Home > > Egek Vándora, August 10, 2011

Egek Vándora, August 10, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Láttuk, ahogy az Illuminati hatása csökken, nagyon sokat oly kevés idő alatt, ez bátorítóan hat a Közzétételi bejelentésre. Érzékeljük, hogy ez a gazfickók utolsó “kitartása” a katonai műveletekben néhány kormány részéről akik nem akarják feladni és ragaszkodnak hatalmukhoz. Néhány fundamentalista vallási meggyőződéses csoportnál érezzük, hogy nagy fenyegetés számukra hogy szövetségeseik helyett mi az emberiségért vagyunk. Ezek a csoportok jelen pillanatban szétválasztottak és külön-külön működnek, megfigyelik ezeket a csatornázásokat, hogy meghatározzák milyen előnyöket tudnak kovácsolni belőlük. Elképzelhetetlen számukra technológiánk terjedelme(kiterjesztése) és sajátossága(természete). Ők voltak a kedvezményezettjei(fogadói) a technológiának, amit a szájukba rágtak a különböző önérdekelt faj által éveken keresztül és hittek abban, hogy azok a technológiák “elveszik az élét”(elhomályosítják) annak, mi van a különböző versenyek mögött a lények között az univerzumban. Sajnálatosan hibáztak ebben a hitükben. Csak néhány összefüggéstelen technológia volt védett azon fajok által. Sohasem érintette a jéghegy csúcsát sem annak a szintnek, amire a mi technológiánk képes.

Ahogy beszéltük is veletek, minden esemény ami valaha is történt elérhető volt technológiánkon keresztül. Ez a technológia valójában megszerezhető azon gazemberek számára, akik jelenleg használják azokat. Tudunk az összes mozgásról, amit ezek a gazemberek végeznek, hol szándékozzák a következő akciót tenni és mi a végső tervük. Már demonstráltuk nektek, hogy mennyire könnyű számunkra hatástalanítani a ti nukleáris fegyvereiteket, működésképtelenné tenni, hogy rakétatechnikai szándékotokat átadjátok nekik, ellenkező esetben a katonai akciók a bomlást okoznák. Jeleztük ezeket a dolgokat – nem túl feltűnő az erőnk fölöttetek, de tudatjuk azt amit tudunk bármikor meglepjük a bolygótokat erőnkkel, ha azt választjuk. Ez nem célunk. A Szereteten kívül azért vagyunk itt, hogy gondoskodjunk rólatok, testvéreink. Miközben valakik közületek “veszik ezt”, mások ahogy a gazfickók csoportja – ideplógiával rendelkeznek, hogy elvakítsa őket az igazság felismerésétől.

Amikor azok a gazemberek leülnek a tárgyalóasztalhoz sokan mások az Illuminatiból már belenyugszanak ebbe , akkor fontolóra vesszük a biztonságos közzétételt. A folyamatban lévő késleltetés része a Közzétételi eseményben az elnyújtás következménye. Diplomatáink felvették a kapcsolatot a képviselőcsoporttal de kissé nehéz velük tárgyalni ezekről a dolgokról.

Ahogy a nyugtalanság növekszik a világon, a aggodalom és félelem lesz sokak számára a meghatározó, uralkodó gondolat. Ezek a meghatározó gondolatok fogják legyőzni a bolygótokat, hacsak Ti, akik régóta készültetek visszafordítani ezeket az érzéseket Szeretettel és Könyörülettel. A ti felelősségetek elhozni az igazságot annyi embernek, ahánynak tudjátok. Azt javasoljuk, hogy beszéljetek ezekről a dolgokról természetesen, mintha mindenki tudna ezekről. Ezen a módon a jég megtörik és mélyebb beszélgetés kezdődhet a dolgokról ahogy a tudás legyőzi a félelmet.

Az idő rövidül. Ha ezek a gazfickók nem tudnak megegyezni titkos megbízottjainkkal hamarosan, nincs más választásunk, de elkerülve őket el kell készíteni a megegyezést. Érthetően bizakodóak vagyunk, hogy vezetőitek és sok régebbi Illuminati kikövezi az utat az oly sima átmenetért, amennyire lehetséges annak ellenére, hogy ez a csoport hiányzik az egyezségből.

Tudjátok, hogy minden időben veletek vagyunk és soha nem hagyunk ott titeket a régi rend(szer) eszközéül. Az időtök elérkezett, hogy Kozmikus Polgárok legyetek. Tudjuk, hogy készen álltok a feladatra és izgatottan várjuk, hogy elfogadjátok meghívásunkat.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.