Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 8, 2012

SaLuSa – 2012. október 8.

 Mike Quinsey közvetítése -

Sohasem késő figyelmeteket a felemelkedés felé irányítani, és felismerni, ha készek vagytok egy szintet elérni, felemelkedhettek. Ehhez szükségeltetik az összpontosítás és a szándék az előre való haladáshoz, de tisztáznotok kell magatokban a kérdést, hogy felemelkedtek-e vagy sem, az a tudatszintetek függvénye. Tisztáznotok kell azt is, mit is értetek a tény alatt, hogy Egyek lenni minden élettel. A szó SZERETET egyenlő a „munkafeladat címével”, amivel eredményeket érhettek el, de valóban dolgoznotok kell vele, ha a benneteket gyakorta visszavető (negatív) érzelmeken túl szeretnétek lépni. Hajlamosak vagytok először cselekedni, azután gondolkodni; ezért bizonyos helyzetekre egy újfajta reakciómód kialakítása szükséges. Képesnek kell lenni a megbocsátásra akkor is, ha ti váltatok a cselekmények áldozatává, anélkül, hogy egyáltalán nem miattatok alakult úgy a helyzet.

Ez a tanács olyan esetekben is hasznos, amikor karmikus kapcsolati tisztáznivalótok van. Valószínűleg ezek a legnehezebb kihívások, amikkel szembe kell néznetek és a legjobb tanács ilyen esetben: megbocsátani az érintetteknek. Egyszerűen nem tudtok tovább haladni, ha továbbra is kitartotok a neheztelések és gyűlölködések vagy negatív gondolatok mellett. Engedjétek el a múltat és térjetek rá egy új ösvényre, ami a SZERETET és a FÉNY felé vezet. Ez az út jó érzéssel tölt majd el, tudva a régi valósággal való kapcsolatot, ami már nem szolgált benneteket elvágtátok. Valószínűleg mindenki, aki ezen sorokat olvassa, már meghozta döntését, hogy megváltoztassa életét, koncentrálva a felemelkedés előkészületeire.

Gondoljatok arra, hogy testetek szent templomotok; ápoljátok és hagyjatok fel az olyan dolgokkal, amiről tudjátok káros számára. Mert a magasabb dimenziókban nem tarthatjátok meg a drogoktól való függőségeteket és minél korábban döntést hoztok az ügyben, hogy felhagytok a droghasználattal és a függőséggel, természetesen annál hamarabb lesztek sikeresek. Ugyan ez az elv vonatkozik a többi függőségre, mint például az alkoholra, ami szintén károsítja szervezeteteket. Gondoljátok át tüzetesen, mi az amire „szükségetek” van, hogy biztosítsátok magatoknak a pihenést; ebben segítenek a szellemi vezetőitek is.

Isten azt szeretné, ha minden egyes lélek felemelkedhetne, de mivel nektek ajándékozta a szabad akaratot is, fogadjátok el a tényt, hogy a döntést végül saját kezetekbe helyezte. Komolyan gondoljátok át magatokban, hogy szeretnétek-e az eddigi harmadik dimenziós cikluson belül maradni, és ha még nem látjátok tisztán magatok előtt utatokat, hogy szeretnétek-e már egy ilyen fajta továbbhaladást, tudjátok: döntésetek az elkövetkezendő idő intervallumában „végleges” lesz.
Az időciklus vége gyorsan közeleg, és elragadtatva látjuk, ahogyan a fénymunkások a FÉNYT egyre magasabb szintre emelik. A FÉNY mindig egyre több FÉNY-t vonz magához – és így nyílik meg ösvényetek a felemelkedéshez. Az idővonalak összefutnak (konvergálnak) és nemsokára a legerőteljesebb köztük a Földanyával együtt felemelkedik. Ennek így kell történnie, és ez a még nem készeket el fogja választani a többiektől; ami az átváltozás teljesen természetes eredménye lesz, melyet végigjártok.
Ezen felül ez azt is jelenti, hogy ha felemelkedtek, a sötét erők teljes mértékben eltűnnek az életetekből. Az áhított béke, amiért imádkoztatok, végre a tiétek lesz és a felemelkedési folyamaton keresztül saját magatokban élitek meg az átváltozást. Ez nem azt jelenti, hogy csak ekkor tapasztaljátok meg a változásokat bensőtökben, mert ezek már évek óta megkezdődtek; de a valódi felemelkedés mérföldkő lesz az életutatokon.

Sok változás vár rátok és Földetekre, amik ebben az évben jelentősen megszaporodtak. Ez azt is jelenti, hogy a ti problémáitok is sokasodnak, amíg „tiszta vizet nem öntötök a pohárba”. A politika minél több területe kerül „átvilágításra”, annál nagyobb lesz a felháborodás. Sajnálatos, hogy ilyen szélsőséges állapotok tudták csak elfogadtatni az átfogó változások szükségességét. De ha végre egyetértés születik, akkor nem pazarolják tovább az időt és az új rendszereket megtervezésre kerülnek. Mi azt látjuk: ha a politikai vitakérdések eldőlnek, akkor a további változások gyorsan valósulnak meg. Pillanatnyilag ti vagytok különlegesen fontosak, mert szeretnénk, ha felismernétek, milyen csodálatos lehetőség kínálkozik számotokra, a felemelkedés útját járva.
Nem kell tulajdonotokhoz való ragaszkodásotokat kényszerből feladnotok, hogy felemelkedhessetek, de mindent, ami egy alacsonyabb rezgésszinthez kapcsolódik, nem vihettek magatokkal. Egyesek közületek bizonyos „időmúlatás”, hobbik, vagy bizonyos emléktárgyak gyűjtögetésével vannak elfoglalva, amik igazából nem kívánatos személyekkel vagy történésekkel állnak kapcsolatban. Az új rezgések (frekvenciák) sok dolgot ténylegesen új FÉNY-ben láttatnak valóságotokban. Minden energia a benne rejlő szépséget és tökéletességet fogja kifejezni. A tárgyak „élettel telibbnek” fognak megjelenni és az érző lényekkel bensőségesebb viszonyban fogtok állni, mert a tudatosság sokkal magasabb szintű lesz, mint eddig. Felemelkedésetekből sok tekintetben profitálni fogtok, így a dualitásban eltöltött időt hamar elfeleditek. Végül a dualitás időszaka csak rossz álomként fog derengeni, annak ellenére, hogy a benne megszerzett tapasztalatokból mindenkor profitálni fogtok.

A jövőben minden szükségletetek biztosítva lesz és nem szenvedtek semmiben hiányt. Az idő előre haladtával és teremtő készségetek fejlesztésével, képesek lesztek saját magatok ellátására. Míg idáig eljuttok, a szükségleteiteket fedező technológiai előnyök használatából profitálhattok. Minden elő lett készítve számotokra és csak a bevezetés és szétosztás megfelelő időpontjára vár. De ne várjatok mindent egyszerre, mert az átállás nem egy nap alatt zajlik le. Mint azt már korábban mondtuk, előnyt élveznek azok, akik segítségre szorulnak, akiknek az élet legszükségesebb dolgaiban szenvednek hiányt. A mostani helyzethez képesti, növekvő előrelépések sorozata által támogatunk benneteket, így fogjátok elfoglalni helyeteket az aranykor abszolút szépségben és örömében.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tudom: ha csak egy lopott pillanatnyi benyomást szerezhetnétek a rátok váró dolgokból, akkor a jelenlegi aggodalmaitoknak, alig lenne vagy teljesen elveszítenék értelmüket. Már csak nagyon rövid idő van a felemelkedésig; ezért próbáljátok a gondolataitokat a felemelkedés előnyeire irányítani, amiket nemsokára élvezhettek. Rászolgáltatok ezekre és teljes mértékben átváltoztatják életeteket. A felemelkedés után, mi a FÉNY Galaktikus Föderációja folytatni fogjuk veletek munkánkat és segítünk nektek, hogy kifejlesszétek a teljes Galaktikus Tudatot. Jelenleg nem tudhatjátok, milyen egy Galaktikus Tudatszinttel rendelkezni, mert most még egyáltalán nem vagytok tudatában valódi képességeiteknek. Tekintsek ránk és meglátjátok bennünk valódi Önvalótokat- milyenek lesztek ti magatok is a közeljövőben.

Köszönet, SaLuSa!

Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

 Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.