Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, May 28, 2011

Egek Vándora, May 28, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Szeretnénk nyíltan beszélni a számos “lágy” közlés törlésről,  amelyek a Ti világotokban történik kifejezetten azokkal a videókkal, képekkel, amelyek a különféle ET fajokról szólnak.

Nem beszélhetünk valamennyiről, de vannak közöttük más fajok igazi képei. Mi hisszük, hogy a következő szintű közlés, amit a kormányotok tervez, amikor szükségét látják könnyebb lesz ezen képeken kereszül. Ez része a tervezett felfedésnek a jelenlétünkről világotokban. Noha néhányunk hasonlít hozzátok, néhányunk teljesen különbözik külső megjelenésben, és ez “kondicionál” titeket, hogy elérjétek azt a szintet, amikor kellemes lesz számotokra a megjelenésünk.

Csakugyan beszéltünk a tanácsunkban arról, hogy elküldjük a saját képeinket nektek az összhatás érdekében.Természetesen nem értünk el igazi megegyezést habár a mi helyzetünkben ez oly nagyon előnyös volna nektek az elfogadásban. A bejelentéshez közelebb vagyunk, mint valaha, lehet, hogy csendesen megtörténik.

Leginkább abban hiszünk, hogy képesek lesznek arra, hogy elfogadják a külső megjelenésünket ha egyszer csak meglátják sokféle formánkat, de lehet, hogy a legfelkészültebbek között is lesz aki megdöbben néhány faj megjelenési formáján. Ez karbantartás - kondicionálás, szükséges lépés a folyamatban, és egyszer el tudjátok fogadni mint egy jelet, hogy a közlés közeleg. Hisszük, hogy ezek a képek folyamatosan feltűnnek – előtűnnek – a médiáitokban nem említve azok származását ahogy jobban megbarátkoztok a különböző formákkal.

Genetikailag arra lettetek tervezve, hogy hajlamosak legyetek az idegengyűlöletre. Ez része a ti biológiai alkatotoknak és valami, amivel számoltunk a Közzétételi folyamatban. Miközben bátorítjuk hajlandóságotokat hogy lássátok, kik vagyunk valójában, mi felismerjük, hogy amikor ez megtörténik, biológiai ösztönből vissza fogtok hőkölni egyes fajoktól. Ne nézzétek le egymást ezért a reakcióért.Inkább nézzétek, lássátok, miért van ez. Tudjátok, hogy amikor eljövünk cselekedni fogunk a legnagyobb diplomáciával a ti érzéseitek és előítéleteitek miatt.

Egyre közelebb vagyunk és éppen ezért itt az idő felkészülni. Lásd a jeleket magad körül, mi célból vannak. Az izgatottságotok szintje közvetlenül kapcsolódik az igazsághoz, amit a szívetekben éreztek. Használjátok, mint alapvető szűrőt, hogy vezessen titeket ezekben a dolgokban. Légy örömteli az eljövendőért!

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com június 2 2020 | Contact | Add to Favorites