Home > > Egek Vándora, June 13, 2011

Egek Vándora, June 13, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Ismét elküldjük az üzenetünket az Illuminátinak, hogy újra vegye fontolóra a helyzetét és jöjjön az értelembe és a Fénybe. Kérjük azokat az Illumnati tagokat akik ” ki kívánnak lépni a sorból”hogy  vigyék tovább a Közzétételt, az egész emberiség felrázásáért és a saját( szempontjaikért), érdekeikért. Ismét elmondjuk  nektek, hogy ezek a cselekedetek kétségkívül  hatással lesznek  a  büntetés csökkentésére  az ítélet kiszabásában a világ bíróság előtt  az összes bűnért  amit elkövettek  népeitek ellen. Ez elkerülhetetlen számotokra, hogy végrehajtsátok a kötelességeiteket a saját életpályátokon és az őrület határáról visszalépjetek és fölényesen  nézzetek szembe.Nem fogjátok megbánni ezt a  lépést és megkapjátok  áldásunkat ebben a cselekedetben. Tevékenységeitek az egész tervezetben, mégha oly kevés is ahogy gondoljátok, óriási hatással van mindannyiónkra.

Mi sohasem vagyunk messze attól, ami a világotokban történik,  szigorúan ellenőrzöttek az Bilderberg csoport újabb megbeszélései, találkozói.Ők nagyon is tudják ezt.Ellenőrzik az Internetet amit éppen most csináltok de másféle a megítélés ,ők tudják, hogy honnan jönnek az információk. Mi csöndben maradunk addig, míg a különböző tárgyalásokat kézben tartják,  amíg ezeken a megbeszéléseken és a “várjunk és meglátjuk” megközelítést alkalmazzák a javaslataikban hogy hogyan járjanak el az ügyekben. A mi  javaslatunk Könyörület, Irgalom és Szeretet mindörökké.Cselekedeteik meg fogják szabni az eredményt de a lehetőségek ablaka gyorsan bezáródik.

Álljatok készen arra, amire már régen készültetek. Tudjuk, hogy ezek a szavak elcsépeltnek hangozhatnak és biztosan hosszú ideje halljátok őket, de látni fogjátok,hogy a Közzététel apró cselekménye  hogyan tud oly beható következményekkel lenni  számotokra. Ezek a következmények okozták az összes halogatást, mivel  minden (alkotó)elemmel(összetevővel)  számolni  kellett a teljes terv során.Az egész cselekmény elég egyszerűnek tűnik – a világ vezetői megszólítják a nemzeteiket és visszavonhatatlan( megmásíthatatlan)nyilatkozatot adnak ki a mi létezésünkről ( A Fény Galaktikus Föderációja). De az effajta bejelentések következményeiben benne van az igazság felfedezése, ami kiszélesíti azt, mint a hullámok, amelyeket a tavacskába esett csepp okoz a hosszantartó intenzitásával.

Körülveszünk titeket Szeretetben és Fényben s ahogy felveszitek az energiákat rövidesen  szükségetek less egy a cselekvésbe való ugrásra, oktatni a széles néptömegeket az érkezésünkről.Legyetek örökké nyílt szivűek, szálljatok szembe a nyomorral, tartsátok meg a Szeretetet és a Könyörületet mindig mindenki számára és ez vezet Titeket az Igazságba.
Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.