Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, December 5, 2012

SaLuSa – 2012. December 5.
 
Mike Quinsey közvetítése- 


A néhány még fennmaradó nap tükrében, mielőtt megtapasztaljátok az erőteljes rezgésnövekedés első részét, arra kérünk benneteket, hogy próbáljátok úgy alakítani életeteket, hogy legyen időtök [dec.] 12-én lazítani és átadni magatokat ennek a napnak. Mivel ez egy kulcsfontosságú időpont a felemelkedésetekben, legyetek ennek teljességében tudatában és véssétek emlékezetetekbe ezt az intenzitású energiát. Bár nem fogja ezt minden egyén ugyanúgy megtapasztalni, de ha felkészültök rá, akkor a belső változásokról megtarthattok bizonyos emlékeket. Egyesek már a 11.11 univerzális időben felébredtek álmukból, és képesek az éppen zajló folyamatokat világosan átlátni. Mások továbbra is ’alszanak’, de miközben az energiák dolgoznak, mozgalmas álmokat élnek át. De mindenki befogadja ezeket az energiákat és az időpontban adott tudatállapotuktól függetlenül hasznukra válhat.

Az, hogy 12.12 után sebtében felgyorsul a felemelkedési folyamat, azt jelenti számotokra, hogy egy folytonos tapasztalás vár rátok, mely során az érzékeitek finomodnak és minden kétséget kizártok, hisz már hasznotokra volt eddig is [a folyamat]. Egy különösen kiemelkedő történés lesz ez és az öröm és boldogság új érzését hozza el mindenben, amivel csak találkoztok. Felismeritek a különbséget a körülöttetek lévő embereknél és érzitek a mélyreható nyugalmat [lazaságot] és békét, mintha minden sötétség egy csapásra eltűnt volna. Ez tükröződik majd az emberek szemében is, hiszen a szem a lélek tükre és sokkal erőteljesebben fogják a Szeretet sugározni, mint azt korábban tapasztaltátok. Az élet stresszesebb oldala lecsökken és leváltja egy csodás, harmonikusabb érzés – olyan lesz, mintha „a világon már semmire nem kellene gondot fordítanotok” - és Kedvesek, pontosan így szeretnénk látni benneteket. A normális életetekkel együtt járó fáradozás és a veszekedés az előttetek álló változás kapcsán egymás után elkopik

Ha azok közé tartoztok, akik eddig alig tapasztaltak változásokat, ne aggódjatok, mert a különböző anyagcsere miatt a változások különböző hatással bírnak. Ettől a hónaptól az előrelépéseitek felgyorsulnak, mert az izgalom fokozódik a Felfedésre való várakozás kapcsán. Ezek különbözőképpen fordulhatnak elő; tehát a váratlant várjátok, mert bizonyos opciók [kimenetelek] még nyitottak. Mint ahogyan eddig is, egy szervezett Felfedési folyamatot részesítünk előnyben, hogy a hivatalos keretek világméretű alapként szolgáljanak. Már sok ország jelezte, hogy üdvözölnék látogatásunkat és ennek megfelelően ezt teljesíteni is fogjuk. Nagy események, mint például a bemutatkozó repülések ezt később követik majd, ha jelenlétünk általánosan elfogadottá válik majd. Mindenkor tudatában vagyunk, hogy a félelmi faktor [galaktikusok miatt] még nem tűnt el teljes mértékben.

Az emberek nemsokára elkezdenek egymást közt [nyíltan] beszélni a felemelkedési folyamatról, miután értesültek róla, hogy valami nagy dolog vár rájuk. Lesz némi zavarodottság, mert nem tudják, hol is találják meg pontosan a valós igazságról az információkat. Itt, mint Fénymunkások a ti bevetésetek következhet, hogy elővigyázatosan „terjesszétek az igét”. Ügyeljetek arra, hogy ne hangsúlyozzátok túl a végső időket! Mert már sokan terjesztik az (állítólagos) „világ végét”, mert senki nem közölte velük, hogy ez a végső idő, egyszerűen egy új kezdetet jelent. Vár rátok az Új Föld, és mint eddig ellát benneteket a szükségessel; csakhogy a szükségleteitek teljesen mások lesznek, mint korábban. Valójában, mivel csak kismértékűek lesznek a szükségleteitek, Földanya így saját jobban összpontosíthat magára.

Mint azt már kezditek megérteni, a kulcs a SZERETET, mely mindent megnyit és Isten inkarnált lényeiként, ennek a SZERETET-nek a kifejezői vagytok. Szabadnak lenni, SZERETET-eteket másokkal megosztani: egy új tapasztalt lesz. Bár átéltetek ilyen pillanatokat a dualitásban is, de a jövőben tudni fogjátok, hogy ez egy természetes állapot. De ne felejtsétek el önmagatokat is szeretni, mert egyáltalán nem önző dolog felismerni önmagatokban Isteni Éneteket. Legyetek SZERETET és ajándékozzatok SZERETET-et; tízszeresen tér vissza hozzátok. Képzeljétek el, milyen, ha nem kell egy másik személy szándékait illetően megkérdőjelezni bármit is, hanem egyszerűen Mindenkiben megbízhattok. Ehhez az új állapothoz hamar hozzászoktok és a dualitásban töltött életeitek után nagyon tudtok majd ennek örülni.

Miközben tovább növekszik felfelé az egyéni rezgésszintetek, megtapasztaljátok, hogy az öregedési folyamatot nem csak hogy feltartóztatjátok, hanem meg is tudjátok fordítani. Ez jó hír köztetek azok számára, akik a régebbi generációhoz tartoznak. Végül minden test kristály struktúrájú lesz és ez az eredeti állapot, ahonnan kiindultatok. Egészségetek teljes lesz [egész] lesz, mert a magasabb dimenziókban nem létezhetnek betegségek. A tökéletesség uralkodik a magasabb Birodalmakban és ez minden életformára vonatkozik, mely egy magasabb tudatszinttel rendelkezik. Beszéljetek a fákkal vagy bármivel, ami érdeklődésetek középpontjába kerül - választ fogtok kapni.

A széles [hőmérséklet] paletta után, melyet az időjárásotoktól függően megtapasztaltatok, nagyon kellemesnek fogjátok érezni, a „nappalból-nappalba” [?] hőmérsékleti feltételeket. Ekkor nem lesz szükséges „a nappal és éjszakai” szabályozásra, hogy nevén nevezzük a dolgokat: a most tapasztalható szükséges alvás mértéke lecsökken. Egy könnyedebb testtel, mely bizonyos fokig magától regenerálódik, a táplálkozási szükségleteitek is lecsökkennek. Sok szükségletet végül a körülöttetek lévő energiából nyeritek majd; bár mi is fogyasztunk ízletes természetes italokat és egyes élelmiszereket. Időközben rájöhettetek, hogy önellátóak vagyunk, ha az anyahajóinkkal ’szeljük át’ az univerzumot; minden esetre csupán kismértékűek a szükségleteink. Legyetek tisztában azzal, hogy testetek más összetételű lesz és nem gyötör az éhség, mint ahogyan azt eddig tette.

De ne várjátok, hogy minden változás egy időben és egyszerre történik, mert ezek a folyamatos fejlődésetekhez igazodnak és különböző dimenziókban folytatódnak tovább. Mégis szép és vigasztaló tudni, mit tartogat a jövő, hogy mi a következő célotok. Jelenleg a legfontosabb, hogy ne hagyjatok alább a felemelkedésben való koncentrációban és tartástok távol magatokat az alacsonyabb rezgésszinthez rendelhető dolgoktól. Tisztítsátok továbbra is testeteket és engedjétek el, ami a 3. dimenzióhoz tartozik. Mert ezt a dimenziót a hátatok mögött hagyjátok és nem vihettek magatokkal maradék kötelékeket. Ez nem lesz nehéz, mert már nem szolgálnak benneteket. Az is előfordulhat, hogy megváltok eddigi baráti körötöktől, mert már nem képviselik a mostani érdeklődési szinteteket.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és a kollégaimmal együtt a FÉNY Galaktikus Föderációjától sok sikert kívánunk nektek személyes utazásotokhoz a felemelkedésbe! Legyetek biztosak benne, hogy sok magasan fejlett lény kísér utatokon!

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com
Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.