Home > > Sheldan Nidle - July 19, 2011

July 19, 2011

1 Ahau, 18 Kumku, 7 Ik

Dratzo! Visszatérünk! Végre a győzelem szélén állunk! A valóságotok megváltoztatására szolgáló energiák pozitívra fordultak! Egy olyan birodalmat látunk, ami valóban az átmenet kellős közepén van. Gaia teljes komolysággal arra lett felkérve, hogy a horizonton lévő nagy eseményeket most kell végrehajtania. A Mennyország megállapodott Gaia-val, és elrendelte, hogy ez lesz az az idő történelmetekben, amikor világotok a sötétség pereméről a Fény küszöbére lép. Politikai és gazdasági rendszereitek szer felett korruptak, és azonnali átalakítást igényelnek. Ezek a követelmények a mi Földi szövetségeseink első céljai. Előléptek és elkészítették a legjelentősebb reformok sorozatát. A csomagjuk kulcsfontosságú összetevője a globális jólét, és egy egyetemes adósságelengedő program. Ezek az elemek egy új, felelősségteljesebb kormányzási formát ígérnek, mely általánossá válhat világotokon. Figyeltük, ahogy ezen sajátos célok mindegyikét elérték, és előkészítették a megnyilvánulásra. Felemelkedett Mestereitek megáldották ezen reformokat, és felkészültek rá, hogy segítsék napvilágra juttatni őket.

Világotok átalakításának ügye nem egyszerű feladat. Sokkal inkább, tele van a sötétség és annak különféle bérencei folytonos beavatkozásaival. Ezek a sötét kegyeltek által összehozott tervek olyan mögöttes gondolatokkal töltekeznek, hogy egy különleges kapcsolat van a sötétség kiválasztott kegyeltjei és közöttetek. A világotokon lévő kormányzás egyszerűen egy megállapodás a sötétség, annak kijelölt összeesküvői, és a kormányok között. Ti mindig ki vagytok zárva ebből az által, hogy eddig nem volt törvényesen megengedve, hogy részt vegyetek benne. Épp ellenkezőleg, a sötétség illegális hazudozása már rég ezelőtt rávett titeket, hogy ne is foglalkozzatok vele. Ez valójában egy második trükk volt. Az első az a fantasztikus trükk volt, hogy a korlátozott tudatosságba való bukás jó nektek, és az egyetlen módja annak, hogy fenn tudjátok tartani valóságotokat. Ezek a hazugságok az alapjai a korábbi 13 évezred történelmének. Most együtt, örökre visszafordítjuk ezt!

Az Annunaki ezen hazugságainak visszafordítása az oka annak, amiért ide küldték 20 évvel ezelőtt az első kapcsolatfelvételi küldetést. Közeledik az idő számotokra, hogy visszakerüljetek az örömbe, a teljes tudatosságú természetes szuverén állapototokba. Már a Mennyország nem hajlandó tovább tolerálni a sötétség nagy kísérletét. A Mennyország irányítása alatt nagy számban eljöttünk ide, hogy visszaadjuk isteni képességeiteket, és visszaszerezzétek azt a bölcsességet, amit birtokoltok. Ez a galaxis a Fény egyik helyszínévé válik. Mindenütt ahol a sötétség szabadon uralkodott, most a Fény útjait követik. A Fény irányába tartó felperesek számának növekedése nagyrészt nektek köszönhető. Növekvő tudatosságotok, és a sötétség elhagyására tett egyértelmű hajlandóságotok, csodálatos színekbe emelte ezt a galaxist. Az Anchara Fény iránti elkötelezettségének legelső pillanatai óta, nem volt ilyen nyilvánvalóan felülmúlhatatlan szolgálatkészség a sötétség birodalmaiban. A metamorfózist és a tréninget követő első feladatotok az lesz, hogy segítsetek ezen sokaknak elérni dédelgetett céljaikat.

Nektek ez egy példás időszak. A sok kulcsfontosságú szemlélet, melyet fenntartotok a kormányzásról, jólétről, és a képességeitekről, gyorsan elmosódik és olyan hitrendszer váltja fel, ami most még úgy tűnik, hogy meghaladja képességeiteket. A teljes tudatosság valójában csak részvételetek által tapasztalható meg. Ez az, amiért a mentorotok/tréneretek oly fontos az egész folyamat során. Nem tudjuk eléggé kihangsúlyozni nektek. Amikor megkezditek utazásotokat a Belső Földre való utazással, egy rendkívüli kalandba kezdtek. Egy olyan ajándékként lássátok új rezidenciátokat, mely ismét teljessé tesz titeket! A Fénykamrák egy élő, organikus eszköz, ami valami különlegessé transzformál át titeket. Ebben az új formában, egy leszel közülünk. Amint az oktatásotok lezajlott, ismerni fogjátok rendeltetéseteket és azt, hogyan a legjobb kibontakoztatni. Együtt, ti fogjátok átalakítani és fenntartani ezt a naprendszert, és olyan bázisként használni, melyről a csillagokba és azon túl, az univerzumba utazgattok! Az út során segíteni fogtok számtalan más Lénynek elérni a teljes tudatosságot.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesterek vagyunk! Ma eljöttünk, hogy megbeszéljük a nagy változásokat, melyek készek megmutatkozni nektek. Társaink arról informálnak minket, hogy minden készen áll. Csak az istenileg megfelelő pillanatra várnak, melyben világotok egy szempillantás alatt fog átváltozni. A sötétség kegyeltjei már túl régóta tartják fenn jelenlegi valóságotokat. Ilyen vagy olyan módon, mindannyian szenvedtünk, ahogy a sötétség rendelkezései, saját belső élvezetük hajszolása során, félrelöktek minket. Látszólag hajthatatlan manipulációik a végéhez érnek. Ráadásul le fogják tartóztatni őket, bíróság elé kerülnek, és egy kis büntetést kapnak. A világ szárnyalni fog, a sötétség félreáll, a helyére erős kormányzás kerül, mely valóban vágyaitokat felhasználva vált valóra egy bőséges és örömteli valóságot. Ez az új birodalom fogja üdvözölni Agartha-t, és a ti űrbéli és spirituális családjaitokat. Ez a birodalom az, mely manifesztálni tudja belső örömötöket, és lehetővé teszi számunkra, hogy szabadon járjunk közöttetek.

Ez a birodalom nem egy álom! Ez formálódik ki az összes találkozón, melyet felügyeltünk, és a sok megállapodáson keresztül, amiket törvényesen hoztak létre. Ezek a dokumentumok a Mennyország fölényét, és a Galaktikus Föderáció hatalmas technológiáját támogatják. Ki lett jelölve egy idő, amikor ezek az elemek egyesülnek, és a sötétséget lekényszerítik a hatalomról. Mi, a ti Felemelkedett Mestereitek, örömmel nézzük ezen dolgok kialakulását, és készülünk bemutatni magunkat nektek. Közel van a nagy átalakulás eme napja! A Galaktikus Föderáció erői eljöttek, és bemutatták erejüket élesben, a sötétség néhány titkos bázisán. A sötétségnek nincs más választása. Engedelmeskednie kell, és át kell nyújtania a hatalmat az új “gondviselő” kormányok teljes skálájának. Nagy győzelmetek kész megnyilvánulni!

Az emberiség isteni kegyéből való Atlantiszi bukása óta, 13 ezer éve készítjük elő számotokra egy új Fénykor kiemelkedését világotokon. Ebben a jelenlegi időben, mind össze tudunk gyűlni és megünnepelni egy olyan eseményt, melyet a Mennyország megjósolt. A sötétségnek volt egy pillanatnyi idő adva az isteni tervben, hogy irányítsa felszíni világotokat. Ennek az időszaknak vége, és a Mennyország elrendeli, hogy az isteni pillanat elérkezett a sötét uralom feloldására, mely sújtotta birodalmatokat. Ennek véghezviteléhez, a Galaktikus Föderációt utasították, hogy szorosan dolgozzon együtt Gaia Felemelkedett Mestereivel, és biztosítsa az erőforrásokat ezen dicsőséges idő számára! Ez most isteni módon kész! Az átalakulás hirtelen fog megtörténni. A sötétség pillanatnyi időszakát a Fény hatalmas hulláma fogja megszakítani! Akkor azonnal a Fény és a Szeretet egy új korszaka fog előpattanni!

Ma leközöltük üzenetünket. Még akkor is, ha az esetleg feleslegesnek tűnik, szent célból történt. A mi feladatunk kifejteni, és ezzel egy időben egy víziós képet festeni. Ezen az energián keresztül, a Fény új világai valóssá válnak. Az által, hogy ezt a látomást közvetítjük, együtt ezt az új világot lehetségessé tesszük! Tartsátok fenn ezt a látomást kollektíven Szellemben, és aztán engedjétek meg nekünk, hogy előidézzük azt az anyagi világban. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Website: Planetary Activation Organization
Fordítás: Földi Mennyország


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.