Home > > Egek Vándora, September 18, 2011

Egek Vándora, September 18, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Most vezetünk be titeket az emberiség történelmének legnagyobb eseményébe. Nemsokára keresztülmentek azokon a változásokon, amelyekről oly régóta tárgyaltunk és amiért a mi oldalunkról valóban nagyon sokáig készültünk.Ezek az előkészületek belemerülnek a pillanatokba a Közzététel után mint ahogy a tevékenységek forgószele és az események kibontakoznak a bolygótokon.Másoknak az előkészületek jól tálaltak lesznek.A felkészültség bármely szintjén ahol találjátok magatokat a Közzétételt követő napokban és hetekben emlékezzetek, hogy mindig álljatok készen segíteni egymásnak a legjobb képességeitek szerint. Mi folyamatosan mondtuk nektek, hogy a Közzététel a megtermékenyítő esemény az emberi faj mozgalmában a tovább haladásban és galaktikus állampolgárrá válásában és végül a Mennybemeneteletekben. Ez a változtatás a tudatosságban nagy esemény amit a kozmoszban nagy izgalommal tekintenek régóta.

Amikor a tervek röviden kibontakoznak a monetáris rendszer szerkezetváltására a világgazdaságotokban és a kormányaitokon belül, nem lesz nagy bejelentés.Úgy fog kinézni, mintha jelentéktelen volna és ez csak egy másik módja lenne az üzletcsinálásnak. A médiátok által lesz kezelve mint épp egy másik módja megbirkózni a gazdasági válsággal a világotokban és folyik tovább sokatok által észrevétlenül mint valóban egy világváltozás esemény. Ez van a design szerint. Mégtöbb felfordulást kreálni sokak elméjében( ami bizonyára bekövetkezik mint eredménye a létezésünkről szóló bejelentésnek) túl sok lenne amit számotokra hordoz.Inkább, úgy látjuk, hogy titkos szemléletet teljesítenek ezek a változások nagyon hatékonyan és praktikusan.

E változások után azonnal , amelyek végbementek, formálisabb bejelentése lesz a Közzétételnek.Ahogy beszéltünk erről a már a változások végbemennek, a Közzététel eredményeképpen, jelentősek és túlirányítottak lesznek néhányatoknak, ha nem sokatoknak. Már előkészítés alatt van a hely, dátum és idő a hivatalos bejelentésre szintén azt illetően, hogy hogyan csináljuk azt és elkerülhetetlenül a médiák kezelését,ahogy tolonganak minden részletért. Ez egy olyan esemény volt, akinek a tervezését sok ok miatt hagyták az utolsó pillanatra. Ezt most megvitatják és meg fogják valósítani azon belül az időkereten belül, amit megbeszéltek a vezetőitekkel. Ismét azt kérjük, hogy tetteitek maradjanak nyugodtak és céltudatosak.Ti vagytok a jelzőtüzei a Fénynek a világon.A tetteitek és viselkedésetek fogják megszabni mások reakcióját.

Csöndes megnyugtató ahogy a dolgok valójában vannak nagyban illeszkedik minden más ésszerű józanság, szükséges megérteni és asszimilálni az összes információt ami követni fogja a bejelentést a nagy hévben. Ezután mi eljövünk hozzátok ölelő karokkal és nyílt szívekkel, Szeretettel és az újraegyesülésünkre való izgatottsággal. Addig a pillanatig maradjatok egyre nyitottabbak a pozitív energiára mely jelenleg úgy permetezi a bolygótokat mint egy zivatar(felhőszakadás).Ez a ti hasznotokra van akár érzed ezt, akár nem. Maradjatok igazak az elhivatottságotokhoz és a belső érzésetekhez, hogy kik és mik vagytok és mit kell megvalósítanotok. Ezek a gondolatok megerősítettek számodra a nagyon is valóságos és kiemelkedő módon.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.