Home > > Matthew Ward — February 18, 2013

Matthew üzenete - February 18, 2013.

Suzanne Ward közvetítése

Hatalom, felelősség a világváltozásokért; Benedek Pápa lemondása; a Vatikán története; Észak-Korea atom tesztje; a háború ára; alkalmanként előforduló erőszak; foglalkoztatás; produktív átmenet a békébe; a nők és a homoszexuálisok státusza; a fejlődés hét évtizede.

Szerető üdvözlettel minden lélektől eme csatornán, itt Matthew. A decemberi téli napforduló óta a Föld lakosságának nagy többsége szokásos kötelességeinek tett eleget, és a megszokott érdeklődéseinek hódolt. Az ítélet nap teóriájának hívői a maja kalendárium végével kapcsolatban kölyök módjára butának érzik magukat, mégis megkönnyebbültek, hogy az igazság napvilágra került.
Egyikük sem tudja, mit tesztek ti, hogy a Fény beözönlésének néhány hete alatt a Föld megtette az első lépéseit a negyedik sűrűségbe. Sokan még mindig kiábrándultnak érzitek magatokat, sőt el vagytok bátortalanodva annak okán, hogy semmilyen nyilvánvaló változás nem zajlott le, és mi most különösen ezen kedves lelkeket akarjuk felemelni, és megújult önbizalmat adni szeretnénk nekik.
Gondoljatok egy újszülött babára, aki bizonyos tehetségekkel, képességekkel, érdeklődési körökkel, független gondolatokkal és célokkal jön a világra. Ez a „potenciális csomag” egyáltalán nem nyilvánvaló az újszülött korai napjaiban; azonban, ahogy ez a kis személy növekszik, a benne lévő képességek elkezdenek előbukkanni, és megfelelő ápolással, azok nagyobb kreativitással és ragyogással virágoznak ki.
Ugyanez a folyamat áll fenn a Föld Aranykorára, ami nemrégiben született, és annak „potenciális csomagjával” együtt. A fény intenzitása tette lehetővé világotokban, hogy ezen újszülött kor rendkívül „termékennyé” váljon, azt mondhatnánk, az könnyebbé tette most, mint korábban valaha, hogy munkálkodásotok gyümölcsei kivirágozzanak.
Ez az ideje annak, hogy pozitívnak, optimistának, lelkesnek és győzedelmesnek érezzétek magatokat - megvalósítottátok a Föld felemelkedésének nehéz szakaszait! A bolygó eltávozása a harmadik sűrűségből, amikor megtette ezt, előre el volt rendelve, de sok millióan közületek, akik szunyókálnak bizonyos mértékben, lehet, hogy nem tették volna meg ezt.
De megtették, és ez köszönhető a beözönlő fénynek a téli napforduló során és a ti ragyogásotoknak. A ti fényetek alapvetően szükséges volt akkor, és ez ugyanennyire szükséges most, ahogy előre haladtok világotokban a társ teremtői folyamatban.
Mindvégig nektek nemcsak hatalmatok volt, hanem felelősségetek is, hogy azzá tegyétek a világotokat, amivé akarjátok. A folyamatban ez a csodás világ kész helyzetben van, de lineáris időtökben küldetésetek folytatódik. És ami ezután jön, az rendkívül kielégítő és örömteli - helyreáll a Föld és lakói számára a béke, az egészség és a harmónia. Ne „adjátok fel a munkát” azzal, hogy hagyjátok, hogy a kiábrándultság elhomályosítsa fényeteket!
Valóban univerzális családotok jelentős mértékben segített a Föld felemelkedési folyamatában, és ők továbbra is ezt fogják tenni sok módon, melyeket felsoroltunk. Hogy a Föld belép a negyedik sűrűségbe a téli napforduló során előre el volt rendelve, valamint a földönkívüliek segítsége is- mindkettő az Aranykor mester tervének fő rendelkezése volt, melyet Gaia Földről való látomásával összhangban alakítottak ki.
Mivel családotok fénye intenzívebb, mint a tiétek, és technológiájuk sokkal fejlettebb a tiéteknél, az ő segítségük folytatódott és folytatódni fog oly módokon, amelyek túl vannak jelenlegi képességeiteken. Azonban, a társadalom fejlődésének ütemét mindig a bolygó lakóinak közössége határozta meg - nem lehet másként, mivel ez a ti világotok.
Hadd szóljunk egy pillanatra néhány jelenlegi fejleményről - először is, Benedek pápáról. Egy igen szokatlan esemény valóban, egy pápa lemondása, és a bejelentett ok az „előrehaladott kor”, egy módon megfelel a ténynek.
A pápa, aki nyilvánosan láthatóan egy klón. Mivel rohamosan öregszik, és az energiái apadnak, nem lesz képes sokkal tovább működni, és csere klónokat nehéz manapság beszerezni. Ekképpen a pápa maga, aki egészségesebbnek és fiatalabbnak néz ki, mint a klón, elkülönítésben marad. Az élettartamától függően, és a klónokról szóló az igazság időzítésétől függően, ő majd esetleg látható lesz, ahogy meglehetősen fel lesz frissülve kinézetében.
Ezen lemondásnak oka és jelentősége sokkal távolabbra mutató, mint egy sikertelen klón - az feltör egy ajtót olyan igazságok felé, amelyek évszázadok óta rejtve voltak, mint a pedofília a papság körében amely több, mint 1500 éve burjánzik.
A Vatikán, amely fő játékos volt az Illuminati védernyője alatt, a sátánizmus nemzetközi főhadiszállása, és annak mérhetetlen vagyona tartalmaz ellopott műkincseket, melyeket a nácikkal való együttműködés során szereztek meg a második világháború alatt. Bármelyik pápa, aki tiltakozását fejezte ki a hatalmas csalás, az elfogadhatatlan viselkedés és a vagyonok felhalmozása okán, rövid életű volt.
Mégis, valószínűleg a legmegrázóbb kinyilatkozás az lesz, amely nyilvánosságra fogja hozni azokat az ősi lejegyzéseket, amelyek be fogják mutatni, hogy milyen régóta módszeresen megváltoztatták a Bibliát - legfőképp Jézus mesterségesen kitalált története keresztre feszítéséről és feltámadásáról -hogy lehetőséget adjanak az egyháznak a katolikus tömegek ellenőrzésére.
Mikor mindez köztudottá válik, a Vatikán hosszú uralma vége tér. Az összeomlás elképesztően szomorú és nehéz lesz a katolikusok számára, de az összes őszinte keresztényre alapvető hatást fog gyakorolni annak a megtudása, hogy az alap, amelyen az életük nyugodott, hazugságokra volt építve.
A könyörület mindazon lelkek számára segíthet elfogadni az igazságot Jézus életéről és tanításairól, amely sokkal értékesebb, mint amit arról tanítottak. Az olyan hit, mely inkább spiritualitáson, mint dogmákon alapszik, ki fog tartani, és a hamisságokon alapuló szertartások feledésbe fognak merülni.
A média, szerte a világon hangos az Észak-Koreai nukleáris teszttől. Beüzemelni egy rakétát egy dolog, robbantani egy atomtöltetet az egy másik, és az a teszt nem volt közel sem olyan hatásos, mint ahogy azon ország szeretné, hogy a világ azt higgye. Azonban, mint Irán, Észak-Korea is „gazembernek” van tekintve, és egy fenyegetésnek, amely elvezethet egy nukleáris háborúhoz.
Ti tudjátok, hogy nem lesz egy ilyen háború, és semmilyen arra való próbálkozás, hogy nukleáris atomtöltetet robbantsanak az űrben nem lesz sikeres, de kevesen tudják még ezt. Tehát hogyan csökkenthető a megtapasztalt szörnyű fenyegetés, melyet e két ország eljátszik a világ színpadán, és az Egyesült Államokban az megosztja a reflektorfényt a fegyveres erőszakkal.
Mindazoknak a személyes tragédiái mögött, akik direkt módon érintve vannak, az erőszak mélyen megérinti a globális lelkiismeretet. Ahogy az öntudatos és spirituális tudatosság tovább terjeszkedik, mindenki meg fogja érteni, hogy az erőszak még több erőszakot szül, sohasem harmóniát, vagy együttműködést, vagy tiszteletet. Néhány szétszórt harcias csevegés folytatódni fog egy kis ideig, de a növekvő hangsúly azon lesz, hogy végül tárgyaljanak a különbségekről, ami nemzetközi lefegyverzést fog eredményezni.
A háború és a véletlenszerű erőszak megállítására való ösztönzés túl megy azon, hogy véget vessenek a széleskörű halálozásnak és bánatnak. A háború többi ára - termőföld és természetes erőforrások, otthonok, üzletek, infrastruktúra lerombolása - és időszakos erőszak okán - rendészeti, legális és bírósági ügyek, börtönök - mindezek óriási kollektív költséget jelentenek.
Szerteszét világotokban sok millióan sínylődnek börtönökben, mert őket háborúkban fogták el, vagy igazságtalan törvények, korrupt jogrendszerek, túlságosan szigorú büntetések kisebb vétségekért, hibás meggyőződés vagy mentális rendellenességek okán vetették börtönbe. Ez a szégyenteljes szégyenfolt történelmetekben fokozatokban lesz megtisztítva, mint ahogy a mentális betegségek kezelése is, mivel az az állapot az élet egyik aspektusa.
A pénzforrások, amiket már nem kell állandósítani vagy megvédelmezni az erőszaktól, át lesznek irányítva olyan kritikusan nélkülöző területekre, mint az oktatás és az egészségügy; energia technológiák; újító üzleti növekedés; utak javítása és karbantartása, vasutak és hidak, környezeti regeneráció.
Az állampolgárok azok iránti követelései és más fajta fejlemények kényszeríteni fogják a kormányokat, hogy cselekedjenek. Az olyan iparágak, amelyek jelenleg a háborús gépezeteket üzemeltetik, át fognak állni más fajta termelésekre, és az alkalmazottak, akiknek szükségük van kiképzésre az általuk választott területeken, meg fogják azt kapni.
Legutóbbi üzenetünkben érintettük a nők egyenlő jogait, és számos üzenetben elmondtuk, hogy a lelkeknek egy harmadik sűrűségű civilizációban meg kell valósítaniuk egy kiegyensúlyozott élettartamot, melyet úgy tapasztalnak meg, hogy ki tudjanak teljesedni egy negyedik sűrűségben. A nők lesüllyesztése egy alárendelt helyzetbe volt az elsődleges oka a Föld lecsúszásának az ötödik sűrűségből a mély harmadikba, és az be is rögzült oda.
A karmikus körhinta megadta az egy életnyi lehetőséget a nőknek, akikkel rosszul bántak egyik életben arra, hogy elnyerjék az egyensúlyt más inkarnációkban azáltal, hogy ők lehettek az elnyomók. És ez így ment egyik évszázadtól a következőig, amíg végül a nők elkezdtek folyamatosan előre araszolni az abban való harcukban, hogy megszerezzék a jogot az oktatásra, a szavazásra, a szervezkedésre, hogy kimondják amit gondolnak a társadalmi megbélyegzés ellenére.
A legtöbb országban ma a nőket törvényesen elismerik, mint a társadalom nélkülözhetetlen tagjait. Az otthonteremtés és az anyaság már nem egy kizárólagos szerep többé - a választás, hogy nem megházasodni, vagy nem vállalni gyermeket egyenlően el van ismerve. Nők milliói sikeresen egyeztetik össze a családi életet egyetemi tanulmányokkal vagy karrierekkel.
A nők kitűnnek olyan területeken, amelyeket korábban a férfiak birodalmának tartottak, úgy mint a mérnökképzésben, a tudományban, az elektronikában és a kutatásban, és ők politikai hivatalt töltenek be, tulajdonosai kis vállalkozásoknak, vagy cégek vezető posztjain láthatóak.
Sok reformmozgalmat világszerte nők kezdeményeztek. Olyan országokban, ahol polgári és Isten-adta jogaikat még mindig megtagadják tőlük, bátor egyének merész lépéseket tesznek arra, hogy véget vessenek ennek a kegyetlen igazságtalanságnak, és a társadalmi média globális támogatást nyújt elszánt erőfeszítéseikhez.
Ugyanez igaz a melegekre, akiktől sokáig megtagadták a tiszteletet, méltóságot, lehetőségeket és jogokat arra, hogy ugyanazokat a jogokat élvezhessék, mint a heteroszexuálisok. Olyan kultúrákban, ahol azt a státuszt még mindig csak férfiaknak engedik meg, a melegek jogainak tisztelete lassan el fog jönni, pontosan úgy, ahogy a nők számára. A végén mindenki tudni fogja, hogy a homoszexualitás a spirituális fejlődésnek egy előrehaladott szintje, ahol a női és a férfi energiák jobban egyensúlyban vannak, mint a heteroszexuálisok esetében.
A béke és az állampolgárok teljes jog egyenlősége minden polgár számára le fog maradni a konfliktus és az elnyomás megrögzött térségeiben - nevezetesen a Közel-Keleten, néhány afrikai országban, Afganisztánban, Pakisztánban, Indiában és Észak-Koreában. Ezen országok közül soknak fel kell oldaniuk a nehézségeket törzsi, vallási, kaszt és nem béli, kulturális és politikai különbségek okán, valamint azon csoportok gazdasági egyenlőtlenségeinek következtében.
Ti lehet, hogy nevetségesnek gondoljátok, hogy a zajkeltés az erőszak csökkentésére és a nők jogai és a meleg párok ügye nagy publicitást kap az Egyesült Államokban, ugyanakkor az ország vezető médiái kihagyják azt, amit más „szabad” országokban megjelentetnek. Például, semmi nem hangzott el sok bankár és befolyásos egyén letartóztatásáról Európában, és egy hang sem szólt az űrjárművek nyilvánvaló jelenlétéről.
Az illumináti Rothschild frakciója, amely Londonból és a Vatikánból irányította birodalmát, elvesztette a média feletti uralmát más hatalmával együtt a világ azon részén. Az illumináti Rockefeller szekciója, amelynek székhelye Washington DC-ben és New Yorrk City-ben van, még mindig rendelkezik befolyással a fő médiákra az USA-ban és a Wall Street-en; és elhúzódó befolyásuk a Kongresszusban nyilvánvaló a hajthatatlanságban, mellyel az megfékezi a fejlődést.
Igen, tudjuk, hogy legnagyobb részben, amiről mi beszélünk, az nem új információ. Tehát miért idéztük fel ezeket a dolgokat, amelyeket jól ismertek? Mert szükséges végig gondolnotok milyen sokat fejlődtetek mióta a Föld felemelkedése elkezdődött!
Azon hét évtizeddel korábbi meggyőződés az volt, hogy az „ellenség” megölése hazafias kötelesség volt. Sok, sok millióan mentek mohón előre a csatába, lélekben és háborús gépezet termelésben civil honfitársaik által támogatva. Ma a túlnyomó többség szerte a világon véget akar vetni a vérontásnak és békében akar együtt élni.
A harmincas évek végén, a sötétség nehéz keze ellenőrzött mindent, ami hatással van az életre a Földön - kormányokat, gazdaságot, kereskedelmet és ipart, tanításokat templomban és iskolákban, törvényeket és jogi rendszereket, médiát, környezetet. Nagyon kevesen kérdőjelezték meg a döntéseket, melyeket ezen hivatalos szervek meghoztak.
Manapság széleskörű megkérdőjelezése folyik a hatóságok indítékának, és ellenállás van olyan döntések és tettek ellen, amelyek a közérdek ellen szólnak. Gondoljatok a hatalmas mennyiségű korrupcióra, csalásra és gonoszságra, amik erőfeszítéseitek nyomán „napfényre kerültek”. Gondoljatok arra hogyan hívtátok fel a világ figyelmét a brutalitásra és igazságtalanságra, melyet korábban csendben eltűrtek.
Bátorítva kell éreznetek magatokat, és hálásnak kellene lennetek a drámai fejlődésért, és hitelt kellene adnotok magatoknak hozzájárulásotok okán. Teljesítményetek elismerése nem önhittség, az az ösztönzés forrása, és az arra való motiváció, hogy addig tartsatok ki, amíg küldetésetek véget nem ér. Lehet, hogy nem vagytok a haladó pillanatok előterében, de kérlek, soha ne felejtsétek el gondolataitok és érzéseitek erejét!
Idézve legutolsó üzenetünkből: Pontosan úgy, mint korábban - mindig! - a Föld lakóinak utazásai attól függtek, hogy milyen választásokat tettek az egyének, és a felhalmozódó döntések azok, amelyek megalkotják a kollektív tudatosságot. Tehát, a gondolatok, és érzések, és tettek azok, amelyek meg fogják határozni, hogy a Föld milyen ritmusban haladjon tovább mostantól fogva. Ez lehet akár boldog dúdolás végig a negyedik sűrűségen, vagy sasként szárnyalás, Gaia örvendezik - a felemelkedés kivételesen nehéz része véget ért!
Sürgető dolog most is, mint korábban, hogy arra fókuszáljatok, amit akartok világotokban, nem pedig arra, amit nem akartok! Kérlek, ne siránkozzatok olyan feltételeken, melyek kiábrándítóak, vagy ne becsméreljetek olyan személyeket, akik nem osztják véleményeteket. Ehelyett, hagyjátok, hogy a gondolataitok és az érzéseitek az életről legyenek összhangban a természettel, és a jóság bőségével mindenki számára.
A rendületlen kitartás a fényben gyorsítja a Föld haladását afelé, hogy az egészséges, szép, és békés világgá váljék, ami már létezik a folytonosságban. Ó, mennyire kívánjuk, hogy bárcsak pontosan úgy láthatnátok társ-teremtésetek nagyszerűségét, ahogy mi látjuk!
A fénylények feltétlen szeretete és nagyrabecsülése ezen univerzum világában veletek van most és mindörökké.
__________________________
SZERETE és BÉKE
Suzanne Ward

Csatornázta: Suzanne Ward
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

Forrás:www.matthewbooks.com
 


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Share |