Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 22 , 2011

SaLuSa, June 22 , 2011


"...A Világegyetem tudatában van annak, hogy hamarosan fizikai Lényként fogtok felemelkedni. Ez akkora érdeklodést váltott ki, hogy figyelemreméltó nézotáborotok alakult ki akik azt várják, hogy szemtanui lehessenek az eseményeknek. Ez az esemény még más Világegyetemekbol jött lelkeket is idecsábított, akik megakarják veletek osztani ezt a élményt ..."

Sokan vettetek részt a Napéjegyenloség meditációiban vagy hasonló kaliberu köszönetnyilvánításaiban. Szívetmelengeto volt látni válaszotokat, ez is azt mutatván, hogy milyen komolyan veszitek Fénymunkási kötelességetek. Mindez sokkal több jelentoséggel bír amikor ezt együtt teszitek és ennek eredményeként a Fény a Földön egy új magasabb szintet ért el. Arra kényszerítitek a sötét összeesküvoket, hogy vonuljanak vissza és hagyjanak fel azzal az eredménytelen próbálkozásaikkal, hogy útját állják a fejlodésnek. Továbbra is alkalmatlankodnak és tervünk elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy eltávolítsuk oket. Szeretettel és megértéssel vagyunk irántuk, hisz mi se nem ítélkezünk vagy ítélünk el bárkit, ez aligha segítene megtéríteni oket a Fény felé. A Szeretet az egyedüli hatalom ami ellen nem lehet küzdeni és ami meglágyítja a legkeményebb szíveket is. Azt szeretnénk ha minden emberi lélek felemelkedne még akkor is, ha ezt nem mindenki fogja tudni elérni most. Egy lélek sincs kiselejtezve vagy örök kárhozatra ítélve és eljön az ideje, amikor Isteni szikraként visszatér a Forrásba.

Közeledvén 2012-höz sok mindennek nézhettek elébe és ami hátramaradt ebbol az évbol, azok elég mozgalmas idok lesznek, hogy annyit mondjak. Közeledünk a dönto lépéshez, de mint az már lenni szokott, figyelembe kell vennünk a rátok gyakorolt hatását mindennek amit teszünk. A béke elérése rendkívül fontos munkánkhoz, mert addig nem sokat tudunk elore haladni tervünkkel. A béke eléréséhez szükség lesz a mi közbenjárulásunkra és felügyelni fogunk minden megkötött békeszerzodést. Felbontásuk nem lesz megengedve és minden ország be kell, hogy tartsa az eloírásokat. A lefegyverkezés tartós állapotú lesz és a fegyverek beolvasztásra kerülnek újrafeldolgozásra. Tudjuk, hogy a sötét összeesküvoknek vannak föld alatti létesítményeik, de ez nem fog számunkra gondot okozni, mert képesek vagyunk belátni bázisaikba és minden ottani fegyvert hatástalanítani tudunk. Az ur természetesen a mi területünk és sokszor kellett megakadályoznunk felfegyverzését rendeletünk ellenére ami kimondja, hogy az erre való kísérlet nem lesz elturve, ám ennek ellenére megkísérelték azt. Mondásotok szerint, ujjunkat a pulzusukon tartjuk és nem tudnak minket bolonddá tenni bármivel is próbálkozzanak.

Egyik hétrol a másikra lehetoségünk adódhat, hogy akcióba lendüljünk, tehát maradjatok pozitívak és tudjátok, hogy azért jöttünk, hogy kiszabadítsunk titeket a börtönbolygótokról. Bár nem mindannyian ismeritek fel e tényt, elfogadván életeteket, hogy ez a dolgok normális rendje, ám gyorsan látni fogjátok, hogy mennyire behatároltak voltatok véleménykinyilvánításban és szólásszabadságban. Ám kezdtek felébredni és már nem hagyjátok magatokat könnyedén rászedni, átláttok az Illuminátusok körmönfontolt üzérkedésein. A háború az egyik legnagyobb fegyverük és a mostani Közel Keleti harcokat is ok szítják. Nagyon hamar meg lesznek állítva, de van néhány karmikus következmény, aminek le kell játszódnia. Szomorúsággal tölt el minket hallani azok síránkozását akiket fájdalom gyötör, de nem tudunk beleavatkozni ügyeitekbe amik tetteitek következményei. Nem akarunk kíméletleneknek hangzani, de a Galaktikus Törvényekhez vagyunk kötve, amit teljesen megértünk és amit tolerálnunk kell.

Észrevettük, hogy tudatossági szintetek növekedésével egy hirtelen ugrás tapasztalható azon emberek számában, akik kezdik felfedezni médiumi képességeiket. Sokak számára ez még gyerekcipoben jár de tudjátok azt, hogyha ezt észrevennétek, hogy ez természetes képességként fog kifejlodni és az ido múlásával hétköznapi dologgá fog válni. Végezetül mindanyian kifejlesztetek majd különbözo típusú adottságokat, amik között a telepátia is megtalálható lesz. Arról beszélünk ahogy Galaktikus Emberekké emelkedtek fel, ami vajmi kevés hasonlósággal fog bírni azzal, ahogy mostan tekintetek magatokra. Ne aggódjatok azonban, mert fokozatosan lesztek hozzászoktatva ezekhez a változásokhoz és nem lesztek túlterhelve. Sot hálásak lesztek kibovített képességetekért amik segíteni fognak, hogy ügyesen beletanuljatok a Mesteri szerepbe amik valójában vagytok.

Amíg a változások tartanak, életetek minden oldalról meg fog változni és renkívül érdekes lesz szabadon utazni, jóformán bárhová mehettek ahova menni akartok. Sosem fáradtok majd bele újonnan felfedezett képességeitekbe, amik által teljes Galaktikus Emberekké váltok. Még nem tudjátok milyen is az amikor minden kötöttségtol szabadik vagytok és születési jogotok, hogy ezen jogokat újra visszakapjátok. Gondolataitok erejével fogtok tudni utazni az urben és szinte mindennapos dolog lesz az, hogy csupán kívánságaitoknak megfeleloen bárhol ott tudtok teremni. Valójában egyszerre akár két helyen is tudtok majd lenni, na de ne ugorjunk elore, elobb meg kell, hogy tapasztaljátok a kevésbe bonyolult elgondolásokat. Legyetek biztosak abban Kedveseink, hogy a nektek tett ígéretek nem csupán holmi üres ábrándok hanem elrendeltetett, hogy felemelkedjetek, hogy egy új fejezetet kezdjetek el életetekben. A Kettoség elére a célt amire hivatott, már ami titeket illet. Tehát kérünk titeket, hogy tartsátok a jövot szemetek elott és hagyjátok, hogy a Kettoség elhalványuljon mert ideje lejárt.

Nagyon rugalmas lelkek vagytok és figyelemre méltónak találjuk, hogy ilyen eros túlélo ösztönnel rendelkeztek. Nagyon embertpróbálóak a tapasztalatok amin keresztülmentek és valahogy mégis felülkerekedtek rajtuk. Ez az ami miatt nagy tiszteletet és csodálatot vívtatok ki, mert ez a képességetek nagyon jól fog jönni, amikor fejlodo lényekkel fogtok együtt dolgozni. Általában a hozzátok hasonló felemelkedett lelkek rövid ido alatt keresnek lehetoségeket, hogy másokat szolgáljanak. Folyamatosan alakulnak meg az új civilizációk és a Teremto szakadatlanul teremt új és újabbakat. Senki sem tudja pontosan, hogy mennyien vannak és az Ur számtalan dimenziója csak úgy nyüzsög a sok élettol, ami a végtelenségbe nyúlik. És valóban, a Legfelso Teremto örökösen új formákat álmod meg és kelt életre, amik hozzátok hasonló evolúciós ösvényt fognak követni.

Ahogy arra már célozgattunk, a teremtés fontos részét képezitek és a Mennybemeneteletek miatt a figyelem és érdeklodés központjában vagytok. Rendkívül fontos részei vagytok az egész folyamatnak. A Világegyetem tudatában van annak, hogy hamarosan fizikai Lényként fogtok felemelkedni. Ez akkora érdeklodést váltott ki, hogy figyelemreméltó nézotáborotok alakult ki akik azt várják, hogy szemtanui lehessenek az eseményeknek. Ez az esemény még más Világegyetemekbol jött lelkeket is idecsábított, akik megakarják veletek osztani ezt a élményt. Tehát sose érezzétek azt, hogy jelentéktelenek vagytok, vagy el vagytok felejtve, mert még sosem volt ekkora figyelem szentelve nektek, amiben most részetek van.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és örömmel tölt el az a gondolat, hogy része lehetek Mennybemeneteleteknek és én is ugyanolyan érdeklodéssel követem az eseményeket, mint bármelyik idelátogató. A látogatók számára engedélyezve van, hogy belépjenek a Naprendszeretekbe, közel kerülve a Földhöz, de meg van szabva, hogy milyen közel jöhetnek. Jármuinkkel orjáratokat folytatunk a Föld körül és semmilyen közbeavatkozás nem megengedett veletek. Teljes biztonságban vagytok velünk mentoraitokkal.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.