Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Mike Quinsey - SaLuSa, January 4, 2103

SaLuSa – 2013. január 4.
 
Mike Quinsey közvetítése- 


A dualitás időszakában töltött életeitek során hatalmas kihívásokkal kellett szembenéznetek és ennek eredménye, hogy spirituálisan még érettebbekké váltatok. De most az általatok ismert dualitás lassan elveszíti rátok gyakorolt hatását és visszavonul a háttérbe. Mégis még mindig birkóztok a befolyásával, de közben megtisztítjátok az alacsonyabb energiákat és ez nagy kihívás számotokra. Tudjuk, hogy nehéz a régi viselkedési mintákat, elképzeléseket és hitrendszert feladni, melyet egész életetek alatt próbáltak belétek sulykolni. De tulajdonképpen minden tudást magatokban hordoztok, tehát ott keressétek az igazságot és ne habozzatok, zárjátok ki a kétséget, hogy új fényben láthassátok a dolgokat. A múltban nem volt egyszerű saját véleményt alkotni, mert az emberek hajlamosak voltak ítélkezni; de most arra törekedtek, hogy egy új álláspontot alakítsatok ki, ahonnan minden lelket egységként láttok.

Az egymástól való elszigetelődés, elkülönülés a sötét erők játéka volt, mellyel arra programoztak benneteket, hogy „egymás torkának essetek”; de most megtagadhatjátok a hazugságaik követését, mely szerint állítólag különbözően vagytok „kalibrálva”. Felejtsétek el a fizikai különbözőségeket, a különböző szokásokat és a vallási irányzatok különbözőségeit, mert ezek mögött is a FÉNY ugyanolyan csodálatos lelkei húzódnak meg, mint amilyenek ti is vagytok. A Mindenek Egységének elismerése révén elfoglaljátok helyeteket azok mellett, akik készen állnak a Felemelkedés ösvényén tovább haladni. Most már tudjátok, hogy a tökéletesség utáni kutatásotok soha nem fog befejeződni, méghozzá addig nem, amíg a Minden Létező FORRÁSÁHOZ vissza nem érkeztek. De mindegyikőtök a maga módján már ellenállt a sötét erők csábításának, hogy távol tartsanak benneteket az igazságtól. Felismertétek, hogy mindig is részei voltatok az Egy Igazságnak, melyhez a ti hozzájárulásotok ugyanolyan fontos, mint mindenki másé; mert ezek nélkül nem lenne teljes.

Talán hátra hagytatok némi elintézetlen dolgot, de ez már nem számít, mert 2012-ben lezárult a dualitás időszaka! Karmikus szemszögből már megvívtátok a kardinális kérdéseitekkel a harcot és mivel ezekben az időkben a kegyelem törvénye uralkodik, így minden, ahogyan ti mondanátok, „megbocsátásra” került. Megtanultátok leckéiteket és felemeltek benneteket, mely a dualitás további megtapasztalását feleslegessé tette. Így a 2013-as év a beteljesedés éve lesz, mert egy új és értelemmel teli kapcsolatot fogtok ápolni Felettes Énetekkel. Ez azt jelenti - másként, mint eddig-, minden tudás kútjából meríthettek, melyet a Felettes Énetek készenlétben tart számotokra és ez azt jelenti, a megismerés és a dolgok értelmezését illetően nem kell továbbra is másokra hagyatkoznotok. Nem mondtuk nektek, hogy magatokban hordozzátok a tudást?! Higgyetek magatokban, a belső vezetésetekben, akkor intuitívan tudni fogjátok, hogy a megfelelő döntéseket hozzátok-e meg. Ez az év a nagy célkitűzések éve lesz, miközben a folyamatosan beáramló magas rezgésű energiák beáramlását fogadjátok be, mely továbbra is a Földet érik. Minden egyre jobban felgyorsul és az „idő”-nek nem lesz ugyanaz a jelentősége, mint korábban.

A Felemelkedésetek következő lépése Földanyával együttesen történik, és segítségünkkel teremtitek meg az Új Földet, ahogyan egy exponenciálisan növekvő lélekhez illik, aki teljes tudatú lénnyé válik. Akkor ti is „Galaktikus Lényeknek” nevezhetitek magatokat és még nagyobb lehetőségek ajtajai nyílnak meg előttetek, amit valaha tapasztaltatok. A fejlődésetek sebessége teljes mértékben tőletek függ; de amint meghoztátok döntéseteket [a fejlődéshez], támogatni fogunk benneteket.

A legfontosabbak a Földön (ezekben a folyamatokban) ti magatok vagytok, mert ti döntötök arról, merre tart az utatok. Sok rendelkezésre álló lehetőség közül választhattok, ezért gondosan kell döntenetek, hogy biztosra menjetek. Az, hogy gondoskodtok magatokról és szükségleteitekről még nem jelenti azt, hogy másokat nem vesztek figyelembe, hisz a Fénymunkások munkájának lényege, hogy mások szükségleteiről is gondoskodjon. Minden lélek saját felelőssége, hogy felkészüljön, nagyobb mennyiségű FÉNY befogadására, hogy tudatmezőjük még jobban kitágulhasson. Ez szilárdan megtart benneteket a magasabb fokú megértés útján, és elmozdít benneteket a magasabb dimenziók irányában. Az út előtettek áll, és a fejlődésetek pontosan a nektek megfelelő tempóban megy végbe. Mint azt már korábban mondtuk, ti (mint lelkek) halhatatlanok vagytok és minden végtelenség a rendelkezésetekre áll, hogy felfelé fejlődhessetek. Így nem álltok semmiféle nyomás alatt a fejlődésetek folyamán, mert olyan tempóban haladtok, mely kellemes számotokra.

A nehéz munka, hogy az alacsonyabb energiákat elengedjétek, mely a dualitáshoz kötött benneteket, meg van. Most pedig agilisan haladhattok tovább, hogy látásmódotokat az eddigieknél tovább fejlesszétek. Az ezredévforduló óta és különösen az elmúlt évek során tanúsított igyekezetetek sok sikert hozott számotokra. Ezért nincs okotok azt feltételezni, hogy csődöt mondtatok volna, csak azért, mert a Felemelkedés nem úgy alakult, ahogyan azt ti elképzeltétek. Ennek az ellenkezője az igaz: megnöveltétek a rezgésszintet, úgy hogy a beáramló energiákat képesek voltatok magatokban és rajtatok keresztül lehorgonyozni. Ez hozta létre az energia-hálózatot, ami (a saját rezgésszintetekben) segíteni fog tovább fokozni az energiaszintet és így a SZERETET veszi át az irányítást és ez a ti biztosítékotok, hogy még gyorsabban haladhattok előre az Új Kor előnyeit élvezve. A sötétek miatti sok késedelem és akadályoztatás célja az volt, hogy feltartsák a fejlődést, de ez már nem mehet tovább. Nincs sem hatalmuk, sem szervezettségük hozzá és ténykedéseiken átlátnak majd az emberek.

Arra kérünk titeket, hogy ugyanazzal az összpontosítással éljétek életeteket, mint eddig és gondolkodjatok pozitívan, - mert minden a „Mostban” létezik és várjátok meg, amíg pontosan az manifesztálódik számotokra, amit megidéztetek. Mindig megfelelő mennyiségű információval láttak el benneteket, hogy tudjátok, mire számíthattok; és mivel az új valóság veszi át a jogart [hatalmat], ezért minden alkalmatok meg lesz, hogy a javatokat szolgálhassa az Új Kor. A jelenlegi bizonytalanság időszaka csak rövid ideig tart és nemsokára ti is észre fogjátok venni és tapasztalni fogjátok, hogy beteljesedik az átváltozás.

Amit észrevehettek, az a tudatszint általános növekedésének eredménye, mely a dolgokhoz való új hozzáállást teremt azzal a készséggel együtt, hogy civilizációtokat készen álltok lehetséges tempóban az Új Korba vezetni. Fogadjátok el, hogy bizonyos kényelmetlenségek elkerülhetetlenek, mert a változások skálája messzire hat ki. De mi, a Galaktikus Föderációtól, mindig készen állunk, hogy terveinket a mindenkori szükségeshez igazítsuk. Amint terveink kivitelezésnek neki kezdhetünk, gyorsléptékű változások lesznek, melyek messzemenően meghaladják azt, amire ti jelen pillanatban képesek vagytok.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és örülök, hogy az általános reakciótok a Felemelkedésre az elfogadás volt, és hogy megértitek, hogy nem maradtatok le semmiről ebben a Felemelkedési folyamatban. Minden terv szerint halad előre és csodálatos jövőtök biztosított számotokra, amit időben megtapasztaltok. Szeretetünk veletek van, legyetek bárhol is és mindig a tiétek marad.
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com


Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge