Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 25, 2011

SaLuSa, February 25, 2011

A Közel-Keleten folyó események megkövetelik, hogy maradjatok nyugodtak és ne fokozzátok az érzelmi nyugtalanságot amit ez előidézett. Ti rendelkeztek azzal az előnnyel, hogy tudjátok, az emberek kivívják szabadságukat. Ezért ha segíteni akartok, küldjétek szét a Fényt azon kérdéses területekre. Békés energiák, amik magukban hordozzák a szeretetet, csodálatos nyugtató hatást gyakorolnak mindenre. A harag és a gyűlölet épp azon energiákat fűtik, amik szítják a bajt, aminek tanui vagytok. Ilyen messzire eljutva, most nincs idő meginogni vagy félni a következményektől, hisz tudjátok, hogy győzelmetek a sötét összeesküvők felett biztosítva van.

A nyugtalanság utóhatásai bizonyos mértékig minden országra kiterjednek és a hatóságok kétszer is meggondolják majd, mielőtt lépnek valamit. Tudják nagyon jól, úgy mint ti, hogy a régi kor szerepe leáldozott, de haboznak előlépni az új gondolkodásmóddal, ami 180 fokos változást követel a régi modelltől. Ám ennek megvalósulását nem lehet megakadályozni és az energiátok az ami egyre csak növeli a nyomást, egészen addig, amíg a teljes változást nem lehet lesz megtagadni. A Mennybemenetel rendkívüli jelentőségét hamarosan meg kell ismertetni az Emberiséggel és ez magában nagy békét fog hozni a világra. Ez párosítva lesz azzal a tudással, hogy az élet örök és minden ember tudatában lesz halhatatlanságának. Ez felbátorítja majd az embereket, hogy jelen életükön túlra lássanak és megértsék, hogy minden tapasztalat valami okból történik. Ez értelemet fog adni azon életeknek, amik el lettek tékozolva abban a hiszemben, hogy nincs jövő és ezért a kétségbeesés mélyébe estek.  

Itt az ideje továbbá annak is, hogy leszögezzük: ti lesztek azok, akik ítélkezni fogtok életetek felett. Isten nem szab ki büntetéseket vagy kárhoztat lelkeket tisztítótűzre. Elgondolkodhattok viszont afelett, hogy a Pokol (ha létezne olyan) az a Földön van és ti magatok teremtettétek azt hatalmatokkal, ami annyira hatalmas, hogy bármit megteremthettek amit megvágytok. Láthatjátok, hogyha energiátokat arra irányítjátok, hogy békét és harmóniát teremtsetek a Földön, ez így is lesz. Hiszen felemelkedtetek és elhivatottak vagytok egy jobb világot teremteni. Elfogadjátok, hogy felbecsülhetetlen hatalommal vagytok felruházva, ha elméteket arra fordítjátok, amit el akartok érni. Ez megengedi nekünk és más Fénylényeknek, hogy eljöjjünk hozzátok és segítsünk megteremteni az Új Kort. Nagy eseményeket fogtok látni, amint tanui lesztek a Fény csodatevő erejének, amikor minden remény veszni látszik. A szándék mindig is az volt, hogy ez a ciklus Mennybemenetellel záródjon, de egészen addig nem volt nyilvánvaló, amíg tudatosságotok szintjén nem következett be jelentőségteles változás.

Fókuszáljatok mindenre ami a magasabb vibrációkat képviseli és értsétek meg azt is, hogy bizony egy nagyobb szabadság kivívásához, lelkek áldozatára volt szükség. Újra elismételjük, hogy ezen áldozati tettek, élettervük részét képezték, és néhány esetben előző életek hibájait vezekelték le. Minden alkalommal amikor tanultok valami újat, vibrációtok magasabb szintre jut és ez fontos ha szeretnétek felemelkedni. Minden lélek egy úgynevezett tisztítási perióduson megy végbe, amikor a régi karma megtisztul és ez kimondottan fontos ezekben az időkben. Mostani világotokban igazán nem szűkölködtük lehetőségekben, hogy karmátokat kitisztítsátok és akkor a legjobb befogadni ezt, amikor tudatosan fel vagytok rá készülve.

Magasabb lények állnak minden esemény mögött ami a Földön történik, akik biztosítják, hogy az események ne csússzanak ki a kézből. Mi a Galaktikus Federáció szolgálatukra állunk és Isten nevében szolgálatra lehetünk felszólitva. Mindennek meg van a célja és a negatív tettek mozgatórugóként hathatnak spirituális fejlődésetekre. Valóban, sokszor lehetőséget kaptok arra, hogy Fénymunkátokban kimagasodjatok és még magasabbra emeljétek rezgésszámotokat. Tehát láthatjátok, hogy tulajdonképpen nincs haszontalan tapasztalat és a kettőség tele van folyamatos kihívásokkal. Talán ezután másképpen fogtok az életre tekinteni mint azelőtt, és rájöttök, hogy tökéletességre volt tervezve, mégha nem is látjátok, miként szolgálja javatokat.

Az igazság nemcsak, hogy felszabadít, de okot is ad arra, hogy a legtöbbet hozzátok ki az életből, meglátva azt, hogy minden helyzetben meg kell, hogy tegyetek minden tőletek telhetőt. Ez felgyorsítja evolúciótokat egy határozott célt teremtve, ami felé tarthattok. Tekintsetek magatokba és találjátok meg az utat a Mennybemenetel felé, amely út merőben eltérhet a többi emberétől. Kövessétek megérzésetek. Hasznos ha valaki útmutatással szolgál, de az utolsó elszámolásban vegyétek át az irányítást életetek felett, legyetek önmagatok. Ha ezt megteszitek, sokkal gyorsabban fogtok haladni és megelégedettséget fogtok érezni. Nem vagytok egyedül utazásotokban és azon lelkek akik vállalkoztak, hogy részesei legyenek tapasztalataitoknak, megtalálják az utat életetekbe. Még azok is akik ellenségetekként tűnnek fel, tudatalatt tudni fogják szerepüket és meglehet, hogy egy kimondott indok miatt lépnek be életetekbe, mielőtt újra eltűnnének. Csodálattal tölthet el titeket az, hogy bár millió lélek keresi saját tapasztalatát, minden lélek sikerrel jár. Hatalmas Lények felügyelik életetek és hatalmuk túlszárnyalja jelenlegi felfogóképességetek.

Ahogy haladtok előre, számoljatok a váratlan eseményekkel, mert néhány olyan hirtelenséggel fog felbukkani, hogy örömteli meglepetésben lesz részetek. Szövetségeseink keményen dolgoztak, hogy idáig eljussanak és meg kell mondjuk, nagyon boldogok vagyunk azzal amit elértünk. Olyan sok minden vár rátok ez évben ami felé nézhettek, nem is beszélve az utána jövő évről. Legyetek tehát türelemmel most, hogy olyan közel vagytok néhány igazi nagy esemény megtapasztalásához, mely bizonyítani fogja azt amit kerestek: hogy minden rendben van. Roppant nagy skálán mennek végbe a dolgok, ezért kérjük hagyjátok, hogy a megfelelő időben lépjünk akcióba. Nem szeretnénk elsietni a dolgokat a megfelelő előkészületek nélkül. Rendkívül sok a tennivaló hajóink fedélzetén és terveinket folyamatosan frissítjük. Valójában pontosan meg tudjuk jósolni az események bekövetkeztének időpontját, de nem fogunk pontos időt mondani, mert fontos, hogy titokban legyen tartva.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és lenézve a Földre nagy nyugtalanságot látunk és látjuk, ahogy a Fény minden eddiginél erősebben tör utat magának. Ez a garanciátok arra, hogy már megnyertétek a csatát. Mérhetetlen szeretettel viseltetünk irántatok, hajrá előre. Áldásom legyen rajtatok.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.