Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 24 , 2011

SaLuSa, June 24 , 2011

"...a nem túl távoli jövőben a Fénymunkások arra lesznek felkérve, hogy megosszák tudásukat. Ahogy az igazság kezd utat törni, sokan többet fognak tudni akarni és mi információs központakat képzelünk el. Természetesen jóval fejlettebb Lények fognak jelentkezni és felajánlani tudásukat és számos Mester fog a kialakult csoportok élére állni.."

Addig is amíg várjátok a változásokat amik a manifesztálás peremén állnak fontos, hogy éljétek mindennapi életetek és várjátok ki, hogy pontosan mik is lesznek ezek a változások. Kell, hogy mindennek legyen egy rendje és praktikus kerete és ez teljes együttműködéseteket fogja igényelni. Tudjátok azt, hogy az eseményeket úgy terveztük meg, hogy azokat a lehető legkönnyebbé tegyük számotokra. A változások gyors üteme valóban megelégedettséggel fog eltölteni titeket és ez a sima folyamat a körültekintő tervezésnek lesz köszönhető. Bármiről is legyen szó, bízzatok megérzéseitekben és ne hagyjátok, hogy egótok elvonja figyelmeteket. Ez Ego azt kívánja ami számotokra a legjobb, de gyakran önző és egocentrikus. Remélhetőleg azokőtök akik már a spirituális utat járják, hozzá fognak szokni egy magasabb szintű gondolkozáshoz.

Tudatosságotok növelésével együtt változik világszemléletetek is és gondolataitok és tetteitek tükrözik vissza azt, hogy mennyire haladtatok előre a Fényben. Azt veszitek majd észre, hogy elvonatkoztatjátok magatokat a régi felfogásoktól. Már többé nem fogják rátok ugyanazt a hatást gyakorolni és nem lelitek örömötök bennük. Ez kihatással lehet zeneízlésetekre és általános olvasói érdeklődésetekre. Legfontosabb azonban az, hogy azon barátok társaságát fogjátok keresni, akikben van valami közös, mert általában ahogy egyre nagyobb ismeretre tesztek szert, úgy lesz szükségetek megbeszélni azt amiben hisztek, hozzátok hasonlóakkal. Bár lehet, hogy különböztök másoktól azonban teljesen biztos, hogy ugyanolyan normálisak vagytok mint a többiek. Az aranyszabály az, hogy ne erőltessétek rá véleményetek vagy tudásotok másokra, inkább várjátok ki, hogy ők közelítsenek meg titeket amikor készek rá.

Ahogy azt már említettük, a nem túl távoli jövőben a Fénymunkások arra lesznek felkérve, hogy megosszák tudásukat. Ahogy az igazság kezd utat törni, sokan többet fognak tudni akarni és mi információs központakat képzelünk el. Természetesen jóval fejlettebb Lények fognak jelentkezni és felajánlani tudásukat és számos Mester fog a kialakult csoportok élére állni. Jelenleg sok ember azt állítja, hogy ismeri az igazságot, de túlságosan töredezett és megbízhatatlan információval rendelkeznek ahhoz, hogy másokat szolgálják ismeretükkel. Ahhoz, hogy az igazság el legyen fogadva, az igazságnak egyenlően kell szolgálnia az embereket, megbízható kell, hogy legyen, hogy kiállja ha tüzetes megvizsgálásnak lenne alávetve. Támogatásunkkal úgy véljük, hogy információink igaznak fognak hangzani és ezt megdönhetetlen bizonyítékkal tudjuk alátámasztani, ha szükséges.

Megértitek, hogy a közzétételek rendkívül fontosak és nemsokára elérhetővé válik információs hálóitokon keresztül. Teljesen más előrukkolni az igazsággal és teljesen más megbirkózni a megdöbbenéssel ami követni fogja azt. Az ajtó kitárul és évek titkolózására fog fény derülni, megmutatva miként használtak fel titeket titokban kormányaitok gyalogként a háborúkban, amik megnyomorították a Földet. Ugyanakkor lent tartottak titeket, nem hagyták, hogy előnyötökre váljanak azon előrehaladások, amik nagyban javítottak volna életminőségeteken. Akárhogy is legyen, mihelyt találkozhatunk és együtt felkészülhetünk a Mennybemenetelre, fokozatosan ki lesztek emelve a régi rendszer kreálta körülményekből.

Még mindig keringenek pletykák a sötét összeesküvőkről és ama próbálkozásaikról, hogy felfordulást okozzanak. Ezeket amennyire csak tudjátok hagyjátok figyelmen kívül, mert mi semmit olyat, ami a Föld lakossága ellen irányulna nem fogunk megengedni. A sötét összeesküvők erejüket felélték és saját embereik elpártolnak tőlük, hátat fordítva nekik és a Fény növekedésével, számuk csak egyre nőlni fog. Itt tudtok segítségre lenni azáltal, hogy felszínre hozzátok megtisztítani a sötét energiákat. Teszitek ezt úgy, hogy minden olyan területre amiről úgy látjátok, hogy alacsonyabb rezgésszámok hordozói, Fényt küldtök. A Közel Kelet egy ilyen hely például, ami nagy hasznát venné a Fénynek. Olyannyira képes a sötétséget lefokozni, hogy a háborúzó felek elkezdik meglátni, hogy a béke az egyedüli út előre. Itt az ideje, hogy véget vessünk az évszázadok szenvedéseinek és önsanyargatásainak, hogy az emberek megtapasztalhassák a Szeretetet és a Fényt, ami nem ismer határokat.

Hamarosan el akarjuk kezdeni párbeszédünket veletek, bár nem ez lesz az első alkalom, hisz időnként már találkoztunk vezetőitekkel. Nevetekben sokszor próbálkoztunk kialkudni egy egyezséget, ami világbékéhez vezetett volna, de elutasításra került. A sötét összeesküvők tervei közt sosem szerepelt az emberek szükségeinek kielégítése, hanem inkább folytatták becsvágyó tervüket. Világuralomra szőtt tervük csődöt mondott ám továbbra is vonakodnak elismerni vereségüket és visszavonulót fújni. Tudják, hogy elérkezett számotokra a felemelkedés ideje, ám mégis azon vannak, hogy ezt az ismeretet titokban tartsák előttetek. Tehát Kedveseim, válaszúthoz értetek és sorsotok rajtatok áll. Hisszük, hogy a közzétételekkel kiderül a igazság rólunk és azon földönkívüliekről, akiket önös érdekek vezettek. Most azonban itt vagyunk és Földetek körbe van véve hajóinkkal, de ezt ne fenyegetőleg értsétek, sőt gyakran épp, hogy megvédtünk titeket.

Szövetségeseink továbbra is nyomulnak előre megpróbálva néhány pozitív manővert, ami lehetővé teszi számunkra, hogy elültessünk bennetek ötleteket az ingyenes energiával kapcsolatban. Sok különböző ilyen szerkezet sikerrel elkészült és csupán támogatásunk szükséges ahhoz, hogy megismertessük azokat a világgal. Ezek az ingyenes energiát előállító berendezések elérhetővé fognak válni és több olyan problémára választ fognak nyújtani, amik most megnehezítik az életet. Idővel már nem fog kelleni meghúznotok a derékszíjat, ami nem utolsósorban a bőségcsomagok kiosztásának lesz köszönhető. Problémátok emberalkotta és tényleg nincs ok ami miatt ne tudnátok felülkerekedni rajtuk. Életstílusotok megváltozása és az, hogy már nem lesztek többé rászorulva Földanya tartalékaira, azonnal könnyíteni fog a helyzeten és Földanya is teljes gőzzel fog tudni előrehaladni saját maga tisztításában.

Minden állandóan változik, a valóságban semmi sem mozdulatlan, hanem folyamatosan viszonyul a Földet bombázó energiákhoz. Ezek tényleges hatást gyakorolnak magára az anyagra, megváltoztatva azt és mert magas rezgésszámú energiákról van szó, felkészítik az anyagot magasabb rezgésszámú létezéshez. Nem kivételek ez alól az emberek sem, mert minden életformára befolyással lesznek. Egyszerűen csak legyetek tisztában a kulcsfontosságú dátumokkal, amikor az energiák behatása erős és húzzatok hasznot belőlük.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tudjátok, hogy a dolgok nagyon hamar krízispontot fognak elérni. Tehát arra kérünk titeket, hogy továbbra is dolgozzatok együtt a Fénnyel, mert ez óriási különbséget gyakorol a dolgok kimenetelére. Szívem dalával bocsátom áldásom mindannyiótok jólétére.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus ÜzenetekShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.