Home > > SaLuSa - August 2, 2013.

SaLuSa – 2013. augusztus 2.

MADAD közvetítése

Kapcsolatunk egy új fázisába lépünk veletek, és köztetek egyesek ezt már érzékelik is. Felkészítünk benneteket eljövetelünkre és biztosra akarunk menni, hogy megértitek ez mit jelent egyéni szinten nektek és a társadalom szempontjából mindenkinek. Lépésről lépésre haladunk és nem áll szándékunkban túlterhelni vagy megijeszteni benneteket. Élettervetektől függ, ez mikor és hogyan történik. Akik készen állnak közületek tovább haladni előre és elértek egy bizonyos tudatszintet, talán meglepődnek, milyen gyorsan változnak a dolgok a csodálatos élmények irányban, amikről már régóta álmodtak. Újfent arra kérünk benneteket, hogy összpontosítsatok tisztulásotokra, mert ez különösen fontos a további fejlődésre való képességetek miatt. Ne tétovázzatok, ha segítségre van szükségetek, mert olyan sok FÉNYlény vesz körül benneteket, akiknek feltett szándéka, hogy segíthessenek nektek. Érezzétek ezt a SZERETETET, ami belsőtökbe áramlik és engedjétek meg neki, hogy testetek minden egyes sejtjébe eljuthassanak – és ne tartson fel közben semmiféle aggály vagy kétség. A FÉNY és a SZERETET a leghatalmasabb eszközötök a belső átalakulásban, és ezt idővel kívül is észre fogjátok venni. Bízzatok magatokban, mert az egyedüli, ami lelassíthatja az átváltozási folyamatotokat, az aggodalom: hogy (még) nem lennétek képesek rá.

Biztosíthatunk benneteket arról is, hogy pénzügyi- és kormányzati rendszereitek is a célvonalhoz közelítenek és növekvő tudatosságotokkal egyre jobban képesek vagytok a szükséges változások elfogadására, hogy ezt a „hosszú utazást” sikeresen befejezzétek. Nem mindig volt elsődleges cél, de mégis olyan sok embert szeretnénk velünk együtt a célba vezetni, mint lehetséges. Éljetek a ’Mostban’, akkor megtapasztaljátok, hogy a belső nyugodt és kiegyensúlyozott belsőtökből kitekintve, minden milyen csodálatosan és békésen alakul. Küldjetek SZERETETET és FÉNYT minden helyre szeretett Földanyán, ahol az az érzésetek, hogy ott szükség van rá és ismerjétek föl, hogy hatalom birtokosai vagytok, mert már önmagában a szeretettel teli gondolataitokkal segíthettek sokak szenvedésének enyhítésében. Szorosan együttműködünk szövetségeseinkkel az ilyen típusú problémák megoldásában, de semmit nem kényszeríthetünk ki, mert a szabad akaratot is bele kell kalkulálnunk. De ez nem jelenti mindjárt azt, hogy a szegények helyzete változatlan marad vagy, hogy rajtuk senki sem fog segíteni; más a helyzet: kormányaitok már a korábbi programokat dolgozzák át, amik eddig hasztalannak és elégtelennek mutatkoztak, hogy a szegény népeket megsegítsék. Interneteteken és más médiákban már találtok információkat ezekről a változásokról.

Őrizzétek meg nyugodt és rugalmas hangulati állapototokat, mert sokan közületek már rájöttek, ez a legjobb eszköz minden probléma megoldásához, amik a hétköznapok során jelentkeznek, mellőzve a bosszantó vagy hibáztató reakciók szükségességét magatokkal vagy másokkal szemben. De ne is ringassátok magatokat abba a hitbe, hogy „tökéletesek” vagytok, mert ezt senki nem várja el tőletek; gondolkodjatok el ezen. Mi és köztetek is sokan tudják már, hogy legközelebb, amikor egy ilyen helyzettel konfrontálódtok, nagyobb nyugalommal kezelitek azt, annak tudatában, hogy egy másik szeretettel teli lélekkel beszéltek, aki talán másképp látja a dolgokat, mint ti; mégsincs ok arra, hogy összevesszetek velük vagy, hogy egymást szapuljátok. Tekintsetek másokra is úgy, mint önmagatokra, mert nektek is voltak „sötét napjaitok”; és osszátok meg velük SZERETETETEKET.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és mint mindig, küldjük Mindenkinek SZERETETÜNKET. Hagyjátok, hogy ez a SZERETET otthonra találjon szívetekben és érezzétek milyen csodálatos módon „kommunikál” lelketekkel. Ne feledjétek: Elképzelésiteket messze menően meghaladva szeretünk benneteket, - és ennek tudatában engedjetek el minden régit – és üdvözöljetek minket, mint valódi családotokat.

Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/salusa-02082013.html


< previous message | next message >

Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |