Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 30, 2011

SaLuSa, May 30, 2011

"...A tudatosság szintjének emelkedésével elérkezett az ideje annak is hogy, elkezdhetitek másoknak is mondani az igazságot a Mennybemenetelről, mert sokan hallottak 2012-ről, de vajmi kevés fogalmuk van róla, hogy mit is jelent. Nem kell az embereknek fejezetet, vagy verset mondani, csak tudatni velük az eljövendő békét és az Aranykort, ami segít reménnyel eltölteni őket és segít összpontosítani nekik, hogy felülkerekedjenek a jövőről alkotott félelmükön..."


A tudatosság szerte a világon egyre nagyobb méreteket ölt és egyre több embert késztet tettre. Az emberek kezdenek rádöbbenni, hogy van beleszólásuk abba, hogyan éljék az életüket. Szinte  összes hatáskörötöket átadtátok a vezetőiteknek és mostanra jutott el odáig nektek, hogy a politikusok döntése alig van összhangban szükségeitekkel. Tulajdonképpen gyakran épphogy az ellenkezőjét teszik és titeket figyelmen kívül hagynak, miközben ők beteljesítik politikai listájukat. Ám kezditek meglátni hogyan voltatok félrevezetve, manipulálva és az elégedetlenség csak egyre nől. Mostanra vált világossá számotokra, hogy saját Isteni jogot képviseltek, amit most vissza tudtok venni. Ennek következményeként ez az új energia változást követel és már nem lehet sokáig figyelmen kívül hagyni. A Vonzás Törvénye lehetővé teszi, hogy kérésetek meghallgattasson és biztosak lehettek abban, hogy mások energiái is csatlakoznak tietekhez. Földanya kérésével együtt energiátok fordulatponthoz érkezett, ami hozzáad azon események erejéhez, amiket már csak egy lépés választ el a manifesztálástól. A Föld élénk mozgása a finalét készíti elő és ez fog titeket rohamosan elvezetni a Mennybemenetelhez. Nincs különbség kicsi vagy nagy csoportok közt, mert mindegyik egy kollektív erővé növi ki magát és ez a kollektív erő roppant lehetőségeket fog magában rejteni. Tehát tartsátok fenn a jó munkát mert ez segít felgyorsítani azt, hogy a sötét összeesküvők ugyanúgy folytathassák ténykedésüket mint azelőtt.


A Galaktikus Federáció keményen dolgozik azon, hogy szövetségeseinket mindennel ellássuk és hamarosan hatalmas áttörést fog ezáltal sikerülni elérniük. A minket ellenzők száma rendkívül erős, hisz felhatalmazásunk van megkezdeni olyan változásokat, amik gyökeresen átformálják majd az üzleti életet. Az üzleti élet az emberek érdekeit kell, hogy szem előtt tartsa és az üzletkötések nyíltak kell, hogy legyenek. Kisebb üzletkötések terjednek majd el, amik könnyen kezelhetőek és irányíthatóak lesznek. Emlékezzetek arra, hogy az új technológia segítségével sok mindenre ami most része életeteknek, már nem lesz többé szükségetek. Ne aggódjatok személyi vagyonotok miatt, mert miután a változásokra sor kerül, mindenkiről gondoskodva lesz és a vagyon igazságosabban lesz elosztva. Önellátóakká fogtok válni és ahogy a pénzrendszerre végül már nem lesz többé szükség, vissza fog térni a cserekereskedelem.

Minden amire most hajlamosak vagytok ráhagyatkozni pozitívumra fog megváltozni és ez nagyban az új technológia szétosztásának lesz az eredménye, ami minden alapvető szükséglettel el fog látni titeket. Ahogy fejlődtök, egész életetek minősége meg fog javulni és megkapjátok az első kóstolót abból, hogy milyen is lesz majd ha egyszer felemelkedtek. Egy rendkívül gyors változást fog jelenteni mostani mindennapos életetekhez képest, ami ki fog szabadítani a drákói irányítás alól, ami alá jelenleg tartoztok. Tartsátok észben, hogy ott leszünk veletek, hogy együttműködjünk az eseményekben, hogy vezetőitek lehessünk azon lelki ösvényen, ami mindnyájatoknak meg volt tervezve. Legfőképp a Mennybemenetelre fogunk összpontosítani, hogy fel legyetek készítve rá. Ez a küldetésünk amire felesküdtünk, hogy biztosítsuk azt, hogy Földanyával együtt biztonságosan elérjétek célotok és ez így is lesz.

Bár sikeretek biztosítva van rendkívül fontos, hogy figyelmeteket a Mennybemenetelen tartsátok. Ha így tesztek, a hátramaradt út valamivel könnyebbé válik kevesebb zűrzavar nélkül. Kollektív erőtök hatalmában áll létrehozni ilyen változást, csupán az kell, hozzá, hogy továbbra is együttműködjetek és továbbra is hozzátok a Fényt a Földre. Ebben már most is közreműködtök és nektek köszönhetően sikerült legyőzni a sötét összeesküvőket, akik megakarták akadályozni a Mennybemeneteleteket. Tehát ne adjátok fel erőfeszítéseteket, hogy a Fénnyel együtt dolgozzatok, mert ez a szeretet fegyvere, aminek nincs vetélytársa. Szinte minden nap kínálkozik lehetőség, hogy segítsetek útitársaitoknak, mégha csupán egy mosollyal vagy egy kedves szóval is akár. Meglepődnétek ha tudnátok, hogy mennyire fel tudja vidítani a másik életét egy kedves gesztus.  


A tudatosság szintjének emelkedésével elérkezett az ideje annak is hogy, elkezdhetitek másoknak is mondani az igazságot a Mennybemenetelről, mert sokan hallottak 2012-ről, de vajmi kevés fogalmuk van róla, hogy mit is jelent. Nem kell az embereknek fejezetet, vagy verset mondani, csak tudatni velük az eljövendő békét és az Aranykort, ami segíti reménnyel eltölteni őket és segít összpontosítani nekik, hogy felülkerekedjenek a jövőről alkotott félelmükön. Hálásak vagyunk, hogy az Internet még úgy ahogy nincs irányítás alá vonva és lehetővé teszi az embereknek a szólásszabadságot. Az internet egy olvasztókemencéje a különböző véleményeknek ám ide tartoznak a nyílt félrevezetések is, tehát fontolóra kell venni azt amit olvastok, mert semmi ami a  Fény forrását képezi, nem okoz félelmet. Ha valami nem hangzik valósnak, tegyétek félre amíg meg nem tudjátok ítélni, hogy igaz-e vagy sem.


Amikor rádöbbentek arra, hogy Spirituális Lények vagytok, Földi életetek csodálatos tapasztalattá válhat teret engedve akár az élet negatív oldalainak is és akár a folytonos túlélésért folytatott harc is új eszmét kaphat. Minden kihívás amit sikeresen legyőztetek, lelki képességeteket élesíti és egy magasabb szintre emel titeket. Miután ezt felismertétek, a keményebb próbatételek is könnyebbé válnak és képesek lesztek felülkerekedni rajtuk. Az egész kettőségben való újjászületésetek lényege maga az evolúciótok és vajmi kevés veheti fel ezzel a versenyt, ami tapasztalatilag ugyanazt az értéket képviseli. Egy percre se kételkedjetek abban, hogy ezért jelentkeztetek a Földi életre. A jutalmatok az, hogy megtapasztalhatjátok a kettőség végső ciklusát és felemelkedhettek abba a birodalomba, amit csak abszolút Mennyországként tudunk nektek leírni.


Néhány lélek képes elhagyni testét és meglátogatni a magasabb dimenziókat és képesek beszámolni ezen élményeikről. Ezek a lelkek néha bepillantást nyernek a Fény szintjeibe ahova ti is fel fogtok emelkedni és elbeszéléseikből megtudhatjátok, ahogy tökéletes szépségről, harmóniáról és békéről beszélnek. Természetesen vannak a Földhöz közelebb eső szintek is például az asztrál régiók, amik nincsenek ugyanolyan magas rezgésszámon. Amit Nirvánának hívtok, még az is csupán előszintje annak amire számíthattok. A 3. dimenzió nem az igazi otthonotok és ezért van az, hogy valahol mélyen arra vágytok, hogy visszatérjetek a magasabb dimenziókba. Ösztönösen tudjátok, hogy az élet többről szól, mint ahogy azt most tapasztaljátok.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tudom, hogy a nem túl távoli jövőben mi, a Galaktikus Federáció el leszünk fogadva és szabadon elvegyülhetünk köztetek. Ez legtermészetesebb fejlődése lesz kapcsolatunknak, hiszen már sokszor voltunk együtt az idők folyamán. Évezredekkel ezelőtt néztük, utolsó civilizációtok Atlantisz haláltusáját, de most együtt fogjuk megünnepelni sikeretek.


Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.