Home > > Egek Vándora, November 7, 2011

Egek Vándora, November 7, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Szeretnénk ígéretet tenni nektek. Legtöbbetek számára az ígéret minden, amitek van. Ti nem láttok minket, nem kommunikáltok velünk, nincs valós tudásotok a létezésünkről ezeken az üzeneteken kívül. Nem voltatok hajóink fedélzetén,nincs valódi tudásotok arról, hogy bármely üzenet azért jött át, legyenek azok a Föderáció vagy spirituális forrásból vagy másképp ,hogy az semmi más, mint azok képzeletei akik leírják a papírra.Mégis elfogadjátok őket, mert a szívetek azt mondja, hogy ez az igazság gyűrűje már megtagadtátok más forrásokból. Ez az ígéret. Ez nem kevésbé hatékony számotokra, mint bármely vallási meggyőződés. És ebben az értelemben maradjatok mindig éberek,hogy mi hallható tőlünk és azoktól, akik minket jelentenek ( mi vagyunk) és azoktól is akik jogosan kritizálják ezeket a szavakat, mint kívülállók.

Ígéretet tettetek arra a feladatra, hogy tovább haladtok az Újkor(szak)létezésében. Vagy igazatok lesz a következő évben, vagy újra kell értékelnetek mindent, amik vagytok. Akárhogy is, már ráébredtetek, hogy a valóság túl van a legvadabb elképzeléseken. A világ nincs tele statikus dolgokkal, hanem, az ingó energiák párhuzamosan élik saját létüket. Ez a valóság igazi természete és nektek kell elrendezni magatoknak.

Szilárdan állunk álláspontunk mellett, minden amit mondtunk valós és az az igazság. El kell fogadnotok amit tudtok és ismerjétek fel a többit, ami hozzátok illik. Ezen a ponton szabad akaratotok és választásotok van. Csak ti hozhatjátok meg ezeket a döntéseket. Beálltok a világelső ország vezetője mögé aki már többször is mondta, ő lesz az egyetlen aki sikeresen kivezet titeket az Illuminati markából vagy megadja magát ennek a nyomásnak a való világ, és elhiszitek,hogy amit mondott ugyanezen forrásból származik? A választás ismét a tietek. És mindig emlékezzetek, ti alkotjátok a saját valóságotokat minden időben. Ne legyen tévedés ezzel kapcsolatban. Ti vagytok felelősek saját sorsotokért. Senki más.

Hamarosan meglátjátok hajóink jelentős megjelénését Európa nagyobb városaiban annak megerősítéseként tőlünk, hogy itt vagyunk, ismerjük aggodalmaitokat, félelmeteket, fájdalmaitokat és elégedetlenségeteket.Legyen ez a mi kényelmi intézkedésünk számotokra, barátaink, mindig sötétebb van pirkadat előtt.Soha nem volt könnyű út követni, de ti ezt csodálatosan megtettétek. Nem lehetünk ennél büszkébbek rátok. Ilyen módom még egy kicsit menjünk és akkor valóban látni kezditek, mit értünk vállalkozáson.

Ahogy már mondtuk a múltban, a Közzététel lesz az első jelentős esemény amely fizikailag megerősíti mindazt, amit már elmondtunk nektek. Szándékunk ezt a küszöbötökhöz hozni. Lezártátok a rést számunkra annyira, hogy mi örömmel hátradőlünk miközben átveszitek az irányítást saját sorsotok felett a legvégén.

Hamarosan több kormány a világon bejelenti, hogy vádemelést tesznek a nemzetközi pénzügyi piacok jelentős szereplői ellen mint reakciót a tiltakozásaitokra és válaszként a Fény energiájának növekedésére, mely gyorsan elsöpör minden sötétséget. Ezek nem előzetes hírek, melyeknek bizonyításra és jelekre van szüksége, ezek A JELEK. Nyissátok ki a szemeteket, elég visszaigazolás van körülöttetek.

Maradjatok pozitívak szavaitokban és tetteitekben egyaránt.Emlékezzetek, hogy mindannyian egyek vagytok. Mindannyiónknak megvannak a feladatai és mindenki akkor adja elő őket amikor jónak érzi. Bátorítás most azoknak akik az igazság Fényétől nem inognak meg, hogy jó úton haladnak hogy segítsenek azoknak akik jelenleg kételkednek az ígéretekben. Mutassátok meg egymásnak a szeretetet, amit megérdemeltek és vissza fogjátok kapni természetben.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.