Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 29 , 2011

SaLuSa, June 29 , 2011


Mostanra már van némi elképzelésetek, hogy mire számíthattok a kettőség utolsó pár napjaiban. A káosz és bizonytalanság fogja előkészíteni a színpadot mindannak amire a Mennybemenetel után fog sor kerülni. Előbb utóbb minden fel fog emelkedni a magasabb dimenziókba, ahol olyan tökéletességben lesz részetek, ami jelenleg nem található meg a Földön. Semmi ennél alacsonyabb rezgésszám nem lesz képes belépni ide, hanem magával megegyező rezgésszámú szintjéhez lesz vonzva. Most már értitek, hogy miért van olyan nagy hangsúly fektetve egyéni fejlődésetekre. Tőletek függ, hogy vajon felemelkedtek-e vagy sem, de ha úgy döntötök, hogy igen, ahhoz, hogy elérjétek a magasabb szintet, nem olyan sok mindent kell tennetek. Nagyban szándékotoktól függ na és persze attól, hogy megértitek-e mit is jelent Egyek lenni Mindennel Ami. Ez a szeretet működése, ami elvisz titeket a Mennybemenetelhez és azon túlra. Nem kell, hogy bármilyen csoportba, vagy szektába tartozzatok, mert ez valami nagyon személyes dolog aminek elérésére önállóan képesek vagytok.

Semmi ahhoz hasonlítható nincsen, mint amikor megtaláljátok igaz Énetek és amikor hitetek szerint éltek minden ellenállva minden próbálkozásnak ami el akar téríteni utatokról. Erősségetek abban rejlik, hogy képesek vagytok szilárdan állni, ahol mások belebuknak a sötét összeesküvők próbatételeibe, amik folytonosan jelen vannak. A Szeretet a létező legfelsőbb energia ami finom, de ugyanakkor nem lehet elpusztítani és nem veszít erejéből. Ez a Csodák energiája, amit mindenkor alkalmazni lehet akár most is, hogy eredményeket érjetek el. Istenadta és soha nem lesz tőletek visszavéve.

Már múltkor említettük, hogy azon lelkeknek is akik elhagyták a Földet ugyanolyan lehetőgük lesz a felemelkedésre mint nektek, akik még ratja vagytok. Amiről viszont nem biztos, hogy tudtok az az, hogy azok akik magasabb vibráción mozognak, képesek lesznek veletek ismét találkozni, amikor a Föld felemeli rezgésszámát. A dimenziók közötti választófal nem fog többé létezni és csodálatos egymásratalálásra lesz példa azok között, akik sosem hitték volna, hogy újra találkoznak. Ámbár tudnotok kell, hogy amíg a Mennybemenetel folyamata le nem záródik, nem lesztek tartősan együtt. Tudjuk, hogy némelyikőtök testen túli tapasztalat részeként, meglátogatja a magasabb dimenziókat legyen az véletlen, vagy szándékos. Törvények uralják azt, hogy kiknek van bejutásuk az Asztrál birodalmakba és nem mindenkinek adatik meg a bebocsátás. Például azon lelkekkel akik halálközeli tapasztalaton mennek keresztül, általában valaki találkozik velük, mielőtt beléphetnének. Ennek az az oka, hogy legtöbbjük visszatér fizikai testükbe, amikor megértik, hogy Földi idejük még nem járt le.

Annyi mindent kell, hogy megtanuljatok milyen is lesz jövő életetek, gyönyörű, boldog és harmóniával lesz teli. A legvadabb álmotokban sem lennétek képesek felfogni azt az Egység érzetét, ami a magasabb dimenziókban létezik. Tényleg mennyei létezés, ahol semmire sincs szükségetek, mert saját kreatív hatalommal rendelkeztek. Mit szóltok ahhoz az ötlethez, hogy a pénz nem cserél gazdát, ahol nincs szükség egészségügyre vagy doktorokra például? Ahol életetek nem attól függ, hogy mennyi időtök van, ahol az utazás nem számít többé melónak és álomházatokban lakhattok. Ez valóban ad némi célt ami felé tarthattok és arra serkenthet, hogy fektessetek bele erőt, hogy sikerüljön mindezt elérnetek.

Értsétek meg, hogy a Világegyetem minden lelke ugyanazon szinteken megy keresztül fejlődése során és mindannyian a Forrás felé tartunk. Számotokra a Mennybemenetel az első legfontosabb lépés ami felemel titeket a magasabb szintekre, ahol elképzelhetetlenül soféle lelkekkel találkozhattok. Ahol a távolságok nem okoznak problémát, mert a gondolatok erejével tudtok közlekedni és ha szükséges, féreglyukakon keresztül más Világegyetemekbe lesztek képesek utazni akár. Természetesen a biztonságos utazáshoz megkapjátok a szükséges tanítást.. Amikor jövőtökről beszélünk, arról, hogy milyen is lesz és elgondolkodtok rajta láthatjátok, hogy minden amit mondunk teljesen normálisnak hangzik. Csupán ez a mostani életetek a harmadik dimenzióban és kettőségben az ami egyedi, és soha nem volt tartósnak tervezve. Ez az amiért a napciklus 2012-re volt kiírva, hogy minden léleknek meglegyen a lehetősége felemelkedni.

Mivel nincs hosszú távú memóriátok amivel emlékezni tudnátok előző életeitekre, nem érzitek, hogy milyen nagyon hosszú ideje vagytok az alacsonyabb birodalmakban. Ha emlékeznétek, akkor sokkal izgatottabbak lennétek mint most, mint amikor egy hosszú túrán érzitek, hogy utatok végére értetek. De ahogy elkezditek megismerni igaz múltatok és hogyan lettetek teremtve, az egy egészen új képet fog adni. Mindannyian benne vagyunk és a lelkek csodálatos egymásratalálására fog sor kerülni és sok kalandos utazásban fogunk együtt résztvenni. Mi a Galaktikus Federációban egységeket alkotunk és gyakran évezredekig maradnak együtt. Ezért tudjuk azt mondani, hogy tapasztalatból beszélünk amikor múltatokról van szó. Emlékezzetek arra, hogy mi veletek ellentétben, nem öregszünk és mi rajtunk áll, hogy milyen fizikai alakot veszünk fel, hasonlóan hozzátok amikor új ruhába bújtok.

Kedveseink, látjátok már milyen fontos a gondolatok ereje? Ezért kéne megpróbálnotok odafigyelni gondolkodásotokra valamint elsajátítani gondolataitok irányítását. Ne féljetek, mert sok segítséget kaptok ahogy kezditek elsajátítani ezeket a képességeket. Ezért van az, hogy dimenziótokban a gondolatok ugyanazzal a felelősséggel bírnak mint maguk a tettek. Mindkettő energiahordozó, amivel ha nem bánnak óvatosan vissza lehet élni. Mi gondolataink hatalmával teremtünk, néha csoportosan néha egyedül attól függően, hogy miről van szó. Ami titeket illet csupán gondolataink erejével képesek vagyunk meggyógyítani titeket, olvasni tudunk gondolataitokban és képesek vagyunk ötleteket ültetni agyatokba. Ti is képesek vagytok erre, bár nem vagytok tudatában annak, hogy csináljátok. Tehát látjátok Kedveseink, hogy sokkal összetettebb lelkek vagytok mintsem ahogy azt ti képzelitek és hatalmas rejtett tehetség rejtezik bennetek, amit most elkezdhettek kifejleszteni.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és csodálatos veletek lennünk egy olyan időben, amikor sokkal fogékonyabbak vagytok az igazságra. Agyatokba hamis tanokat és információkat ültettek, amikkel félre akartak vezetni titeket. A sötét összeesküvők továbbra is a médiát használják fel amivel mérgezik agyatokat és félelmet terjesztenek köztetek. De kezdtek bölcsebbek lenni ami módszerüket illeti és már nincs felettetek ugyanaz a hatalmuk ami régen. Maradjatok meg szívetek középpontjában és szívből éljetek és osszátok meg ezt a tudást másokkal is, ezzel téve másoknak szolgálatot.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Bella - Galaktikus ÜzenetekShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.