Home > > Wonderer in the skies, May 25, 2011

Wonderer in the skies, May 25, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Hello mindenkinek aki szolgálatot tesz nekünk ezekben az időkben. A szeretetünket és energiát küldjük nektek. Szeretnénk megválaszolni egy bizonyos kérdést, amit több csoport is feltett közületek az idővonalra vonatkozóan. Valóban, nem lehet teljes biztossággal eltervezni a bejelentést. Mi csak a legjobb ítélőképességünket alkalmazzuk a rendelkezésre álló források és bővebb információk felhasználásával ezekben a témákban. Nem irányíthatjuk, hogy hogyan hozzák és hogyan valósítják meg döntéseiket a kormányaitok és az egyének az adott pozíciókban. Habár könnyedén megtehetnénk, ez ellent mondana a felsőbb akarattal. Ezeket a döntéseket emberi lények hozzák meg az összes emberi gyarlóságukkal együtt, amik a harmadik dimenziós sűrűséggel járnak. Viszont minket biztosítottak, egy közeli bejelentésről, ami megnyitná a kapukat a leleplezési folyamathoz.

Már nagyon rég óta figyelemmel kísérünk számos megbeszélést az országaitokban, melyeken az uralkodó elit is részt vesz. Biztatóan hatnak ránk a tárgyalásokon elhangzottak és az Illuminátusok ártó szándékú találkozóinak ritkítása. Mi több, ezek a találkozók elkezdtek kitudódni, kiszivárogni. Ezeket felváltotta egy biztos nyugodt elhatározás, miszerint ennek mindenképpen meg kell történnie és akiknek meg kell tenniük, bátran elő kell lépniük, hogy végrehajtsák feladatukat. Biztosítottuk a hatalmon levőket, hogy áldásunkat adjuk az előrelépéshez ebben a tisztségben. 

A vulkanikus kitörés csak egy kisebb igazítás volt Gaia részéről, hogy finomra hangolja a szükséges folyamatot, amit még át kell mennie felemelkedés előtt. Úgy látjuk, hogy most egy darabig nem lesz több ehhez hasonló aktivitás részéről.
Figyeljétek az európai üzleti konferenciákat, a bejelentés megbeszélésének jeleiért. Már folynak a tárgyalásaik, hogyan fognak szabadalmaztatni bizonyos, már meglévő technológiákat és, hogyan pénzzé tenni őket, amint a leleplezés megtörténik. Nem képesek számításba venni, hogy a technológiát mi egyenesen az embereknek fogjuk átadni és az embrek nem tűrik többé az elvakult haszonhúzást azon, ami ingyen az embereket illeti. Az egyik ilyen technológia egy készülék, ami képes lesz visszajátszani minden megbeszélést, bizonyítékként szolgálva majd a világ bíróságaitokon. Használjátok ezeket a technológiákat bölcsen és akkor mindegyikőtöknek nagyban hasznára lesz. 
Mosolyogjatok mivel a fényből származtok és meghívtak benneteket, hogy kozmikus polgárokká váljatok. Nagy izgatottsággal tölt el minket, hogy már nagyon szeretnénk megmutatni mindent, amit eddig megtagadtak tőletek és hogy látogatókként üdvözölhessük kultúránkban és társadalmunkban azokat akik meg szeretnék ismerni. Legyetek készen és örömtelien.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: DaniShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.