Home > > SaLuSa - August 9, 2013.

SaLuSa – 2013.  augusztus 9.

MADAD közvetítése

Látjuk, amint bolygótokon a FÉNY minden egyes nappal erősödik, és érezzük, hogy egyre jobban Egynek érzitek magatokat Földanyával és ez lehetővé teszi, hogy a még hátramaradt negativitást megtisztítsátok. Előfordul majd néhány szükséges időjárásbeli változás, de minden bizonnyal nem történnek katasztrófák, mint azt egyesek még mindig hinni akarnak. Összpontosítsatok a veletek szembejövő pozitív energiákra és tisztázzatok majd hagyjatok magatok mögött minden kétséget, hiszen mindenki pontosan a megfelelő helyen és a megfelelő időben tartózkodik, hogy a fizikai éltét megelőző terveiben szereplő dolgokat átélhesse. Miden úgy van, ahogyan lennie kell és másokra mutogatni vagy hibáztatni senkin nem segítene, azokon sem, akik éppen ilyen tapasztalatokat gyűjtenek. Ehelyett küldjetek nekik SZERETETET és FÉNYT – és ezeket olyan helyekre is, ahol zajlanak a változások; azon nyomban felismeritek majd a hatását. Összpontosítsatok a Feltétel nélküli SZERETETRE, mert ez az energia visz tovább utatokon. Elég tapasztalatot gyűjtöttetek össze a haraggal és a gyűlölettel, így most képesek vagytok észrevenni a különbséget az adott hatásokban.


Csupán egy gondolat távolságra vagyunk tőletek és minden időben mellettetek állunk. Látjuk, hogy egyesek köztetek még mindig marcangolják magukat, mikor és hogyan érkezünk meg végre hozzátok és még egyszer azt mondjuk, hogy az arra megfelelő, jó pillanatban jövünk és engedjétek el az ezzel kapcsolatos aggodalmaitokat. Ez az a pillanat, és minden startra készen, csupán engedélyt kell adnotok arra, hogy ez a valóságotokban is manifesztálódhasson. A kétség természetesen nem igazán nagy segítség ebben a folyamatban; hagyjátok, hogy a felétek közeledő szépséget és pompát valóban érzékelitek. A pörgő mindennapokban hagyjátok, hogy szellemetek a jövőbe pillantson; tudjuk, hogy érezni fogjátok, már nagyon közel van és ez egy örömteli mosolyt varázsol arcotokra. Élvezzétek ezeket a pillanatokat, mert sokat fogjátok felidézni őket – mint sok életciklus különösen csodás élményeiként.


Készüljetek fel a Felemelkedési folyamatotok következő szakaszára, mert életetek nagy gyorsasággal fog változni – mellőzve a szükségtelen feltartóztatást, hacsak nem tartotok utóbibiakra igényt. Egy lélegzetelállító ’utazás’ lesz – felfelé a teljes tudatosság és a boldogság létállapotába, amiről már oly gyakran beszéltünk. Emlékezzetek mindarra, amiről már beszámoltunk és jelenleg is beszámolunk nektek; érezzük a jóleső izgatottságot, hogy mindennek részesei lehettek. Nemsokára közvetlenül is beszélünk hozzátok; ebben ne kételkedjetek; mert tudjuk mennyire fontosak számotokra az információk. Bízzatok benne, hogy már egy nagy ugrást tettek előre és most már készen álltok újabb információk befogadására, anélkül, hogy azok nyugtalanítanának benneteket. Akik nem szeretnék megismerni ezeket az információkat, egyszerűen figyelmen kívül hagyják, mint minden ilyen típusú információt, egészen addig, amíg ők is készen nem állnak a befogadásra. Ne aggódjatok azok miatt, akik úgy döntöttek még kicsit elidőznek az alacsonyabb rezgésszinteken, mert ők nem éreznék jól magukat a magasabb rezgésű környezetben; a SZERETET mindig a helyén van és saját magasabb rezgésetekkel segítetek nekik, megmutathatjátok vele, hogy megértitek a döntésüket, még ha azt a benyomást is kelti, hogyan nagyon elzárkóznak ennek elfogadhatóságától. Küldjétek felé továbbra is SZERETETETEKET, annak tudatában, hogy ez segíteni fog nekik a további tanulási folyamatuk során.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és az elkövetkezendők kapcsán osztozunk az izgalomban. Küldjük mindannyiótoknak SZERETETÜNKET és nagyon örülünk, hogy ezt érzitek is és viszonozzátok.

Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/salusa-09082013.html


Dear readers,
If you would like to help translate messages from SaLuSa into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.Share |