Home > > Egek Vándora, March 14, 2012

Egek Vándora, 2012.március 14.

Üdvözlet a Föderációtól:

Hogyan mondhatnánk többet azokról a dolgokról, amelyek manapság napvilágra kerülnek a bolygótokon. Már említettük nektek a közelgő eseményeket, hogy hogyan fognak egymás után gyorsan bekövetkezni. Csak most kezditek látni minden történés domino hatását.

Hamarosan sok nemzet vezetői találkoznak titokban, hogy újra megvitassák a közzétételi eseményt, melyet a közelmúltban félretettek hogy részt vegyenek egyéb ügyekben és a tekintett események egyre sürgetőbbé váltak ezen egyének és nemzeti érdekeik által. Most azonban a közzététel ismét előtérben van és agresszívabban kell megvitatni ezen résztvevők között. Mi mindamellett nem vesszük fontolóra hogy tetteik összessége valamilyen változást ér el; ahogy láttuk a múltban ők csak a “nyakukat húzták”. Számos, aggodalomra okot adó ügy is újra a tárgyalóasztalhoz hozta őket.

Az egyik ilyen ügy, az anomáliák felfedezése a Nap körül, amelyeket a tudósaitok nem tudtak megmagyarázni. Úgy hiszik, a hatalom termeiben, hogy ez a Föderáció földi ügyekben egy sokkal közvetlen beavatkozásának jele, így a téma alapján ismét előtérbe került.


Egy másik kérdés is felmerült, a Föderáció közvetlen kapcsolatba lépett a Föld harmadik világbeli országaival, ami nagy gondot okozott az Illuminatinak. Látják, hogy ez egy nagy váltás a hatalmi egyensúlyban kombinálva a saját pozíciójuk és erejük elvesztésével a pénzügyi piacokon és a magasan szervezett és erős szembenállás fölött összegyűlnek a viharfelhők szerte a világon, pánikba estek; egyébként a módszertani megközelítésük az, hogy bele kell csapni a “végjátékukba” megcsinálni az ő világkormányukat.

Sokatok alig várják, hogy az elkövetező napokban egyre több domino dőljön le egyre nagyobb és gyorsuló ütemben. Már a kezdetektől látjátok a szerencsét fordulni a pénzügyi fronton. Ezt gyorsan követi a media, ahol sokan kezdenek megfizetni a bűneikért és még többen fordulnak a nyílt, őszinte oknyomozó riportolás felé. Ezt követi az a lépés, a “tiszta ház”(országgyűlés) a politikai vezetőitekkel és azok előrelépése akik tudatosan kezdték felébreszteni a erő termein belül sok kormányotokban, hogy hozzák el a gondoskodó kormányok szerepét a társadalomban.

Ez egy olyan időszak, amikor az igazság fog hallatszani, a reménytelenség pedig félreáll.Megérkeztek és ez látványos lesz. Mi a legteljesebb ámulatban nézzük ezt a folyamatot, és nem tartalmazhatja a saját izgatottságunkat , az ami eljön mindenki javára a teljes univerzumban.

Létezésünk végső bizonyítéka számotokra azokban a munkálatokban vannak, melyekről egyre többminden kerül napvilágra az elkövetkező hetekben. Tudjátok, persze, elvárják az egyre nagyobb számú észleléseket a világ minden tájáról. Jelenleg ez késik, mert a meghatározott harmadik világ országaira összpontosítunk a terv részeként, van közvetlen kapcsolatunk azokkal a régiókkal. Most azonban visszahozzuk a fókuszt azokra az országokra, melyek képesek különbséget tenni a közzétételi folyamatban.Arra számítanak, hogy rendkívüli és félelmetes megnyilatkozások fognak történni egyre gyakrabban.

Veletek vagyunk jobban mint bármikor ezekben az izgalmas időkben. Ez az amiért életeket éltetek, amiket elterveztetek a legapróbb részletekig és amit most tapasztaltok meg. Ez méltán jogos. Veletek vagyunk a szeretetben, tiszteletben és le vagyunk nyűgözve a hehitetlen képességeitektől.
Legyetek békében.

Forrás: Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38