afrikai nemzetben óriási, hirtelen erőszakos cselekedetek vannak szerte a világon, korrupció észlelhető a kormányokban és multinacionális vállalkozásokban.

Természetesen nem azért említjük ezeket az érdekes világi helyzeteket, hogy elfojtsuk a szabadságolási kedveteket, hanem hogy biztosítsunk benneteket arról, hogy MINDEN esetben jótékony döntések várhatók! A legfélőbb helyzetben, ha vegyi anyagokkal megrakott fegyvereket vetnének be, a mi univerzális családunk technológiája meghiúsítaná azok működését!

December 12. és 21. dátumát a bolygó számára régóta döntő fontosságú napokként kezelték. Kétségtelenül, a fő energiaáradat – mely a bolygók együttállásának köszönhető – fontos előrelendítések, de a Föld egy felemelkedési folyamatban tartózkodik, magasabb rezgésszintek és hullámok között 70 éven át. Ez folytatódni fog az ő [Föld] negyedik dimenzióban történő utazása során, míg el nem éri az ötödiket, ahonnét a bolygó és Gaia – a lélek, aki bolygóként ölt testet – származik.

Ezért nem látunk olyan nagy jelentőségű eseményt [december] 21-én megtörténni, mely ugyanolyan mélyreható lenne világszerte mindenre. Minden ember egy páratlan lény és egy egyedülállóan személyes reakciót fog kifejezni arra a napra vonatkozóan csakúgy, mint mindenki más a Föld felemelkedési folyamata során. Néhány személy erőteljes energetikai választ adhat, míg mások talán semmi különöset nem fognak egyáltalán érezni.
Szeretett lelkeink! Kérjük, hogy ne csüggedjetek el, ha semmi drámai eseményt nem tapasztaltok! Amint a Földön a fényerősség növekedett, úgy nőtt a ti tudatos és spirituális tudatosságotok is és a testetek hozzáigazította a sejtszintű változásait a szénalapúról a kristály-alapúra. Nincs szükségetek megdöbbentő eseményre vagy szenzációra ahhoz, hogy emelkedett érzéseitek legyenek a Föld Aranykorba vezető bejáratának megközelítése miatt.

Örüljetek velünk a lineáris időtökben való legutóbbi fejlődés kapcsán, mely azon lelkek növekvő számát érinti, akik fizikálisan is elkísérhetik a Földet ebbe a Korba! Isten hozzájárult az őslelkek azon kéréshez, hogy „társuljanak” az ő leszármazottaikkal, akik bátran harcolnak azért, hogy megfosszák magukat az olyan érzelmektől, melyek az ő általuk felvett fény mennyiségét megnyirbálja.

Az ő érzelmeik – melyek nem a sötétségben gyökereznek, és nem bántanak senkit, csupán a lelkeket magukat – olyanok, mint: heves vagy hosszú bánkódás, lelkiismeret-furdalás, bűnbánat, megítélés, reménytelenség és nehézség, elvesztett hit azon hamis dolgokban, melyeket nekik tanítottak. Mindezek át tudnak alakulni fénnyé a spirituálisabban fejlettebb társult lelkekre való összpontosított energiák segítségével. Néhányuk közöttetek él, míg mások inspirálják az ő leszármazottaikat, akik azért vannak ott, hogy a szeretet-fényt azokra irányítsák, akiknek egyszerűen szükségük van arra a plusz lendületre a fájó érzéseiken való felülemelkedéshez.

Olyan bámulatos e feltétel nélküli szeretet hatása! Tudjuk, hogy lelkesek vagytok, hogy lássátok a régóta ígért változások megvalósulását. Lelki szinten tudjátok, hogy a világotok átváltozása meghökkentő kiterjedésen és bámulatos sebességgel jár együtt, de tudatosan türelmetlenek vagytok, sőt időnként kétkedtek is. Kérjük, hogy értsétek meg azt, hogy a sötétség által sugárzott alacsonyabb rezgések nem tudnak az Aranykorba lépni; a sötétek millenniumnyi tetteinek eredményét nem lehet meggyógyítani mindaddig, amíg a Föld a negyedik dimenziós fény által betöltött rezgéseken belül nem jár.

Sok földi munka lett elvégezve a helyreállítás és a megújítás területén. Az általános/fő média leleplezte sok hatóság és erő színfalak mögött történt korrupcióját, melyek hamarosan közismertté válnak. A békéhez létfontosságú helyzetek egyeztetés alatt vannak néhány vezetőtök és a mi földönkívüli családunk képviselői között. A környezeti projektek elkezdődnek, mihelyst az egyik korábbi üzenetünkben [2012. szeptember 24-én] általunk felsorolt főbb intézkedéseket megvalósítják. És igen, a legfelsőbb univerzális tanács még várja Isten „INDULHAT!”-engedélyét a családtagjaink hivatalos bejelentésére.

Drágáink! Tudjuk, hogy szeretnétek lineáris időkereteket, és ha meg tudnánk nektek adni azokat, akkor örvendező szívvel megtennénk, de nem tudjuk! Minden, amit tehetünk az, hogy megismételjük a mi gyakran elmondott ígéretünket; azt, hogy a folytonosságban, a ti szerető, békés, hajdani Éden-világotok társ-teremtése, ahol mindenki harmóniában él a Természettel és ismeri Mindenek Egységességét az egy „elvégzett ügylet”!
Szeretett családunk! ANNYIRA közel vagytok a harmadik dimenzió célvonalához – egy példa nélküli győzelemhez ezen univerzumban! Minden fénylény a legnagyobb tisztelettel szeret és segít benneteket mindenütt!
__________________
SZERTET és BÉKE
Suzanne Ward

Csatornázta: Suzanne Ward
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:www.matthewbooks.com
 


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Share |