Home > > Egek Vándora, May 28, 2011

Egek Vándora, May 28, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Szeretnénk nyíltan beszélni a számos “lágy” közlés törlésről,  amelyek a Ti világotokban történik kifejezetten azokkal a videókkal, képekkel, amelyek a különféle ET fajokról szólnak.

Nem beszélhetünk valamennyiről, de vannak közöttük más fajok igazi képei. Mi hisszük, hogy a következő szintű közlés, amit a kormányotok tervez, amikor szükségét látják könnyebb lesz ezen képeken kereszül. Ez része a tervezett felfedésnek a jelenlétünkről világotokban. Noha néhányunk hasonlít hozzátok, néhányunk teljesen különbözik külső megjelenésben, és ez “kondicionál” titeket, hogy elérjétek azt a szintet, amikor kellemes lesz számotokra a megjelenésünk.

Csakugyan beszéltünk a tanácsunkban arról, hogy elküldjük a saját képeinket nektek az összhatás érdekében.Természetesen nem értünk el igazi megegyezést habár a mi helyzetünkben ez oly nagyon előnyös volna nektek az elfogadásban. A bejelentéshez közelebb vagyunk, mint valaha, lehet, hogy csendesen megtörténik.

Leginkább abban hiszünk, hogy képesek lesznek arra, hogy elfogadják a külső megjelenésünket ha egyszer csak meglátják sokféle formánkat, de lehet, hogy a legfelkészültebbek között is lesz aki megdöbben néhány faj megjelenési formáján. Ez karbantartás - kondicionálás, szükséges lépés a folyamatban, és egyszer el tudjátok fogadni mint egy jelet, hogy a közlés közeleg. Hisszük, hogy ezek a képek folyamatosan feltűnnek – előtűnnek – a médiáitokban nem említve azok származását ahogy jobban megbarátkoztok a különböző formákkal.

Genetikailag arra lettetek tervezve, hogy hajlamosak legyetek az idegengyűlöletre. Ez része a ti biológiai alkatotoknak és valami, amivel számoltunk a Közzétételi folyamatban. Miközben bátorítjuk hajlandóságotokat hogy lássátok, kik vagyunk valójában, mi felismerjük, hogy amikor ez megtörténik, biológiai ösztönből vissza fogtok hőkölni egyes fajoktól. Ne nézzétek le egymást ezért a reakcióért.Inkább nézzétek, lássátok, miért van ez. Tudjátok, hogy amikor eljövünk cselekedni fogunk a legnagyobb diplomáciával a ti érzéseitek és előítéleteitek miatt.

Egyre közelebb vagyunk és éppen ezért itt az idő felkészülni. Lásd a jeleket magad körül, mi célból vannak. Az izgatottságotok szintje közvetlenül kapcsolódik az igazsághoz, amit a szívetekben éreztek. Használjátok, mint alapvető szűrőt, hogy vezessen titeket ezekben a dolgokban. Légy örömteli az eljövendőért!

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.