Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, July 21, 2012

Egek Vándora, July 21, 2012

Üdvözlet a Föderációtól!

Talán nem hiszitek, de sok minden történik világotokban az eredmények elérése érdekében, amit az Isteni gondviselés már nagyon régóta eltervezett. Azért vagyunk itt, hogy a kétségek idején segítségetekre legyünk küldetésetekben. Megértjük a nehézséget, ami az emlékvesztésetek okozott, arról hogy kik is vagytok és honnan érkeztetek ide (valójában). Gondoskodunk rólatok és számíthattok ránk, itt vagyunk! Talán nem értitek a beavatkozásunk és be-nem-avatkozásunk értelmét a világszínpadotokon, de megnyugtatunk benneteket, hogy minden az eredeti terv szerint halad, veletek egyetemben.

Rövidesen médiáitok tájékoztatni fognak világotok energiamintáinak nagy változásairól [ford. megj. fokozott Naptevékenységre utal], amiket tudósaitok megfigyelnek és megmérnek. Ezek a változások egy folyamatos energiaelosztódás részét képezik, ami világotokat kiemeli eddigi „összecsomósodott” állapotából. Külön ügyeljetek a változások észlelhető mértékére, akkor rá fogtok jönni a hatalmas változások/ energiák súlyára, amivel mai világotok rendelkezik. Mint ahogyan azt már folyamatosan mondtuk nektek, a világotokban tapasztalható változásokat ne Hollywood-i filmbe illőnek várjátok, hanem az egy folyamatában kibontakozó fejlődése a körülményeknek, ami a kívánt változásban éri el terv szerinti elvárható tetőpontját. Azt vártátok, hogy nagymértékű változások lesznek tapasztalhatóak a kormányzati, banki és üzleti érdekeltségek struktúráiban, de mindezt egyszerre kivitelezni túl sok lett volna a lakosságnak. Ezek a változások természetszerűleg teljesednek be, mint minden változás egymás után, jelenleg kevésbé feltűnő formában. De folyamatban vannak és megtörténnek! Talán ti nem vettétek észre a finom, de nagyléptékű észlelési változásokat a lakosság körében a bank-kartellekkel kapcsolatban?! Nem voltatok tanúi a Gaia-n történő természeti katasztrófák lelassulásának és lecsökkenésének?! Nem vettétek észre a gondolkodásbeli változásokat világotok államvezetőinek körében, amik olyan társadalmat érintő vitás kérdésekről és történésekről szólnak, amik már nem nagyvállalatok érdekeit szolgálják?! Ezek a finom változások, amiről a „kulisszák mögött”-i munka folyt.

Nemrégiben újra tanácskoztunk galaktikai szinten, hogy közösen határoljuk be, meddig jutottunk a folyamatban és mit szükséges tennünk, hogy a terv szerinti kikerülhetetlen célunkat elérjük. Ez az összejövetel, ami ez alkalommal is az egyik anyahajónkon került megrendezésre, egy érdekes összhangot eredményezett kétoldalú egyeztetésünkön. Ez a találkozón a ti világotok és Föderáció küldöttei is részt vettek. Az embereiteket meghallgatták és értékelésüket első helyen vették figyelembe a megegyezésben. Így a megegyezés szerint megkezdtük az első lépéseket. Ennek eredményét ti is tapasztalni fogjátok, egeteken való lenyűgöző mértékű jelenlétünkben. A nagy terv első lépései tehát folyamatban vannak.

A földi lakosság kezdi megérteni az illuminátusok/ a sötét erők életükre gyakorolt hatását. Akik még hatalmon vannak és lehetőségük van véget vetni mindennek, felismerték, hogy szabad az út az előrejutáshoz és hogy a titkos körök ereje megcsappant és elérkezett a cselekvés ideje. Saját hőseitek ezen bátor lépéseivel és a mi támogatásunk mellett, áttérhetünk a következő fázisba és reméljük képesek leszünk megfelelő szintre emelni világotok energiáit, hogy elérjük a következő szintet, ami a cél eléréséhez mindenképpen szükséges.

Különleges emberi lények vagytok. Hogy ezt elérjétek keményen és sokat „tanultatok” a legnagyszerűbb galaktikus-spirituális iskolában, ahol hamarosan diplomáztok. Szolgálataitokra az egész univerzumban sürgős szükség van és tárt karokkal és nagy megbecsüléssel fogadnak benneteket: azért, akik vagytok és azért, amit teljesítettetek. Őrizzétek a szeretetet és az eltökéltséget szívetekben a pozitív kimenetellel kapcsolatban. Részünkről mi maradunk képességeitek, tehetségetek és a tiszta szellemi-spirituális erőtök őszinte csodálója.

Legyetek békével.

Csatornázta: Wanderer of the Skies

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://wandererodtheskies.blogspot.pt/2012/07/21072012.html
< previous message | next message >


© GalacticChannelings.com január 22 2018 | Contact | Add to Favorites
Tsū
Join the Galactic Channelings Community on Tsū!
Tsū is the only social network that shares its revenues with its members.
It works through invitation only, so you can use this link
to create a profile.