Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, December 10, 2012

SaLuSa – 2012. December 10.
 
Mike Quinsey közvetítése- 


Reméljük, hogy mindenki, aki a 12. 12. fontosságának tudatában volt, előkészületeket tett, hogy beengedje az új energiákat. Ez bizonyos mértékben mindenkire hatással lesz; mégis sokkal kedvezőbb, ha lépéseket tesztek a tudatos részvétel érdekében. Ezzel nem csak saját energiaszinteteket emelitek, hanem mások számára is lehorgonyozzátok az energiákat, így Földanya is élvezheti hatását. Az energiákra való tudatos figyelmetekkel és összpontosításotokkal érezhetitek hatását a testetekbe való beáramlásával. Egy könnyed szédülés érzése normális lehet;- ezen kívül még a béke intenzív és nagy lelki nyugalom érzését élhetitek meg. Örüljetek neki és tudjátok, hogy egy új tudatszintre emeltek fel benneteket, melyre a jövőben természetes állapotként tekintetek.

Mások körülöttetek megérzik az új energiáitokat és észrevehetitek, hogy a nagyon kicsi gyermekek gyakran látni is képesek a FÉNY-t aurátokban. Azt is megtapasztaljátok, hogy az újra megtalált léleknyugalmatok képessé tesz benneteket az érzelmeitek fölötti teljes kontroll megtartására. A ’lehetőség’, hogy negatív érzelmekbe bonyolódhassatok nagyon távol áll, mert valójában ti lesztek a faktor, akik a puszta jelenlétetekkel az ilyen típusú érzelmeket átváltoztatják. Míg meg nem szokjátok a magasabb szintű energiákat, egy ellenállhatatlan késztetést éreztek a kifejezésükre, hogy megöleljétek az embereket. Ha szeretetet éreztek a lélekcsaládotok iránt, akkor az természetes, hogy azt szeretnétek megosztani velük.

Jelenleg még legkülönbözőbb szintű lelkek között éltek; de képzeljétek el, milyen csodás érzés lesz, ha csak olyanok között tartózkodtok, akik hasonló ’hullámhosszon’ vannak. Ha teljességében megszabadultatok a dualitástól, akkor a kölcsönös vonzás törvényszerűsége fog működésbe lépni, mely garantálja az élet lazább és örvendetesebb élvezetét. Miután kiteljesedik a Felemelkedés a különböző történések sokkal gyorsabban haladnak majd előre, mert azok, akik ennek ellenálltak, nem lesznek megtalálhatók a létsíkotokon. Mint azt tudjátok, ez nagyon nehéz év volt minden résztvevő számára, hogy előbbre vigyék a változásokat, mert miközben elvárható lett volna a sötét erőktől, hogy visszahúzódnak a ’színpadról’ és hagyták volna, hogy a Felemelkedés a természetes útján haladjon előre, folyamatosan megtagadták az együttműködést és maradék erejükkel megpróbálták a már elért fejlődésbeli lépéseket is tönkre tenni. Időközben a zavaró manővereink csupán zavaró tényezőkké váltak és nincsenek vele tisztában, hogy napjaik száma a Földön meg vannak számlálva.

Mi, a Galaktikus Föderációtól mindenkor szem előtt tartottuk minden lehetőséget [opciót], amikor a Felemelkedéssel foglalkoztunk. Biztosíthatunk benneteket: annak ellenére, hogy nem állhatunk elő látványos eredményekkel, a szükséges munkát elvégeztük, így közvetlen a Felemelkedés után minden ’állomás’ akcióba lendül. Ezt az időpontot követően mindent nyíltan végezhetünk és garantálhatjuk, hogy médiáitok is nyitottak lesznek és készen állnak beszámolni az Igazságról. Fölösleges említeni, hogy nagyon nagy igyekezettel pozícionálják magukat a világ minden lehetséges pontján; és mi pedig gyorsan nekiláthatunk a még fennmaradó levegő- víz- és szárazföldi-szennyeződések felszámolásához. Valójában már régóta ellenőrzésünk alatt tartjuk ezeket; de karmikus okokból csak bizonyos fokig mehettünk el. Nemsokára mi is szabadon tehetjük dolgunkat, hogy veletek és más földönkívüli lényekkel együtt munkálkodjunk.

A fordulat, aminek részesei vagytok, minden régi paradigmához kapcsolódó rezgést eltávolít. Sok megváltoztatásra váró dolog, olyan szinten tornyosul, hogy valamivel több időt vesz igénybe rendbetétele. De a fő feladatok, mint a szegénységtől, hajléktalanságtól és más nyomorúságoktól való megszabadítás a legközvetlenebb figyelmünkre számíthat. A múltban lehetséges volt, hogy sok nélkülözést éljetek át az életciklusaitok során és a sötét erők hosszú ideje szándékosan akadályoztak benneteket, hogy a világ bőségét és gazdagságát élvezhessétek. Az új ciklus az élet egy teljesen új megtapasztalását biztosítja, melyben minden megosztásra kerül; és nem lesz helye az anyagi javak felhalmozásának vagy a korrupciónak és nem lesznek rendszerek, mint korábban, amik lehetővé tették egyeseknek, hogy kihasználjanak másokat.

A korrektség és az őszinteség jellemzi majd az üzleti kapcsolatokat és a szolgáltatásokat pedig értelemszerűen díjazzák és értékelik. Az Igazság, eddig ritka volt, mint a fehér holló; de ez az Új Korban természetes állapot lesz, mert azonnal láthatóvá válik, ha valaki nem teljesen őszinte. Mint azt ti is láthatjátok, üdítő élmény lesz az olyan emberekkel való találkozás, akikről tudjátok megbízhatóak és hasonlóan hozzátok, szintén a FÉNY-t szolgálják. A 2013-as év a nagy előrelépések éve lesz, mert természetesen minden, ami valaha megtervezésre került, gond nélkül megvalósítható lesz. És ha minden jó úton halad előre, ti is - még ha lassabb tempóban- de egyre jobban fejlődtök és megtapasztaljátok, ahogyan tudatotok egyre erősebben kiteljesedik. A Tudatfölötti [≈tudatokat átfogó állapot] a célotok, ahonnan ismételten egy teljesen új szintre juttok. De nemsokára lesz elég dolgotok, hogy az Újat megszokjátok; ne törjétek a fejeteket a távoli jövőn.

Más civilizációkkal együtt nagyon figyelmesen követjük a Földeteken történő eseményeket, tudományos és személyes okokból kifolyólag is. Köztetek mindenki különleges és kiválasztott, hogy megtapasztalja a Felemelkedést. Így nagyon sok Fénymunkásra volt szükség, hogy az ’alapozás’ elkészülhessen, mely képessé teszi a Fényt, hogy lehorgonyozódhasson [megmaradhasson] és hogy győzedelmeskedjetek a sötét erők felett. Ezt kitűnően hajtottátok végre és bebizonyítottátok, hogy a belétek vetett bizalmunk sem volt hiába való; és vegyétek figyelembe, hogy mindez a szabad akaratotok tudatában jött létre. Segítettünk nektek, mint azt bármely más lény megtette volna; de végül saját magatoknak köszönhetitek, amit elértetek. Idővel még többet tudtok majd meg a dualitásról és a benne töltött sok életciklusotokról, melyek során sok extrém dolgot éltetek át, amit csak el tudtok képzelni. Mindezt hamarosan a hátatok mögött hagyjátok és senki nem ”ronthat” bele életetekbe, mint korábban. Karmikus szemszögből mindent kiegyenlítettek és miután lezárul a régi ciklus, azok akik felemelkednek, nem visznek semmi karmikusat magukkal.

Kedvesek: engedjétek, hogy a dolgok a saját kerékvágásukban haladhassanak tovább, de ti is haladjatok velük együtt és legyetek tudatában, hogy felemelkedtek; akkor elengedhettek minden bosszúságot és aggodalmat. Mindenkiről szükségletei szerint gondoskodnak és mindenkivel megbecsüléssel és egyediségében tisztelve bánnak majd. Minden okotok meg van, hogy izgatottak legyetek, annak a ténynek a fényében, hogy csupán csak néhány nap van, hogy a sokáig tartó várakozás véget érjen, mert a nagy történések, melyeket már kezdetek észlelni: elkezdődnek. Tudjuk, hogy sokan közületek még mindig barátaik és családjuk miatt aggódnak; de még egyszer nyomatékosítanánk, hogy minden lélek pontosan ott fogja találni magát, ahol lennie kell – a születése előtti megegyezése alapján. Legyetek annak is tudatában, hogy soha nem lehettetek teljességében elválasztva egymástól, ha összeköt benneteket a szeretet.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tiétek az én SZERETET-em, ti csodás lelkek!

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com
Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.