Home > > Egek Vándora, June 17, 2011

Egek Vándora, June 17, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Ahogy mondani szoktátok, “majd’ kiugrom a bőrömből”az izgatottságtól, hogy a Közzététel eseménye nem ütközött semmibe, ami okozhatná számunkra  a további késleltetést, vagy ideiglenesen eltérítenek minket a terveinktől.Nagy az izgatottság, hogy végül és röviden a folyamat úton van felétek a találkozásunkra és a Mennybemeneteletekre.

Az aktivitás minden időben magas szinten van.Mindenkinek megvan a feladata és mindenki el van foglalva az interakcióval ami helyére teszi amit szükséges a zsilipek nyitásához. Az isteni utasítást várjuk a végső bólintást amely engedélyt at számunkra mozgásba hozni ahogy azt régóta tervezzük.

Emlékeztetünk titeket a célotokra az elkövetkezendő napokban nyugtassátok meg egymást, beszélgessetek azokkal, akik még nincsenek a tudás birtokában, hogy mit jelentenek ezek az események valójában, hogyan voltatok “látói az eljövendőnek” sokkal régebben, mint ők. A saját Szereteteteken és Könyörületességeteken keresztül taníthatjátok az igazságot az eljövetelünkről amikor felfedjük magunkat a Közzététel után.Számítunk rátok, hogy támogatjátok a folyamatot és példátokon keresztül tanítóivá váltok a szeretetnek  feltétlenül és könyörületesen.Ilyen módon vezethetitek egymást az Első Kapcsolatfelvétel szorongásán keresztül és öszintén felfedhetitek magatokat, mint Fénymunkások, akik vagytok.

Egyszerűen csak tedd, mi szeretünk.Köszönetet mondunk mindannyiótok erőfeszítéséért és a jól végzett munkáért.


Legyetek békében

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.