Home > > Egek Vándora, February 18, 2012

Egek Vándora, February 18, 2012


Üdvözlet a Föderációtól:

Ma a felgyorsulásról beszélünk amely a valóságotok minden szintjén megtörténik. Ez nem az idő “felgyorsulása", ahogy jóllehet hiszitek.Néha ez csak az érzékelésetek módja és nem az idő önmaga valósága. Inkább beszélünk a világotok minden alapját képező valóságszövet gyorsulásáról. Nagyszerű hangok kezdtek hallatszani az éterben. Ezek valósak, ezek meg fognak történni, ezek részei ennek a gyorsulási folyamatnak.Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a hatalmon lévők a maguk idejében minden amit láttak,a technológiák valósággá válnak körülöttük. Ezek a hangok az előrehaladás másik szintjére tolják a folyamatot, amely meghozza majd a tartós változást, amire vártatok. De ezek a változások nem fogják elhozni a nagy quantum ugrást.Fokozatosak, de tagadhatatlanok lesznek.

A gyorsulás hatással lesz a kommunikáció megvalósítására a valóságotok minden szintjén.Egyre jobban meg fogjátok érezni, hogy egyre kevesebb értelme van a beszédet közvetíteni.A technológiák, - melyek segítenek benneteket a kommunikációban - változásai szintén mennek a maguk útján. Egy másik “áttörés” technológiát hamarosan bejelentenek, amely a rádióhullámokra van hatással, közölni fogják az egész világon.

A gondolat létrehozása a fizikai valóságban szintén érintett a gyorsulásban. A gondolat megalkotása és láthatóvá tétele között eltelt idő a harmadik dimenzió valóságában rövidebb lett, például a szándékokat ezentúl egy sokkal hatékonyabb skálán lesztek képesek megnyilvánítani. Ezek közül a magasabb dimenziókban való létezés előnye, mely útban van felétek.

És ahogy ezek a változások megragadnak a valóságotokban és a kollektív tudatotok át lesz hangolva arra, hogy ezek “természetes” és “mindennapi” események, akkor tudjuk elkezdeni a Közzétételi folyamatot is. Sok dolgot kell még számításba venni, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. Mi készen állunk a tervezett közzétételi stratégia következő szakaszára. Ez magával húz sok egyéb dolgot, amiket itt ismertettünk. Ugyanakkor számíthattok egy még személyesebb megközelítésre a mi létezésünkkel kapcsolatban, amit a múltban már alkalmaztatok. A többi saját magától kibontakozik.

Számítsatok egy jelentős bejelentésre a pénzügyi piacokon, ami eleinte úgy tűnik, hogy független bármitől, amit nyomon követtetek. Végsősoron az a kiáltás lesz beharangozva, hogy elkezdődik az első változás sok - a valóságotok jelentős területein történtek sorában, ami normális lesz az elkövetkezendő hónapokban.

Tartsátok mindig a szívetek és szeretetetek előtérben. Vezessétek őket előre és vissza fognak térni, hogy tápláljanak és védelmezzenek Titeket ezekben a nehéz időkben. Továbbra is le vagyunk nyűgözve mindannyiatoktól és képességeitektől.Mi itt vagyunk egy gondolatnyira. Legyetek Békében.


Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |