Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 10, 2012

SaLuSa – 2012. október 10.

 Mike Quinsey közvetítése -

A helyzet jelenleg relatív problémamentesnek tűnik, akkor is, ha még nehezebb időszakokat kell átvészelnetek. Ezek csak rövid ideig tartanak és mivel ezt mi már sejtettük, gondoskodunk arról, hogy a lehetséges legkevesebb gondot okozzák nektek. Szövetségeseink tisztában vannak vele, milyen közel vannak a célok eléréséhez és mi mindenkor támogatjuk őket. Talán úgy látjátok, hogy a baljós jóslatokhoz képest a Föld fizikai változásai sehol sem voltak katasztrofális kimenetelűek. De egyesek közületek felemlíthetik ekkor a fukushimai katasztrófát, ami nem természeti csapás volt, hanem egy „hamis zászló alatti” [false flag] támadás! Annak ellenére, hogy valóban számos földrengés volt, tény, hogy egyik sem járt volna ilyen komoly következményekkel, ahogy ti mondanátok. Ilyenfajta történéseket folyamatosan figyelünk és ezek kihatásait minimalizáljuk.

Továbbra is szorgosan dolgozunk a felfedésen és ebben az évben sokkal több bizonyítékot láthattatok, mint korábban valaha. Ez megnyitja az utat a teljes felfedéshez, amik ez év vége előtt megvalósul. Ez a kollektív tudatotokban masszív változást idéz elő és bevezet benneteket az új korba. Ahogy azt tudjátok, sok mindent szeretnénk megosztani veletek, ami segít a nagy előrelépés megtételében. Izgalmas idő előtt álltok mindannyian és az illúzió, amiben élnetek kellett elsöprésre kerül. Az utóbbi 60 évben a lakossággal való sokrétű kapcsolataink lehetővé tették, hogy egyre komolyabban tudatára ébredjetek létezésünknek. Időközben jelenlétünk már széles körben ismert, így csak kevés ember lehet, aki soha nem hallott még a Földeteket meglátogató űrhajóinkról. Ha egyértelmű válik, hogy békével jöttünk és nektek akarunk segíteni, akkor az utolsó akadály is elhárul, hogy elfogadjanak minket.

A bennetek szándékosan előidézett velünk szembeni félelem erejét veszti. Már tudjuk, világotokban mely államfőkben bízhatunk és Barack Obama az élen fog járni és mutatja az utat. Úgy tűnik, nem győzzük elégszer ismételni, hogy egyeseket köztetek meggyőzzünk: de Barack Obama egy magasan fejlett spirituális lélek, aki a lehetőségre vár, hogy nekikezdhessen valódi küldetésének. Békében egyesíti majd a világot és előkészíti jövetelünket. Akkor a kétkedők is belátják, hogy igazat beszélünk. A dualitás történelemmé válik és egy csodás új életetek lesz, ahol a béke és a harmónia fog uralkodni.
Nagy elvárások idejét élitek és ez aszerint teljesedik be, ahogyan azt megígérték számotokra. A jelenlegi kormányaitok beragadtak a szokásos politikájukban, ami a médiákhoz hasonlóan tagadja azt, amiről ti tudjátok igaz. De már nem tart sokáig míg ez megváltozik és az igazság napvilágra kerül. Sokan ’eladták’ a lelküket, hogy megtarthassák munkájukat, így csak azt teszik, amit mondanak nekik. Tulajdonképpen már képesnek kell lennetek magatokat szabadon kifejezni és nem tekinthettek magatokra, mint az előírások áldozatára, amiket arra használnak fel, hogy nyugton tartsanak benneteket. A közeljövőben átértékelésre kerülnek törvényeitek és elbúcsúztatják azokat, melyek jogtalanok és az igaz jogaitokat nem szolgálják.

Mint az ti is képzelhetitek sok a tennivaló, de mindannyian jól felkészültek vagyunk. Tudjuk, mely terülteken kell aktivizálni magunkat és nem fogunk késlekedni, hogy beindítsuk a dolgok menetét. Természetesen benneteket is bevonunk a közös tevékenységekbe; és biztosítunk benneteket tudjuk, kit kérhetünk meg, hogy segítsen. Ekkora a sötét erőket eltávolítják pozícióikból, így a munka akadálytalanul haladhat előre. A különböző nyelvek nem jelentenek nehézséget számunkra, mert mi telepatikus úton képesek vagyunk olvasni gondolataitokat és ez a mi egymás közötti normális kommunikációs módunk. Idővel ti is beletanultok a telepátiába és a beszélt nyelv lassan el fog tűnni. Visszatekintve bizonyítékok fogják alátámasztani, hogy kérdéseiteket már előre ismertük, amikor szellemetekben megfogalmazódott és már meg is tudtuk válaszolni őket, mielőtt kimondtátok volna.

Jövőtök olyan lesz, mint a miénk: galaktikus lényekké váltok – mind azokkal a minőségekkel, amikkel mi már rendelkezünk. Így veletek ellentétben mi nem tapasztalunk fáradtságot, mert saját rezgésszintünk magasabb tartományban létezik. Képesek vagyunk megfiatalítani magunkat, ha ez a cél. Olyan italaink vannak, amik energiaforrások, annak ellenére, hogy a minket körülvevő energiák forrásából is meríthetünk. Ténylegesen egy könnyebb (fénnyel telítettebb) testben nem érzitek szükségét, hogy nehéz táplálékot vegyetek magatokhoz, hanem könnyedebbet. Nálunk olyan táplálék van, amit ti gyümölcsitalnak neveznétek, ami nagyon tápláló; de alkohol nincs nálunk. Ezt méregnek tekintjük és ezt a mi létsíkunkban nem fogjátok fellelni. Valójában egyáltalán nem érzitek majd a nehéz táplálékot szükségesnek és természetesen állatokat sem eszünk.

Ha a magasabb dimenziókban vagytok
Wenn ihr in den höheren Dimensionen seid, werdet ihr euch vollkommener Gesundheit erfreuen, und so werdet ihr verstehen, dass ihr dann keine Drogen oder Medikamente mehr braucht – und auch keine Chirurgie, denn unsere Methoden sind viel weiter fortgeschritten als eure. Wir verwenden Farben und Klänge, und das ist wesentlich effektiver und ohne Nebenwirkungen, wie sie bei euren Behandlungs-Methoden oft noch der Fall sind. Wartet ab, bis unsere LICHT-Städte auf der Erde erscheinen, dann werdet ihr genau das erleben, was wir euch beschrieben haben, und darüber hinaus noch viel mehr. Wir sind so aufgeregt im Hinblick auf euch und hinsichtlich dessen, wessen ihr euch erfreuen werdet, wenn wir unsere Technologie für euch verfügbar machen. Das Leben wird dann gänzlich anders sein als das, was ihr jetzt habt; und dieses Leben erwartet euch jetzt.

Wir hätten es natürlich lieber gehabt, wenn wir bereits viel weiter fortgeschritten wären mit euch, als das bis jetzt möglich war; und so möchten wir eine eurer Redewendungen benutzen und sagen: „die besten Dinge im Leben sind die, auf die zu warten sich lohnt“. Auf der Erde erlebt ihr so viel Stress aufgrund der Verpflichtungen, die euch auferlegt werden, und aufgrund des Schritt-Tempos, in dem euer Leben vor sich hin schreitet. All das wird verschwinden, denn es existiert einfach nicht im Bereich der höheren Frequenzen, die euch konstanten Frieden und Harmonie bringen. Da gibt es dann auch keine „Jobs“ mehr, wie ihr eure Berufe zu nennen pflegt, sondern eher Tätigkeiten, die euch Freude machen und mit denen ihr zum Wohl aller Anderen beitragt. Ihr werdet feststellen, dass ihr dann wesentlich mehr Freiheit habt, zu entscheiden, was ihr mit eurem Leben anfangt, und aufgrund eurer höheren Bewusstseins-Ebenen werdet ihr verantwortungsvoll entscheiden.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és a FÉNY Galaktikus Föderációjának minden tagja nevében beszélek, amikor egy örömteli és boldog átlépést és egy csodás élményt kívánok nektek a felemelkedés folyamatában. Az egész univerzum lesz a szemtanúja utazásotoknak és óriási szeretetüket és segítségüket küldik nektek hozzá. Idővel a messziről jött barátaitokkal és családotokkal is újra viszont láthatjátok egymást – és meglesz a nagy újraegyesülés.

Köszönet, SaLuSa!

Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

 Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.