Home > > Egek Vándora, July 26, 2011

Egek Vándora, July 26, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Különféle események történnek a világon, melyek óvatosan hangszereltek annak érdekében hogy kitűzött célunkat elérjük, a Közzétételi folyamat kibontakozzon a lehető legkevesebb töréssel mindannyiótok számára. Ez szükségszerű, amikor eljön az idő a napi rutinotok kis mértékben megváltozik; a megfelelő program kibontakozott és gyorsan bevethető. Amikor a bejelentés kezdeti sokkja elmúlik szeretnénk hogy elkerüljétek a gonosz események sorozatába való belecsúszást. Megtanultuk, hogy az emberi természetetek vágyakozik a megszokottságra(állandóságra) és ez nagyon fontos hogy a legmegszokottabbak veletek maradnak a Közzététel utáni napokban, hetekben hogy a legtöbb ember be tudja építeni ezt a tudást a saját hitrendszerébe. Jelenleg a különböző kormányokkal dolgozunk az események magasztos alapokon való hangszerelésén, hogy ez az információ el legyen terjesztve a tervezett és jól időzített módon.

Látni fogjátok a fejlődést; a következő hónapon át az események sorozata nemcsak a monetáris rendszereteket foglalja magában ( ami a mi fő aggodalmunk mivelhogy ez a legismertebb számotokra, ehhez vagytok legjobban hozzászokva),hanem más események a biztonságot illetőleg( vagyis a nem-biztonság hamis veszélye) és a tudományos fejlődés bejelentése amelyek sok kérdésetek okozója lesz, hogyan tudtunk ilyen ugrásszerűen fejlődni. Ez része a kibontakozási színdarabnak ( játéknak), melyek a Közzétételhez vezetnek.

Nagyon sokan vannak az események ezen “vonatán” , a megszokott vágányon próbálják megállítani a könyörtelen tovább haladást. Ahogy egyre többen felébredtek, az elkerülhetetlen megtörténik.Bizonyos matematikai százaléka, azoknak akik felébredtek az Illuminati talpnyalói voltak s azok a személyek most megértik kötelességüket szélesebb látókörben. Ahogy a világ bíróság próbára teszi ezeket az egyéneket, felébrednek maguktól és ez lenne a legnagyobb mértékű mérséklő tényező a kegyelmüket illetően.

Fogjátok a sziveteket és vigyázzatok rá a missziótokban egyénileg és együtt is. Ezek most valóban izgalmas idők. Tartsátok olyan jól az emlékezetükben amennyire csak tudjátok, hogy gyakran vissza fogtok nézni rájuk és akarjátok hogy újra megéljék a Közzétételhez vezető pillanatokat és végül a dolgok villámgyorsan haladnak tovább azután a Mennybenetel felé.Ez történik egyes “hollywoodi varázslatban”.

Egyre nagyobb számban folytatjuk feltűnésünket az égbolton és ahogy terveztük egyre közelebb vagyunk az eseményekhez a következő időkben azon az úton, melyet kiépítettünk és lassú előrehaladással elértük, hogy az emberek hozzászokjanak a jelenlétünkhöz. Tartalmazni fog egyre közelebbi “repülő nézelődőket” és hajóink tisztábban látszanak tehát már nem tudnak letagadni minket. Ezt már hosszú ideje terveztük és értékelésünk szerint szépen halad. Az idő közel hozza és egy sohasem tapasztalt izgalommá teszi, és újraegyesítésünkké alakítja. Nyílt szívvel és Szeretettel fogunk benneteket üdvözölni és csodálattal a hihetetlen rugalmasságért a sok viszontagság ellenére.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.