Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 24, 2012

SaLuSa, February 24, 2012


Éheztek az igazságra, ahogy ráeszméltek arra, hogy idők eonjai óta távol tartották tőletek, és sok minden, amire úgy tekintetek, mint a történelmetekre, úgy lettek alakítva, hogy illeszkedjen azon emberek céljaihoz, akik érintettek benne. Talán a legfontosabb mulasztás, a Földre való látogatásaink bizonyítéka, és a kapcsolatok, amiket létesítettünk. Azonban az archeológia által azok számára, akiknek volt szemük, hogy lássanak, van bizonyíték egészen évezredekig visszamenőleg. Némelyik tagadhatatlan, mivel lényegében megmutatja, hogy űrhajók járták az egeiteket sokkal azelőtt, hogy azt birtokba vettétek. Ha ez már elfogadott lett volna, akkor állandó látogatója lennénk a Földeteknek. Sokkal könnyebb lett volna a Közzététel. Sőt bizonyos tekintetben talán nem is lenne szükséges egyáltalán megtenni, mivel a kapcsolatunk veletek érthető lenne, és a látogatásaink nyíltan zajlanának.

Így most a Szövetségeseinkre hárul az a feladat, hogy nyomást gyakoroljanak Kormányaitokra, hogy végül is engedniük kell, annak a kérésnek, hogy beismerjék az igazságot velünk kapcsolatban. Mind a Kormányzat, mind a Katonaság nagyon is tudatában van annak, hogy így vagy úgy, de a jelenlétünk hamarosan ismerté válik, már csak azért is, mert mi ellentétben állunk azokkal, akik visszautasítják a béketeremtést, és helyette háborút szítanak. Ez elkezdődhet, amint a média elhatározza, hogy megengedi, hogy az igazság nyomtatásba kerüljön, a nyílt hazugságokat és a téves információkat viszont elutasítja. Vannak előremozdulások ebbe az irányba, de ezek nem elég gyorsak számunkra, ezért erőteljes nyomásgyakorlás lesz, amíg áttörés nem következik be. Mi, veletek együtt, hosszú ideje türelmesen várunk, hogy a sötét összeesküvők félreálljanak, és elkezdődjön az Új Kor. A Galaktikus Föderáció megfontolja a közvetlen beavatkozás lehetőségét, ha a helyzet megoldatlan marad sokáig. A sötét oldal tudja, hogy ezt már megtettük a földalatti bázisaikat illetően, és nem tréfálunk, hanem ha eldöntjük, cselekszünk. Továbbá nem rendelkeznek eszközökkel, hogy meghiúsítsák terveinket, mivel a Fény hatalmas, ha mindenki javára használják.

Úgy, mint ti, mi is látni akarjuk a gyors haladást, és nem a folyamatos késlekedéseket, és szándékunkban áll meggyőződni arról, hogy a dolgok kezdenek megtörténni, azért hogy azok mindenki tudomására jussanak. Sok dolog van folyamatban és ez teremt kedvező lehetőségeket a szövetségeseink számára. Bátorítjuk őket, hogy lépjenek közbe és ragadják meg azokat. Legyetek biztos abban, hogy a következményeit hamarosan észre fogjátok venni, és ez lesz az az idő, amikor teljes bizonyossággal tudni fogjátok, hogy a visszaszámlálás a Felemelkedéshez elindult. Csodálatos dolog, hogy rendelkeztek egy dátummal, ennek a ciklusnak a befejezésére, mivel ez azt jelenti, hogy rendelkeztek valamivel, amire beállíthatjátok a célkeresztet, ahogy a napokat visszaszámoljátok. Az emberek, akik felsorakoznak a szabadság mozgalmakhoz, hogy nyomást gyakoroljanak a szabadulásért a diktatúra régi módszerei alól, valóban úttörők, és felállítják a színpadot a még nagyszerűbb tettekhez. Minden változásnak el kell kezdődni valahol és valamikor, és az apró kezdetektől a Fény át fogja venni a hatalmat a sötétségtől, és beváltja a nektek tett ígéreteit.

Maradjatok a feneketeken még, ne feszengjetek, mivel minden rendben van, és észre fogjátok venni, hogy hirtelen események teljes láncolata fog lezajlani, tisztán mutatva számotokra, hogy az elvárásaitok éppen beteljesülnek. Védelmezünk titeket és az Anyaföldet. Ezt tettük évezredek óta és ezután is így lesz. Ez nyilvánvalóbb lesz, mikor majd nyíltan találkozunk veletek. Amikor ezt megtehetjük, akkor az a legélvezetesebb irányváltás kell, hogy legyen számotokra. Tudni, hogy végre biztonságban vagytok, távol az utolsó összeesküvők felügyeletétől, elhozza az öröm és izgalom áradatát, és a nagyszerű időket, végigjátszva az utolsó tervet a Felemelkedésetekhez. Egy ideje mindenképpen tudatában vagytok, hogy a tudatossági szintetek megemelkedett, és ez a folyamat állandóan gyorsul, amíg el nem éritek a teljes tudatosságot. Az egy másik területe a fejlődésnek, amiben segíteni fogunk, amint lehetséges lesz.

Amikor arra gondoltok, hogy mi van megtervezve számotokra, azt reméljük, hogy ez felemeli a szíveteket. Ez el fogja hozni számotokra, hogy a boldogság érzését sugározzátok ki magatokból. Természetesen azok a lelkek, akiknek még mindig csukva maradt a szemük és fülük a Felemelkedés tekintetében, azok zavarodottak lesznek és meg lesznek rémülve a változásoktól, amelyekre nem készültek fel. Ezek a lelkek ugyanúgy megérdemlik a figyelmet és a segítséget, mint mások, így talán ők is elhagyják a dualitást a Földön a saját jövőjük tudatában. Ez a tapasztalat hosszú idővel, de beteljesíti célját, ahogy az a tudatalatti memóriájukban fog maradni, amíg az nem tudja szolgálni megint őket. Bizonyára nem kell majd a létra alsó fokánál elkezdeni megint. Mint bármely más lélek haladnak tovább, mert nem lehet megállni, mivel még ha ez nem is érzékelhető, de minden az állandó változás állapotában van, és az egyetlen állandó dolog az Univerzum.

A jövőben sokkal több tudásotok és felfogóképességetek lesz az Univerzális Törvényekről, és a teljes tudatossággal nem lesz gondotok igazodni azokhoz. Mindez összefoglalható úgy, hogy Feltételnélküli szeretetből fakadó élet, és bár nagy kihívást jelent a jelenlegi környezetek, ez könnyebbé fog válni, ahogy felemelkedtek. Kedveseim, próbáljátok megélni a legmagasabb megértését, annak, ami egy felemelkedett lénynek kell legyen, és hamarosan megtudjátok, milyen messzire haladtatok. Tartsátok észben, hogy Minden Egy, és ez segíteni fog, hogy túljussatok a legtöbb nehézségen, amivel valószínűleg találkoztok. Azt mondjuk, hogy sokan közületek, úgy lettek felnevelve, hogy az emberekre úgy gondolnak, mintha kis dobozban lennének, azok felcímkézve, ahelyett, hogy inkább egy teljes Emberi Családot látnának. Nem várja el senki tőletek, hogy most érjétek el a tökéletességet. Az valóban extrém nehéz lenne, amíg nem értek el egy sokkal magasabb tudatossági szintet.

Közületek azok számára, akik szeretnek lépést tartani, azzal hogy a különböző források mit adnak hírül, azok bizonyára észrevették, hogy az információk lassú konvergenciája (hasonlóvá válása) zajlik most. Ez biztos jelene annak, hogy az idővonalak elkezdenek egyesülni, de még mindig úgy találjátok, hogy némelyik sokkal szélsőségesebb, mint a másik. Azok, akik fenntartják vallási meggyőződésüket, hajlamosak a sajátjuknál maradni, mivel kötve érzik magukat az ősi tanításaik apokaliptikus próféciáihoz. Ezek közül sok többé már nem alkalmazható, úgy ahogy azok adva voltak egy időben, mikor még valószínűnek látszottak, viszont az eseményeknek azóta megváltozott a kimenetele. Ez az év alaposan próbára teszi a hitüket, de nyilvánvalóan, mint bárki más, úgy ők is rendelkeznek a saját teremtésük egy jövőjével.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és szeretetemet küldöm, hogy segítsen benneteket az utatokon.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Fordította: FerencDear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.


Share |