Home > > Egek Vándora, January 12, 2012

Egek Vándora, January 12, 2012


Üdvözlet a Föderációtól:

Az, hogy minek kell beteljesedni arról a világ legmagasabb szintű kormányaival folynak a tárgyalások zárt ajtók mögött, és a megbízottak révén különböző más kormányokkal szerte a világon. Az idő közeledtével az elkerülhetetlenhez, vezetőitek tisztában vannak azzal, hogy nem tudják megállítani a Közzétélet hullámát, mely elsöprő lesz a bolygótokon. Tudják, hogy ők akár el lehetnek elsöpörve a dagály által, vagy pedig el kell dönteniük, hogy kezükbe veszik a gyeplőt és megteszik a Közzétételt maguktól. Képességük a mellébeszélésben ebben a témában is meglep minket, ahogy látjuk őket harcolnak egymással a közös elvi síkért. Egyszer elérték, hogy valaki elkerülhetetlenül visszatartja és az egész folyamat kezdődik előlről. Mi a háttérben várjuk, hogy mit kell tennünk, ha nem tette meg saját népetek.

A hírek hamarosan elérnek hozzátok az “új” tudományos fejlődésről az úgynevezett nullpont energia rendszerek terén. Elméleti síkon tartják számon, de a valóságban ez egy működő modell, egy régen megalkotott energia készülék(eszköz), de csak most jelent meg. Lesznek érdekes fejlemények jogi téren, a szabadalmi védelem fölött. Ennek az áttörésnek a “hírét” alaposan figyelemmel fogják kísérni a hatalmon lévők, hogy meghatározzák, milyen típusú hatása van egy ilyen közzétételnek a nép egészére.

Az Angol Királynő átengedte a kontrolt az Illuminati egy frakciója felett mely csoport felett a mi szövetségeseinknek “tanácsadási” jogosultságuk van. Ez azt jelenti, hogy hosszabb távon ez a frakció jobban bevethető lesz a szükséges változtatásokra a Közzététel hatására és a nép felett tartott összeesküvés nyilvánosságra hozatalára. Ez egy tárgyalásos “béke” volt, amely sok-sok hónappal azután jött, hogy minden oldalon elhelyezkedtünk. Bízunk benne, hogy ezzel egy újabb akadályt sikeresen eltávolítottunk elkerülhetetlen irányába.

Észre fogjátok venni újabban a észlelések kismértékű csökkenését, bár az említett észlelés amit tettek amik a hírekbe kerültek ennél is látványosabb jellegű. Ez a helyzet azonban hamarosan megváltozik. Most egy másik szakaszában vagyunk a Közzétételi folyamatnak, melyben hajóink felfedése erősödni fog.

A nagy találkozót a Föderáció összes frakciója nemrég megtartotta. Ez nagyon nagy esemény volt nemcsak a számok, de a fontosság tekintetében is. Ez volt az utolsó előkészítő ülés valamennyi érintettel, megbeszéltük az elkövetkező események minden részletét beleértve a Közzététel politikai, szociális, vallási,érzelmi, mentális és fizikai következményeit. Ez a találkozó az egyik nagy űrhajónkon(spacer)volt, ez az élő gép olyan nagy, hogy eltörpíti a szerkezet értelmezéseteket. Bár a fizikai tér nem volt igazán szükséges ehhez a folyamathoz, ahogy már telepatikusan beszéltünk a legtöbb kérdésről, időről időre összehívjuk a fizikai kérdések megoldásának megfelelőbb kezelésére ebben a módban. Azok között képviseltek voltak földi emberek, akik hangot adtak véleményüknek az elkövetkező eseményekről és az ő véleményüket tartották a legnagyobb tiszteletben.

Habár küzdöttetek sok kudarccal éveken át, izgatottan várjuk az elkövetkező hónapok távlatait, és hogy ez mit tartogat mindannyiunk számára. Hozzátok magatokat vissza, ismét érezzétek az izgatottságot azokra az időkre, amelyben kiválasztottátok, hogyan éltek és hogyan ébresszétek fel az igazságot. A gondolatok hullámokat fognak létre hozni működésbe hozza az igazság jelzőfényeit, és ez az igazság erőtől duzzadva visszatér hozzád.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38






Share |



First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.