Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, September 27, 2011

Egek Vándora, September 27, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Ismét itt vagyunk, hogy több hírt hozzunk ezekben a napokban a Közzététel felvezetéséről. Sokszor beszéltünk már arról, mi történik a világon a díszletek mögött. Ma elsősorban arról kívánunk beszélgetni, mi történik itt, velünk a Föderációnál.

Minden nap összegyűlünk megbeszélni a kézenfekvő dolgokat azokról, amik napvilágra kerülnek a bolygótokon. Főképpen azért vagyunk itt, hogy segítsük Gaiát az ő felemelkedésében és következményeképp minden érző lénynek a bolygón. Amikor “összegyűlünk”, az nem jelenti ugyanazt, mint a ti megbeszéléseitek , különösen ami az üzlettel kapcsolatosak ismeretesek számotokra. A mi találkozóink inkább tudatosság interfészek a felek között a szükséges döntések meghozatalának folyamatában. Csak egyszerűen csatlakozunk a tudatosságunkhoz mindazokkal akikkel egy adott feladaton dolgoznak és megbeszéljük mi az amit szükséges megtennünk és egyezségre jutunk arról, hogy hogyan lássunk neki. Ezek a találkozók jóllehet, nemcsak a saját fajunkkal zajlanak a Föderáción belül,hanem más fajokkal és más lényekkel, ahogy ti fejezitek ki őket Angyalokkal és Felemelkedett Mesterekkel. Üdvözöljük a bölcsességet mindenhonnan. Ahogy tudjátok, ez egy hatalmas project amibe belekezdtünk maga a Teremtés utasítására és megbízására és mi válaszoltunk a hívásra készségesen és fenntartás nékül. De ily hatalmas feladat bemeneti információt igényel számos csoporttól. Valójában,noha konzultáltunk veletek néhány szinten arról, hogy mi legyen az eljárásmódja a dolgoknak és mi a legjobb módja a haladásnak.Néhányan közületek jólértesültek ezekről a találkozókról, míg mások nem. Mindazonáltal a ti inputjaitok elegedhetetlenek ezekhez a folyamatokhoz. Tartsátok emlékezetetekben godolatotokban, hogy miközben ti mint Fénymunkások olvassátok ezeket a különféle üzeneteket, tisztában lehettek azzal, hogy mi az ami történik, milliók százai vannak a világon(világotokban), akik nincsenek. Amikor a kijózanító valóságot a mi nézőpontunkból láttok a folyamat ijesztő és lassú.

Legutóbb összehívtunk egy tárgyalást, hogy véglegesítsük a Közzétételi tervet. Tudomást szereztünk arról, hogy a Teremtés maga is szorgalmazza a Közzétételt. Annak ellenére, hogy a vezetőitektől nem minden jel ezirányú, akiket látunk, azok egyre jobban húzzák a sarkukat(nyakukat), ezért magunknak kell végrehajtani a feladatot. Ahogy a régiek mondják “nyújtsd a kisujjadat és az egész karod kell”. A vezetőiteknek többszörös lehetőséget adtunk , hogy elhozzák a Közzétételt számotokra és minden egyes fordulónál egyre közeledik. Ebben a pillanatban sürgetnek bennünket a cselekvésre, ami a legmagasabb forrásból jön. Egyre kisebb és kisebb a lehetőség ablaka a Közzétételi esemény és a Mennybemeneteli folyamat között. Ez az ablak arra használatos, hogy hozzászoktasson benneteket az eljövendőre, és ha túl kicsi lesz,úgy érezzük, hogy lesz egy kevés időnk nekilátni a nagy erőfeszítésnek ami szükséges hogy felkészítsen benneteket a felemelkedésetekre.Ezért, az akciót hamarosan elkezdjük, inkább, mint később kelljen módosítani ezeket az egyenlőtlenségeket.

Érezzük azt a védelmet azon katonai csoportok részéről, akik átálltak a Fény oldalára elegendőek lesznek, hogy elismerjenek minket, hogy feltárjuk magunkat előttetek. Nekünk szintén meg kellett egyeznünk abban, hogy akik folytatni szeretnék a harcot velünk azok fenn fogják tartani eléggé az engedélyt számunkra hogy továbbmenjünk e tárgyban.

A fátyol a világotok és a dimenziók sokasága között megközelíthető a ti Magasabb Önvalótok számára, amikor az ( fátyol)elvékonyodik, meghaladja a képességét, hogy a harmadik dimenziós érzékcsalódásokban tartson benneteket arról, hogy mi a valóság.S elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol az igazság fel fogja fedni magát.Kimutattuk sok esetben néhány új formáját a “szándékolt” imának általatok a Teremtő felé. Ennek a gondolatnak a célja kérni a Teremtő áldását, hogy a folyamat kezdődjön el magától, ahelyett, hogy az áldás, ami már megérkezett a mi legjobb belátásunk szerint vállaljuk fel. Boldogok vagyunk a godolataitokban, mert több ez, mint amit bármi más nyújthat a folyamat kibontakozásához.

Ahogy tervezzük, a Közzététel végső szakasza a mi végcélunk, nem lesz kétséges számotokra, hogy nagyszerűbb és óriásibb megnyilatkozásokat láttok,vakmerőbb és kevésbé elmagyarázhatóak a hajóink az égboltjaitokon. Elsősorban a harmadik világ országaira koncentrálunk, ki fog mozdulni a fő nemzetekhez a világ körül és látni fogjátok a media tudomásul veszi. Felbukkan néhány összeesküvés ellenőrzés, a media tudatában van ennek a végjátéknak és szeretnének sztrájkokat, last minute alkukat, melyek tartalmazzák az összpontosítást az igazságra az általuk adott médiában, cserébe az engedékenységért és kegyelemért. A mi egyezségünk az, hogy az oly jó dolog amit a folyamat magával hoz, az amire vágyunk mindannyiótok számára.

Ezek igazán bámulatos idők számotokra. Izgalmas, frusztráló, örömteli, borzongató, megfélemlítő, lélegzetelállító egyidőben. A feltétel nélküli Szeretettel átvészelheted ezeket az időket afelé amit ismertek, a legnagyobb megtapasztalásnak lenni az emberi történelemben. Tartsátok meg hitetetket a folyamatban és tudjátok, hogy itt vagyunk, fáradhatatlanul dolgozunk a cél érdekében.Képzeld el, hogy a teljes lényed, a tested, a lelked és elméd a Feltétlen szeretettel van töltve, kényelmesen érzed magad és csendes semlegességben.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com május 25 2020 | Contact | Add to Favorites