Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 1 , 2011

SaLuSa, July 1 , 2011


A közzétételek előkészületei nagyon előrehaladott állapotban vannak, a dolgok hamarosan betetőzéshez érkeznek. Sajnálatos módon a sötét összeesküvők szavának nem lehet hinni, de szerencsére amikor tárgyalunk velük, képesek vagyunk olvasni gondolataikban. Ez azért hasznos mert látjuk, hogy nyomás alatt vannak és hirtelen elkezdtek azon aggódni, hogy mit tartogat számukra a jövő. Akik az ellenetek elkövetett legkomolyabb bűncselekményekért felelősek, ráeszmélve bűnük súlyára, önbizalmuk kezdett meginogni azt illetően, hogy esetleg megúszhatják a felelősségrevonást ekkora bűnlajstrommal a hátuk mögött. Felajánlottunk nekik egy kiutat, hogy nekikezdhessünk minden szükséges feladatunknak. A kiút nem azt jelenti, hogy megúszhatják az igazságszolgáltatást, hanem biztonságos menedéket nyújtanánk számukra, hogy senki se férhessen hozzájuk amíg elérkezik a felelősségrevonás napja. Természetesen nagyon sok ember fog megrökönyödni amikor megtudják az igazságot, de világossá fogjuk tenni, hogy semmilyen megtorlást nem támogatunk és semminemű erőszak nem lesz megengedve. Már most megmondjuk, hogy rengeteg dolog fog egyszerre zajlani, ami agyatokat az előttetek álló feladatokra fogja öszpontosítani. Nem szeretnénk ha energiátokat és időtöket értelmetlen dolgokra pazarolnátok, amikor annyi minden pozitív dolgot tudtok tenni helyette.

Észrevehettétek, hogy annak ellenére, hogy a média nem igazán tudósít róla, világszerte egyre nől a nyugtalanság. A tüntetések száma növekszik és jelentős támogatással bír, tekintet nélkül az ellenzéktáborra. Gyakran a hatóságok azok akik erőszakhoz folyamodnak, amivel saját maguknak ártanak és csak olajat öntenek a tűzre. Kíváncsiak vagyunk, hogy mikor tanulja már meg az Ember, hogy békét csak párbeszéddel és józan ésszel lehet elérni. Mindez azt mutatja, hogy az népek rájöttek végre arra, hogy az erő bennük van.

Valóban mi másért is választjátok meg képviselőiteket ha nem azzal az elvárással, hogy véleményeteket képviseljék és célotok elérése érdekében tegyenek valamit. Sajnálatra méltó, hogy más eszközökhöz kell, hogy folyamodjatok ha voksotokkal nem értek el támogatást. A jövőben nem lesz ilyen problémátok, mert azok az emberek akik képviselni fognak titeket, hozzáértésük szerint lesznek kiválasztva. Ez azt jelenti, hogy az Egyetemi Törvények szerint el kell érniük egy megfelelő fejlettségi szintet és minden ember iránt szeretettel és tisztelettel kell, hogy viseltessenek. Végső fokon a Spirituális Testvériségnek fogtok felelni, ami meg fog egyezni saját Krisztus Tudatosság szintetekkel.

Ahogy az idő múlik, úgy kerültök egyre közelebb a Mennybemenetel felé és észrevehető változást fogtok tapasztalni tudatossági szinteteken belül. Ez már magában egy új szintre fogja az embereket emelni, ahol egy magasabb szintű harmónia létezik sokkal kevesebb energiakilengéssel. Egy boldog élet fog kisajradni a mostani káoszból, ami elvág minden köteléket a régi rendszerrel, aminek nincs helye az Új Korban. Hamar észre fogjátok venni, hogy azok közül amit most természetesnek vesztek, rendkívül kevés dolog lesz az, ami hasznotokra lesz a jövőben. Minden fel fog emelkedni és a rabszolgasága igája lehullik rólatok. Ez drámaian hangozhat, de biztosíthatunk titeket arról, hogy annyi jogot adtatok fel, hogy nem is vettétek észre, hogy mi történik. Még mindig arra vártok, hogy megízlelhessétek az igazi szabadságot, de ez is el fog jönni és az első változások még a Mennybemenetel előtt meg fognak történni. Minden drákói szigor, ami irányítás alatt hivatott tartani titeket el lesz törölve. Aligha fog kelleni titeket felvilágosítani az új Törvényekről, hiszen mindegyik a Feltétel Nélküli Szeretet köré fog csoportosulni.

Ami most meghaladja képességeteket, idővel egyre könnyebbé fog válni, főleg amikor észreveszitek majd, hogy milyen pozitív változás fog végbemenni az emberekben. A beáramló energiák erősödésével, a tudatosságban beálló változások az emberi kapcsolatokban egy sokkal harmonikusabb köteléket fognak eredményezni. Ha lehetséges, közeledve a Mennybemenetelhez, próbáljatok egyre jobb kapcsolatokat kialakítani egymással és ápolni azokat. Kapcsolataitok jobbátételét öntesztként is felfoghatjátok fejlődésetek mércéjeként és egyre nagyobb sikereket fogtok tudni elkönyvelni. Nem lesz könnyű megőrizni nyugalmatok minden szituációban, de tudásotokkal és megértésetekkel egy fejjel előrébb vagytok. Ez arra fogja sarkallani a többieket, hogy példátokat kövessék, míg ti teszitek saját dolgotok, hogy békét hozzatok a Földre.

Látni fogjátok, hogy hajóinkon a légkör nagyon nyugodt és felemelő. Nincs semmi ami viszályt keltene és mindent átjár egy folyamatos öröm és boldogság érzése. Semmi sem bocsájt ki például káros energiát amit használunk, beleértve a természetes fényt ami a hajókból árad. Minden energiaforrásunk tiszta és ingyenes. A külső hatásoktól olyan mint ártalmas sugaraktól hajóink védve vannak. Hajóink természetes tudatossággal rendelkeznek és képesek automatikusan kezelni minden külső problémát. Tudósaitok értik hogyan működik a hajók tudatos védelme, miután néhány elfogott vagy lezuhant gépet képesek voltak analizálni. Ez azt jelenti, hogy már nem lehettek biztosak abban, hogy kinek a hajóit látjátok az égen. Ez megmagyaráz néhány szokatlan incidenst beleértve néhány elrablást sőt tehéncsorda csonkítást.

De azt szeretnénk ha ehelyett az azonnali jövőtökre koncentrálnátok és arra készülnétek fel. Mihelyt szabadon leszállhatunk, hogy kapcsolatot teremthessünk veletek, minden meg lesz magyarázva, ami most körülöttetek folyik. Természetesen már eonokon keresztül kapcsolatban vagyunk veletek, de tervünk fontos részét képezi az, hogy hivatalosan is el legyen ismerve jelenlétünk. Kell hogy szivesen lássatok, hogy biztonságosan tudjunk közöttetek mozogni. Az a vágyunk, hogy békés kapcsolatot alakítsunk ki veletek. Jelenleg ez nem lehetséges, mert még veszélyben vagytok. Nagyon komolyan vesszük felelősségünket és mindenfajta összetűzést a sötét összeesküvőkkel kerülünk, ami veszélybe sodorhatna titeket. Ez nagyon hamar meg lesz oldva és már örömmel nézünk elébe a nagy ünneplésnek, amikor végre a Földön találkozhatunk veletek.

Már régen meg vannak azon kapcsolataink, akik az általunk óhajtott bejelentéseket közzéteszik. Van egy végső dátum amikor fel fog kellenünk gyorsítani a dolgokat és valószínűleg saját kézbe venni az irányítást. Jobban szeretnénk a ti protokollotokat követni, de az idő egyre gyorsul és mi teljes készenlétben állunk, hogy megkezdjük tervünk kivitelezését.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és egyike vagyunk a sok civilizációnak ami tagja a Galaktikus Federációnak és arra várunk, hogy elsőként szállhassunk le a Földre az Első Kapcsolatfelvétel részeként. Addig is szeretetünket küldjük felétek.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Bella - Galaktikus ÜzenetekShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.