Home > > Egek Vándora, September 27, 2011

Egek Vándora, September 27, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Ismét itt vagyunk, hogy több hírt hozzunk ezekben a napokban a Közzététel felvezetéséről. Sokszor beszéltünk már arról, mi történik a világon a díszletek mögött. Ma elsősorban arról kívánunk beszélgetni, mi történik itt, velünk a Föderációnál.

Minden nap összegyűlünk megbeszélni a kézenfekvő dolgokat azokról, amik napvilágra kerülnek a bolygótokon. Főképpen azért vagyunk itt, hogy segítsük Gaiát az ő felemelkedésében és következményeképp minden érző lénynek a bolygón. Amikor “összegyűlünk”, az nem jelenti ugyanazt, mint a ti megbeszéléseitek , különösen ami az üzlettel kapcsolatosak ismeretesek számotokra. A mi találkozóink inkább tudatosság interfészek a felek között a szükséges döntések meghozatalának folyamatában. Csak egyszerűen csatlakozunk a tudatosságunkhoz mindazokkal akikkel egy adott feladaton dolgoznak és megbeszéljük mi az amit szükséges megtennünk és egyezségre jutunk arról, hogy hogyan lássunk neki. Ezek a találkozók jóllehet, nemcsak a saját fajunkkal zajlanak a Föderáción belül,hanem más fajokkal és más lényekkel, ahogy ti fejezitek ki őket Angyalokkal és Felemelkedett Mesterekkel. Üdvözöljük a bölcsességet mindenhonnan. Ahogy tudjátok, ez egy hatalmas project amibe belekezdtünk maga a Teremtés utasítására és megbízására és mi válaszoltunk a hívásra készségesen és fenntartás nékül. De ily hatalmas feladat bemeneti információt igényel számos csoporttól. Valójában,noha konzultáltunk veletek néhány szinten arról, hogy mi legyen az eljárásmódja a dolgoknak és mi a legjobb módja a haladásnak.Néhányan közületek jólértesültek ezekről a találkozókról, míg mások nem. Mindazonáltal a ti inputjaitok elegedhetetlenek ezekhez a folyamatokhoz. Tartsátok emlékezetetekben godolatotokban, hogy miközben ti mint Fénymunkások olvassátok ezeket a különféle üzeneteket, tisztában lehettek azzal, hogy mi az ami történik, milliók százai vannak a világon(világotokban), akik nincsenek. Amikor a kijózanító valóságot a mi nézőpontunkból láttok a folyamat ijesztő és lassú.

Legutóbb összehívtunk egy tárgyalást, hogy véglegesítsük a Közzétételi tervet. Tudomást szereztünk arról, hogy a Teremtés maga is szorgalmazza a Közzétételt. Annak ellenére, hogy a vezetőitektől nem minden jel ezirányú, akiket látunk, azok egyre jobban húzzák a sarkukat(nyakukat), ezért magunknak kell végrehajtani a feladatot. Ahogy a régiek mondják “nyújtsd a kisujjadat és az egész karod kell”. A vezetőiteknek többszörös lehetőséget adtunk , hogy elhozzák a Közzétételt számotokra és minden egyes fordulónál egyre közeledik. Ebben a pillanatban sürgetnek bennünket a cselekvésre, ami a legmagasabb forrásból jön. Egyre kisebb és kisebb a lehetőség ablaka a Közzétételi esemény és a Mennybemeneteli folyamat között. Ez az ablak arra használatos, hogy hozzászoktasson benneteket az eljövendőre, és ha túl kicsi lesz,úgy érezzük, hogy lesz egy kevés időnk nekilátni a nagy erőfeszítésnek ami szükséges hogy felkészítsen benneteket a felemelkedésetekre.Ezért, az akciót hamarosan elkezdjük, inkább, mint később kelljen módosítani ezeket az egyenlőtlenségeket.

Érezzük azt a védelmet azon katonai csoportok részéről, akik átálltak a Fény oldalára elegendőek lesznek, hogy elismerjenek minket, hogy feltárjuk magunkat előttetek. Nekünk szintén meg kellett egyeznünk abban, hogy akik folytatni szeretnék a harcot velünk azok fenn fogják tartani eléggé az engedélyt számunkra hogy továbbmenjünk e tárgyban.

A fátyol a világotok és a dimenziók sokasága között megközelíthető a ti Magasabb Önvalótok számára, amikor az ( fátyol)elvékonyodik, meghaladja a képességét, hogy a harmadik dimenziós érzékcsalódásokban tartson benneteket arról, hogy mi a valóság.S elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol az igazság fel fogja fedni magát.Kimutattuk sok esetben néhány új formáját a “szándékolt” imának általatok a Teremtő felé. Ennek a gondolatnak a célja kérni a Teremtő áldását, hogy a folyamat kezdődjön el magától, ahelyett, hogy az áldás, ami már megérkezett a mi legjobb belátásunk szerint vállaljuk fel. Boldogok vagyunk a godolataitokban, mert több ez, mint amit bármi más nyújthat a folyamat kibontakozásához.

Ahogy tervezzük, a Közzététel végső szakasza a mi végcélunk, nem lesz kétséges számotokra, hogy nagyszerűbb és óriásibb megnyilatkozásokat láttok,vakmerőbb és kevésbé elmagyarázhatóak a hajóink az égboltjaitokon. Elsősorban a harmadik világ országaira koncentrálunk, ki fog mozdulni a fő nemzetekhez a világ körül és látni fogjátok a media tudomásul veszi. Felbukkan néhány összeesküvés ellenőrzés, a media tudatában van ennek a végjátéknak és szeretnének sztrájkokat, last minute alkukat, melyek tartalmazzák az összpontosítást az igazságra az általuk adott médiában, cserébe az engedékenységért és kegyelemért. A mi egyezségünk az, hogy az oly jó dolog amit a folyamat magával hoz, az amire vágyunk mindannyiótok számára.

Ezek igazán bámulatos idők számotokra. Izgalmas, frusztráló, örömteli, borzongató, megfélemlítő, lélegzetelállító egyidőben. A feltétel nélküli Szeretettel átvészelheted ezeket az időket afelé amit ismertek, a legnagyobb megtapasztalásnak lenni az emberi történelemben. Tartsátok meg hitetetket a folyamatban és tudjátok, hogy itt vagyunk, fáradhatatlanul dolgozunk a cél érdekében.Képzeld el, hogy a teljes lényed, a tested, a lelked és elméd a Feltétlen szeretettel van töltve, kényelmesen érzed magad és csendes semlegességben.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.