Home > > Wonderer in the skies, May 24, 2011

Wonderer in the skies, May 24, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Gyakran csábított a gondolat, hogy felfedjünk mindent az eltitkolt tárgyalószobákban történő egyezkedést a nektek ártók leleplezésének és eltávolításának meggyorsításával kapcsolatban. De a diszkréció a lovagok ismérve, és folytatni [is] fogjuk az ilyen információk visszatartását ott ahol szükségesnek tartjuk [azokat] a dolgok előmozdításához.

Azonban ahol tudunk bepillantást engedünk a színfalak mögé, hogy jobban megérthessétek mik is történnek ezekben a kérdésekben. Például ott vannak azok az egyének az uralkodó elitben akik nem azok akiknek tűnnek, a normális megjelenésük ellenére. Ők fáradhatatlanul dolgoznak a közzétételért és mindenért amit ez az emberiség jövőjére nézve jelent.
Azoknak akik szeretik saját maguk összekötni a pontokat, figyeljetek arra, hogy melyik világcégek vezetőivel találkoznak a legmagasabb rangon lévő politikusok, miközben az adott     
országgal való üzleti tárgyalásaik látszatát keltik. Sokkal jelentősebb dolgok történnek ezeken a megbeszéléseken, mint hogy kik kapják a kedvezőbb üzleti feltételeket.
Tárgyalások vannak tervbe véve többnyire a kormányok és a nagy vállalatok között, hogy megvitassák az idejét és a következményeit a bejelentésnek a bolygótokon.

Adunk nektek egy utalást: Nézzetek utána hogy hol vannak a nagy vállalati államok képviselői jelen pillanatban.

Általánosságban az állami vezetők a cégek lépésére várnak több okból fogva, de leginkább azért mert ők azok akik irányítják, mozgatják a kormányokat manapság.
Ugyan ilyen fontos a tény, hogy a kormányok véleménye szerint a pénzügyi piacokra lesz a legnagyobb hatással a bejelentés, úgyhogy ez életbevágóan fontos hogy felkészüljenek ezen a szinten. Ti már tisztában vagytok ennek a vallási következményeivel és a felkészítése ezeknek a szervezeteknek már meg is kezdődött.

Ne legyen kétséged efelől. A nagyvállalatok nagyon is tudatában vannak ezeknek a fejlődéseknek és már megkezdték a saját "bejelentési programjaikat". Nem minden vezető az üzleti világban az Illuminátusok ölebe. Néhányan megvilágosultak. Figyeld meg, hogyan kezdik elszórni ezt az információt a saját üzleti "területükön* és észre fogod venni ezeket az összefüggéseket magad is. Az egy dolog hogy mi megmondjuk nektek és teljesen más, ha saját magad fedezed fel ezeket az igazságokat. Ezért mi csak egyszerűen a jó irányt mutatjuk meg nektek.

Nézzetek fel és mondjátok sziasztok vagy valami hasonlót és mi majd az irányotokba biccentünk szerető energiával hogy megosszuk. Légy boldog, optimista és izgatott. Megérdemled ezeket az érzéseket.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Dani


< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.