Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Mike Quinsey - SaLuSa, February 27, 2012

SaLuSa, February 27, 2012


Most tanúi vagytok, ahogy elkezdődik a befejezése mindennek, ami visszatartott titeket, így meg léphetitek a kvantumugrást előre, hogy eljöjjön a Felemelkedés. Hosszú ideig tartott eljutni ehhez a megfelelő pillanathoz, hogy élvezhessük törekvéseink és a ti erőfeszítéseitek sikerét. Elkerülhetetlen volt, annak ellenére, amit a sötét összeesküvők tettek, hogy megállítsák az előrehaladásunkat, és végül saját mérhetetlen kapzsiságuknak és gőgjüknek köszönhetően saját magukat tették legyőzötté. Még a pénzzel sem tudják kivásárolni magukat a birodalmuk összeomlásából, ami azon a ponton van, hogy szétesik. Ez nyilvánvalóan nem marad észrevétlen, és ez önbizalmat ad bizonyos embereknek, hogy elmondják a történeteiket, amelyek felfedik majd az igazságot. A változások hirtelen elkezdtek felgyorsulni, és számíthattok rá, hogy folytatódnak is ezután. Néha talán megcsípitek magatokat, hogy megbizonyosodjatok, hogy ez valóban megtörténik, mivel el fog állni a lélegzetek is. Mindig keressétek a változások pozitív aspektusát, ami gyakran több mint a „fedélzet megtisztításának” módja, készen állva az új eljövetelére.

Most elkezdődött már azoknak az embereknek a kiszortírozása, amelyek nem alkalmasak, arra hogy titeket szolgáljanak, és ez kiterjed majd az élet minden területére. A politikusok nagyon megbízhatatlanok és hajlamosak megszegni az esküjüket, hogy titeket szolgáljanak. Ők már ellenőrzés alatt vannak, és hamarosan el lesznek távolítva, onnan ahol bűntényeket követtek el. Ideiglenes Kormányok lesznek felállítva, ott ahol szükséges, és az ellenőrzés azok kezébe lesz adva, akik már méltónak bizonyultak az ilyen felelősségre. Nem számítunk sok ellenállásra a változásban, mivel megdönthetetlen bizonyítékaink vannak, ami ahhoz szükséges, hogy továbbhaladjunk, és efelől vita sem lehet. Ha szükséges vissza tudunk menni az időben, hogy bizonyítsunk egy kérdéses dolgot, így ráébredtek majd, hogy miért vagyunk annyira magabiztosak. Ez azt jelenti, hogy nem kell az erőszak alkalmazásához folyamodnunk, hogy elérjük a céljainkat.

A pénzügyi helyzet még mindig nagyon képlékeny, de billeg az egyik problémától a másikig. Bármi is történik, nincs visszaút a régihez, és bizonyos valuták össze fognak omlani, ezzel erőltetve a változásokat, amelyek üdvözölve lesznek. Ez mind része a régi rendszer végének, amely lehetővé tette a sok tisztességtelen tevékenységet, és szemérmetlenül nagy profitot. A profit az nem, ahogy talán mondjátok, „egy csúnya szó”, de tükröznie kellene egy tisztességes jutalmat az adott szolgáltatásért. Néhány ember megszerezte a világ vagyonának legtöbbjét, milliókat a szegénységben hagyva, és sokakat a túléléshez szükséges bérezés alatt. Egy pillanatra se kételkedjetek afelől, hogy ez nem marad így, mivel a bőség közeleg, és az életszínvonal jelentősen meg lesz emelve. A megosztás napirenden lesz, és az emberek a tudatossági szint állandó növekedésével, könnyedén meg fogják változtatni a szemléletüket a másik emberrel kapcsolatban. Mélyen belül ti szerető lények vagytok, ami gyorsan el fogja söpörni a dogmákat, és a hamis különbözőségeket, amelyek elkülönülve tartanak titeket egymástól.

Tekints úgy mindenkire, mint magadra, és fogadd el, hogy nincs semmi különbség köztetek, mivel eredetileg mindannyian a „Minden, Ami Van” Forrásából származtok. Mindegyikőtöknek volt már sok olyan élete, amelyeket különböző felekezet és vallási rend szerint éltetek. Sok különböző kultúra között mozogtatok már, és ez szükséges tapasztalataitok része volt, hogy visszahozzon titeket a Fénybe. A legjobb az, ha elismeritek a szépséget, ami a különbségekben rejlik, és vezet nagyon sok tapasztalathoz, ami tudatosság építő kockái. Sőt nem lenne értelme a dualitásban élni, ha nem adná meg számotokra a kihívások összes módját, ami a növekedésetekhez szükséges.

Évezredeken át az Emberek már nagyon sok dühöt és gyűlöletet teremtettek egymás közt, annyit hogy a tudatalatti memóriájuk emiatt még mindig nagyon sokat raktároz. Ez vezetett a faji feszültségekhez, és az összeesküvők kijátszották ezt, hogy egymás torkának essetek. Gyakran a fekete bőrű emberre úgy tekintettek, mint egy kisebbrendű és analfabéta lényre. Ennek a sötét összeesküvők által keltett feszültségnek az volt a célja, hogy szándékosan megtagadják a feketéktől a tényleges oktatási lehetőségeket. Tudták, hogy ezáltal sokkal könnyebben rabszolgává tették őket, és évszázadokon át kihasználták ezt a helyzetet. A sport iránti lelkesedésetek azonban részben legyőzte ezt a problémát, mivel rendelkeztek, ahogy ti hívjátok, „egy egyenlő játéktér”-rel, ahol a fekete ember kiemelkedett. Ez segített az embereknek elfogadni, hogy minden faj egyenlőként legyen kezelve.

A dualitásnak ebben a záró időszakában még mindig sokat tanulhat mindenki, mivel a körülmények rengeteg kihívást dobnak fel, hogy próbára tegyék az elhatározásotokat, hogy olyanok legyetek, aki a Fényben él. Nagyon sok kinyilatkoztatásnál, ami megjelenik, muszáj résen lennetek, mivel hogy túl könnyű lenne azt elítélni. Mindenesetre beszéljetek a dolgokról, és tegyétek ezt egy személyes vonatkozások nélküli szögből, anélkül hogy azt az érzelmi energiáitokkal töltenétek fel. Emlékezzetek, ahogy már sokszor elmondtuk, nem ismeritek más lelkek élettervét, vagy hogy miért választották a tapasztalásaikat. A Felsőbb Szellem világaiban a lelkek egy olyan vibrációhoz tartoznak, hogy nem adnak energiát az ítélkezésnek vagy a megbélyegzésnek. Tartják a szeretet rezgését, és ez nincs a gondolkodásmódjukban.

Kedveseim, a dualitás ciklusa alatt keresztülmentetek sok mindenen, és itt az idő felülemelkedni azon, és feloldani minden kapcsolatot, ami hozzáköt ahhoz. Határozottan induljatok el a Fénybe, és éljétek azt azáltal, hogy legyetek könyörületesek és szeretőek minden élet tekintetében. Ez nem olyan nehéz, mint azt talán gondoljátok, és sokan közületek teszi ezt minden elmélkedés nélkül. Amikor ez természetessé válik számotokra, akkor tudni fogjátok, hogy jó úton jártok a Beteljesülés és a Felemelkedés felé. Többé váltok majd, mint az a Lény, akik voltatok, mielőtt beléptetek az alacsonyabb vibrációkba. Minden bizonnyal természetesnek fogjátok érezni, mivel ez az igazi állapota egy spirituális Lénynek. Ahogy úgy találhatjátok, hogy könnyedséget tapasztaltok, mintha a levegőben sétálnátok, és békét, nyugalmat, ami a mennyei boldogság.

A Galaktikus Föderáció közelebb húzódik és készen áll, hogy engedjen többet látni az űrhajóiból. Bizonyos események jelzik azt, hogy gyorsan növekszik a jelenlétünk elfogadása, és fel vagytok bátorodva, azáltal hogy látjátok az űrhajóinkat. Nemsokára mindenhol ott leszünk és általános lesz, hogy látni fogtok. Jönni-menni fogunk titeket segítő szándékkal, hogy beköszöntsön az új technológia kora, ami majd megemeli az életszínvonalat, és eltörli az régóta tartó gondjaitokat. Azt szeretnénk elérni, hogy legyetek boldogok és békében mielőtt eléritek a fontos pontot és csodálatos befejezését a dualitásnak ebben az évben.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és felajánlom számotokra az összes boldogságot és az örömöt.

Köszönöm SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Fordította: FerencDear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com május 25 2020 | Contact | Add to Favorites