Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 1 , 2011

SaLuSa, June 1 , 2011

"...Sose feledjétek Kedveseink, hogy sok mindenhez ami még nem következett be, a kezetekben van a kulcs, mert ti vagytok azok akik a jövőről készített látomásaitokat kivetítik...."


 Ahogy azt már tudjátok, a Közel Keleti helyzetbe változások álltak be és végül az emberek akarata és határozottsága lesz az, ami által elérik céljukat és sikert aratnak. A Nyugati világban ugyanazok az energiák vannak aktiválva és késztetik az embereket, hogy követeljék a változásokat, ami eltávolítja a banki krízis alkotta üszköt életükről. Amikor ezek az energiák elkezdenek lendületbe jönni és momentumra szert tenni, semmi sem állíthatja meg a végkifejletet. Meglátjátok az új kort, ami hajt majd titeket előre azon az úton, ami kizárólag a Mennybemenetelhez vezethet. Ezek az energiák már hosszú ideje gyülemlettek és már csak egy nagyon pici szükséges ahhoz, hogy igazán lendületbe jöjjenek. Ebben segíteni tudunk, hisz segítségül hívtatok minket. Nem mindig tudjuk teljesíteni óhajaitokat, de ebben az esetben ez kifejezetten indokolt. Sok munkát fektettünk abba bele, hogy a dolgokat révbe tereljük és mint mindig, figyelmünk most is a felfedésekre öszpontosul.

Bár van néhány sötét erő ami makacsul ellenáll ama kérésünknek, hogy szüntessék be ténykedésüket, mások kezdik megérezni vereségüket ami vár rájuk és csendben elhagyják a porondot. Legfontosabb feladatunk az, hogy eltávolítsuk őket az útból, hogy szövetségeseink megkezdhessék az új vezérelv átszervezését és bemutatását. Minden hét ami eltelik rendkívüli jelentőséggel bír, mert a kívülről kapott segítség, ami alatt a Földre áramló energiákat értjük, folyamatosan nől. A Június egy kimondottan jó hónap lesz és fokozatosan egyre többen fogjátok észrevenni a tudatossági szintetek növekedését. Ennek következtében egyre több energia ágyazódik be a Földbe, ami általános hasznára válik az egész lakosságnak. Kétség nélkül egyre több ember ébred a Fény tudatára, ami áthatol a bolygón. Ezek a változások hozzájárulnak ahhoz, hogy csökkentik a szükségét holmi drámaibb fizikai változásoknak. Emiatt, a legtöbb dolog ami felfordulást okozott, mára már csökkent erejében.

Sose feledjétek Kedveseink, hogy sok mindenhez ami még nem következett be, a kezetekben van a kulcs, mert ti vagytok azok akik a jövőről készített látomásaitokat kivetítik. Továbbra is képzeljétek el magatok elé az eseményeket mérsékeltebb formában, ahogyan arra számítotok és kellemesen meg lesztek lepve rádöbbenvén, hogy mennyi befolyással és hatalommal rendelkeztek. Árasszátok ki Fényetek a Föld gyújtópontjaira és vonjátok be Fényetekkel azokat, akik még mindig az emberek elleni titkolt műveleteknek a hívei. Ennek meg lesz a hatása akármilyen kicsi is legyen az erő amit kibocsájtotok, mert ezáltal változik meg az az irány, ami felé a Föld tart. Mindezalatt mi tesszük a saját dolgunkat, hogy olyan eseményeket idézzünk elő, amik felnyitják a nyilvánosság szemét. Keményen dolgozunk azon, hogy a világ minden táján békét teremtsünk azáltal, hogy védelmezzük a szövetségeseinket és támogatjuk azokat akik a béke mellett voksolnak. Valójában kifejezetten meggyarapodott azon csoportok száma, akik a békéért harcolnak. Ennek ellenére szükségünk van vezetőitek támogatására és sokan közülük egyetértenek elveinkkel. Tudják, hogy civilizációtok nem haladhat előre, amíg teljes békét nem teremtünk. Addig is tesszük a dolgunkat megakadályozva, hogy a csatározások elfajuljanak.

Ha csak tudnátok azt, hogy milyen is az igazi békét megtapasztalni, az azt körbeölelő energiákkal együtt.  Követelnétek, hogy minden ellenségeskedés szűnjön meg mindenhol és minden ami a háborút támogatja legyen eltávolítva. Ritka pillanatokban esetleg megtapasztalhatjátok ezt az érzést, de mi egy állandó állapotról beszélünk. Az emberek Fényben és Szeretetben jönnének össze és a félelem ami a hatalom folyosóin terpeszkedik eltűnne. A bizalom és a becsületesség elvárt normák lennének, hisz nem lenne semmi értelme az ellenkezőjének. Elmondhatjuk nektek, hogy ez az idillikus állapot a tietek lesz az azonnali jövőtökben, de segítsetek ezt elérni úgy, hogy gyakoroljátok élni ezt a fajta életet.


Médiátok sok negatív viselkedést propagál azáltal, hogy rákoncentrál az emberek közti konfliktusokra és összezördülésekre. A katonai ölőmasinákat szórakozási címkével árulják játékok formájában, megcélozva a fiatal korosztályt mint vásárlóerőt, akiknek pszihéje még nem alakult ki. Ez érzéstelenítésként hat érzékszerveikre és érzelemvilágukra azt sugallva, hogy az ilyen körülmények elfogadása természetes ezáltal csökkenti szeretetre való hajlamukat és mások iránt való törődésüket. A háború egyáltalán nem vicces és a valósága azokon figyelhető meg, akiknek elméjük károsodott és destabilizálódott. Látjátok, hogy miként változtatnak át titeket érzelemmentes és könyörületlen Lényekké? Mi csak arra kérünk, hogy jól nézzétek meg azt, hogy mit használtok szórakoztatásotokra és inkább afelé forduljatok, ami örömmel és élvezettel tölti el szívetek és ami felemelő érzést vált ki belőletek. Egyébként elmétek annyira elferdül és kibillen egyensúlyából, hogy nem fogjátok felismerni igaz valótokat.


Itt az ideje, hogy önelemzést végezettek magatokon és döntsétek el, hogy mik is szeretnétek igazából lenni. A felemelkedés lehetősége fel fog titeket emelni a béke birodalmaiba, amik a tökéletes szépség és béke megtestesítői, amiknek nincs párjuk. Ha ez az amit szeretnétek, akkor törjetek ki a sötét összeesküvők által rátok tukmált gondolkodási sémából. Ne fogadjátok el a félelem vezette kijelentéseiket és tetteiket, amik megfélemlítésre hivatottak, hogy megadásra késztessenek. A valóságban nincs semmi amitől félnetek kellene, leszámítva magát a félelmet, tehát csak emelt fővel rójjátok a Fény útját, ne látva semmi mást csak a jóságot körülöttetek. Erre fókuszálva megemelitek saját rezgésszámotokat és Földanyáét, segítve előhozni a Mennybemenetelt. Tűzzétek ki célul magatok elé, hogy fenntartsátok ezt a tudatossági szintet és annyi jót tesztek ezáltal, bár vajmi kevés tudomásotok lesz róla. Bízzatok abban, hogy minden jól fog alakulni az Isteni Tervnek megfelelően, mert ezáltal biztosítjátok azt, hogy teljesen felkészülve érkeztek el a végidőkhöz, saját Mennybemeneteletekhez.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és amikor azt mondjuk, hogy bátyáitok és nővéreitek vagyunk, több igazság van benne, mint azt a legtöbben gondolnátok. Eonokon keresztül álltunk melletetek, segítve a múltban az átmenetet, hogy alacsonyabb formából Homo Sapiensekké váljatok. Néhány földönkívüli azon volt, hogy lent tartson titeket, ám mi közbeavatkoztunk és segítettük fejlődésetek és sokan közületek készen álltok arra, hogy megtegyétek a végső lépéseket, amivel teljes tudatosságú lényekké váltok. Ezt nem egyedül vittük végbe, hisz a Galaktikus Federáció más civilizáció is a segítségünkre voltak ebben. Mostanra elfogadható testtel rendelkeztek, ami képes alámenni a fizikai változásoknak és ami segíteni fog nektek felemelkedni a magasabb rezgésszámokba. Ha fogalmazhatunk így, csakugyan tökéletes fajai vagytok az emberi formának és bizonyítottátok érdemességeteket sok leélt életen keresztül.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.