Home > > Egek Vándora, July 21, 2012

Egek Vándora, July 21, 2012

Üdvözlet a Föderációtól!

Talán nem hiszitek, de sok minden történik világotokban az eredmények elérése érdekében, amit az Isteni gondviselés már nagyon régóta eltervezett. Azért vagyunk itt, hogy a kétségek idején segítségetekre legyünk küldetésetekben. Megértjük a nehézséget, ami az emlékvesztésetek okozott, arról hogy kik is vagytok és honnan érkeztetek ide (valójában). Gondoskodunk rólatok és számíthattok ránk, itt vagyunk! Talán nem értitek a beavatkozásunk és be-nem-avatkozásunk értelmét a világszínpadotokon, de megnyugtatunk benneteket, hogy minden az eredeti terv szerint halad, veletek egyetemben.

Rövidesen médiáitok tájékoztatni fognak világotok energiamintáinak nagy változásairól [ford. megj. fokozott Naptevékenységre utal], amiket tudósaitok megfigyelnek és megmérnek. Ezek a változások egy folyamatos energiaelosztódás részét képezik, ami világotokat kiemeli eddigi „összecsomósodott” állapotából. Külön ügyeljetek a változások észlelhető mértékére, akkor rá fogtok jönni a hatalmas változások/ energiák súlyára, amivel mai világotok rendelkezik. Mint ahogyan azt már folyamatosan mondtuk nektek, a világotokban tapasztalható változásokat ne Hollywood-i filmbe illőnek várjátok, hanem az egy folyamatában kibontakozó fejlődése a körülményeknek, ami a kívánt változásban éri el terv szerinti elvárható tetőpontját. Azt vártátok, hogy nagymértékű változások lesznek tapasztalhatóak a kormányzati, banki és üzleti érdekeltségek struktúráiban, de mindezt egyszerre kivitelezni túl sok lett volna a lakosságnak. Ezek a változások természetszerűleg teljesednek be, mint minden változás egymás után, jelenleg kevésbé feltűnő formában. De folyamatban vannak és megtörténnek! Talán ti nem vettétek észre a finom, de nagyléptékű észlelési változásokat a lakosság körében a bank-kartellekkel kapcsolatban?! Nem voltatok tanúi a Gaia-n történő természeti katasztrófák lelassulásának és lecsökkenésének?! Nem vettétek észre a gondolkodásbeli változásokat világotok államvezetőinek körében, amik olyan társadalmat érintő vitás kérdésekről és történésekről szólnak, amik már nem nagyvállalatok érdekeit szolgálják?! Ezek a finom változások, amiről a „kulisszák mögött”-i munka folyt.

Nemrégiben újra tanácskoztunk galaktikai szinten, hogy közösen határoljuk be, meddig jutottunk a folyamatban és mit szükséges tennünk, hogy a terv szerinti kikerülhetetlen célunkat elérjük. Ez az összejövetel, ami ez alkalommal is az egyik anyahajónkon került megrendezésre, egy érdekes összhangot eredményezett kétoldalú egyeztetésünkön. Ez a találkozón a ti világotok és Föderáció küldöttei is részt vettek. Az embereiteket meghallgatták és értékelésüket első helyen vették figyelembe a megegyezésben. Így a megegyezés szerint megkezdtük az első lépéseket. Ennek eredményét ti is tapasztalni fogjátok, egeteken való lenyűgöző mértékű jelenlétünkben. A nagy terv első lépései tehát folyamatban vannak.

A földi lakosság kezdi megérteni az illuminátusok/ a sötét erők életükre gyakorolt hatását. Akik még hatalmon vannak és lehetőségük van véget vetni mindennek, felismerték, hogy szabad az út az előrejutáshoz és hogy a titkos körök ereje megcsappant és elérkezett a cselekvés ideje. Saját hőseitek ezen bátor lépéseivel és a mi támogatásunk mellett, áttérhetünk a következő fázisba és reméljük képesek leszünk megfelelő szintre emelni világotok energiáit, hogy elérjük a következő szintet, ami a cél eléréséhez mindenképpen szükséges.

Különleges emberi lények vagytok. Hogy ezt elérjétek keményen és sokat „tanultatok” a legnagyszerűbb galaktikus-spirituális iskolában, ahol hamarosan diplomáztok. Szolgálataitokra az egész univerzumban sürgős szükség van és tárt karokkal és nagy megbecsüléssel fogadnak benneteket: azért, akik vagytok és azért, amit teljesítettetek. Őrizzétek a szeretetet és az eltökéltséget szívetekben a pozitív kimenetellel kapcsolatban. Részünkről mi maradunk képességeitek, tehetségetek és a tiszta szellemi-spirituális erőtök őszinte csodálója.

Legyetek békével.

Csatornázta: Wanderer of the Skies

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://wandererodtheskies.blogspot.pt/2012/07/21072012.html
< previous message | next message >