Home > > Sheldan Nidle - July 12, 2011

July 12, 2011

7 Ben, 11 Kumku, 7 Ik

Dratzo! Visszatérünk! Magasan felettetek, nagy várakozással telve ülünk és várunk. Tudjuk, hogy az isteni pillanat közeleg Földi szövetségeseink számára! A sötétség már régóta irányította kormányaitokat, és közvetett módon, az életeteket; és most ez a hosszú zsarnoki uralom a régóta várt végéhez ér. Bizonyos megállapodások, melyek kijelentik a sötétség uralmának végét, készen állnak, hogy nyilvánosságra jussanak. Bár az új pénz és pénzügyi rendszer is készen áll az azonnali bevezetésre, az új ideiglenes kormányok hivatalosságának igazolását beállító szükséges megállapodások lezárulását, még mindig késleltetik dolgok. Ezen átmeneti rezsimeknek vezetői teljesen újjá fogják alakítani a számotokra ismert világot. Ők fogják bevezeti az egyetemes gazdagság szétosztását, és olyan új kormányzást állítanak fel, mely valóban átlátható és odaadó az emberek felé. Ezek a gondviselők fogják levezetni az eltitkolt technológiák bevezetését, és a mi létezésünk hivatalos közzétételét. A sötétség számos elkötelezett követőjét fel kell fedni, és le kell tartóztatni azokért a komoly bűntettekért, amiket az emberiség és a világ ellen tettek. És ez csak a kezdet.

A kormány átszervezése csak egyike a legsúlyosabb feladataiknak: ez egy teljes átvizsgálása a kormányzás mindennapi működésének és azon módszereknek, melyekkel a sok szolgáltatást végrehajtják. Lényeges, hogy mindegyikőtök szerepet játsszon ezen gondviselők támogatásában, hogy kivitelezhessék ezt az alapos átvizsgálást. Ahogy egyre közelebb juttok a teljes tudatossághoz, egyre jobban képessé váltok jól átfontolt javaslataitokkal hozzájárulni az eljáráshoz, mivel a polgárok és az új kormányzás közötti nyílt párbeszéd simává és konstruktívvá fogja tenni az átmenetet. Természetesen számítunk hibákra és némi döcögős időszakra is, és tudjuk, hogy számos kérdésben a mi tanácsunkra lesz szükség, ahogy ez az átrendezési fázis lejátszódik. Az egész globális társadalmatok újraszervezése ilyen rövid idő alatt, valóban megfélemlítő vállalkozás, és arra vagytok felkérve, hogy “beleugorjatok az ismeretlenbe”. A véleménykülönbségek elkerülhetetlenek közöttetek, és ezért ajánljuk fel nektek Agarthai unokatestvéreiteket és magunkat a közvetítői és tanácsadó szerepre.

Az előttetek álló út Földi szövetségeseink tetteivel van kikövezve, és hivatalos bejelentések soraival, melyek teljesen átformálják a most ismert világot. A közzététel utáni világ először teljesen másnak fog tűnni. Valamint a sötétség egyre vészjóslóbb felsőbbrendűsége a végéhez fog érni. Az erőforrások, amiket ez idáig visszatartottak tőletek a tiétek lesznek, és ezek fogják fényesíteni átutazásotokat egy új valóságba, és megmutatják nektek azt a számotokra elképzelhetetlen potenciált, melyet birtokoltok. Hasonlóképpen a Gaia-hoz fűződő kapcsolatotok is drámaian meg fog változni, és az Agarthaiak jelenléte a feje tetejére fogja állítani a róla alkotott geofizikai elképzeléseteket! Meg fogjátok tanulni, hogyan teremtődtek üregesre a bolygók, és ez egy új planetáris fizikát fog megalapítani, egy teljesen új tudományos paradigmát vezetve be társadalmatokba, mely a Szellemet és az anyagot egyesíti. Ezek az új fizikai tudományok friss betekintést adnak az élet eredetébe, és a fizikaiság természetébe, mely lehetővé teszi számotokra, hogy jobban megértsétek azt, amit elhozunk életetekbe.

Ez a forradalmi tudományos és filozófiai tudás, és a kormányaitok által hivatalosan elfogadott kollektív felemelkedésetek fogja meghatározni felszínlakókként töltött utolsó napjaitokat. A következő lépés az lesz, hogy bevezetnek a Belső Föld csodáiba és szépségeibe. A bolygók fenséges Lények, akik külső és belső birodalmakat egyszerre birtokolnak. A mi feladatunk, hogy segítsünk egy bolygónak összekapcsolni ezeket a birodalmakat, és fenntartani azokat teljes potenciáljukon. Ez a munka kapcsolatba hoz titeket mindkét birodalom flórájával és faunájával, lehetővé téve számotokra, hogy felfedezzétek a két világ bámulatos különbségeit és hasonlóságait, hogy miképpen marad fenn az ökológiai egyensúly. Ez a gazdálkodás a társadalom egyik elsődleges feladata. Amint teljesen tudatosak vagytok, az összes állat és növény tud beszélni hozzátok, és kifejtheti mi kell ahhoz hogy éljen és bővelkedjen. Azok a társközösségek, melyek a bolygó különböző csomópontjain ki lettek jelölve, ezt az elsődleges energiát használják arra, hogy fenntartsák mindkét birodalom összetett ökológiáját. Már nem sok van hátra, hogy Gaia-nak és az ő összes életformájának gondnokai legyetek.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Most kerül a helyére a végső darab a bonyolult kirakósban. Az elmúlt néhány évezred során, a sötétség és földi kegyeltjei képesek voltak saját kívánalmaik szerint működtetni világotokat. Mindazonáltal, ez alkalommal a Fény lassan erőt szerzett kulcsfontosságú helyeken, és ezek a repedések a sötétség összetartásában, lehetővé tették számunkra, hogy megalakítsunk számos kulcsfontosságú titkos társaságot bolygó szerte, melyek a Felemelkedett Mesterek szolgálatának kötelezték el magukat. Ezek a szerveződések most a kapcsolataikat és erőforrásaikat felhasználva, távozásra késztetik a sötétséget hatalmi pozícióikból. Ez a küldetés egy sor törvényi precedenst hozott létre, melyek céljainkat készülnek megvalósítani, és készek vagyunk megtenni a bejelentéseket, amik kétségtelenül sokatokat meg fognak rázni. Általánosságban ezek az illegális rezsimek immunisak a változásra, de nem ez a helyzet! Készüljetek néhány döbbenetes híradásra a nagyon közeli napokban!

A Fény árasztja el világotokat egyre erősebben, mely megolvasztja a fizikai és a spirituális birodalmak közti fátylat. Ez a tevékenység megemeli sejtszintű DNS/RNS frekvenciátokat is, rekord mennyiségben ébresztve fel embereket, és így emberek sokasága exponenciálisan emelkedik és szólít minket minden egyes nap. Halljuk imáitokat és arra használjuk energiáinkat, hogy segítsünk és csillapítsuk egyre növekvő gyötrelmeiteket, ami közvetlen eredménye valóságotok egyre növekvő összeomlásának. A sötétség eltökélten abba a roncsba kapaszkodik, amit megteremtett, és azt is hasonlóképpen szándékunkban áll Fénnyé változtatni. A Mennyország adta nekünk azokat a rendelkezéseket, hogy alakítsuk át a “könnyek eme fátylát”, és alig várjuk, hogy elvégezzük ezt a szent feladatot! Mindezt számításba véve, társaink olyan pozíciókban helyezkedtek el, ahol győzelmük most biztosítva van.

Az a periódus amin épp áthaladunk, akkor van, amikor a Földanya Fénnyé alakul. Ez az eljárás már majdnem kész. Ennek a különös stádiumnak a vége azok a hivatalos bejelentések lesznek, melyek kinyilatkozzák, hogy a mi űrcsaládunk itt van, és kész felfedni földreszállási programját. Ugyanekkor fognak a mi Agarthai családunk első híradásai is eljutni. Közöttük éltünk évezredek óta, és tudjuk, hogy mennyire vágynak újraegyesíteni a Föld Belső és felszíni birodalmait. Körbe kívánnak vezetni titeket az ő fenséges világukon, és előkészíteni titeket a teljes tudatosságba való visszautazásotokra. A környék és a lakóhelyek, ahol ez történni fog, már készen áll és csak arra vár, hogy birtokba vegyétek. Ellenőriztük az összes előkészületet, és nagyon várjuk már, hogy beteljesítsük felemelkedéseteket. Létfontosságú, hogy az isteni terv megnyilvánuljon, és nyilvánuljon meg most!

Ma átadtunk nektek több információt néhány változás folyamatáról, melyek át fogják alakítani világotokat. Kifejtettük azt is, hogy sok program közel áll, hogy bevezessenek egy új pénz és pénzügyi rendszert, és sok új gondviselő kormányt is. Alig várjuk, hogy találkozzunk veletek fizikailag, és mentorotok legyünk a teljes tudatosságba való visszatérésetek során. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: Földi Mennyország


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.