Home > > Egek Vándora, June 21, 2011

Egek Vándora, June 21, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Hívásunk az Ti  “elveszett” lelketek számára az Illuminátiban nem volt siker nélküli. Számos csoport átmenetet képzett a Közzétételi megállapodáshoz, szétválasztották őket, elsáncolták a régi módszerekbe. Bizonyos megállapodásokat elértünk, kiköveztük az utat a vezetésetek számára, hogy biztosítva legyetek, a bejelentésük időben történik, megtorlás nélkül jöhet a köreiktől. A  bizalmunk  nagyon erős marad, hogy az esemény megtörténik, mely elindítja a Közzététel folyamatát nagyon hamar. Ne veszítsétek el a reményt bennünk ahogy mi sem veszítettük el bennetek. Inkább küldjétek a Fényt és a Szeretetet és egyenes(világos) törekvéseteket a Közzététel felé olyan erőteljesen ahogy csak tudjátok, és a vezetőitek irányába és ez a Szeretet fel fogja emelni őket inspirálni és felvállalni amit meg kell tenni hogy az elindított folyamat befejeződjön.

Reméltük, hogy több video bizonyíték lát napvilágot különböző formáinkról a közösségi területeken , s ahogy most érezzük, elkerülhetetlen, hogy lássátok ezeket a képeket, melyek hozzászokatnak titeket a látványunkhoz. Kérjük azokat, akik ellenőrzik ezeket az információkat folytassák a kampányukat, kiszivárogtatását ezeknek a képeknek, azon a módon – csatornán -keresztül , ahol a legkényelmesebben meg tudják tenni,abban a reményben, hogy már megvalósult. Mi folytatjuk a saját kampányunkat, hogy elismerjék a mi közvetlen fénykép bizonyítékainkat, a saját eredetünkön keresztül, hogy első kézből tudjatok ezekről a dolgokról. A többség részéről ellenállás tapasztalható ebből a megközelítésből de mi kifejtettük álláspontunkat.

Soha ne ess kétségbe, hogy mit csinálsz. Erősítsd a Szeretetet magadban, irányíthatod hozzájuk  a  vezetői  tehetségetek  a szándékkal amivel  bátran továbbviszik a Közzététel folyamatát a Ti nézőpontotokból. Ez tökéletes, megígérjük, “fel fogjuk szedni a golyót” feladatunk végeztével. Legyetek a Szeretet és a Fény és örök Remény.

Legyetek békében

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.