Home > > Egek Vándora, July 22, 2011

Egek Vándora, July 22, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

A Közzététel esélyének ajtajai között az intervallum egyre kisebb ahogy magunk mögött hagyjuk ezeket a pillanatokat.Ezen az időn belül képesek leszünk hozzászoktatni titeket a Mennybemenetelhez rövid ez az intervallum rövidebb. Van mégegy esély ajtó,mely hamarosan megérkezik. Hogy vezetőitek élnek-e ennek az esélynek a lehetőségével ez teljesen rajtuk múlik. Mindazonáltal nem sok alkalmuk van az időpazarlásra, az esélyek adottak a képviselőink által akik közetetek dolgoznak.

Egész világotokat átkutattuk és a sötétség folyamatosan egyre erőtlenebb ahogy fény árasztja el a világot az energia forrásának minden irányából.Csak szórványos esetben észleltünk vegyi kísérleteket, időjárás változtató technológiákat és egyéb Illuminati eszközöket az elmúlt néhány hétben. Mi hisszük, a vezetőitek(nek )meg( kell) ért(en)i(ü)k, ezek a megfelelő cselekvés pillanatai a bejelentéshez, hogy az új kor lényei lehessünk.

A világ nem fog egy perc alatt megváltozni egyszercsak a bejelentés által. Ez egyszerűen egy küszöb előttetek amely visszaigazolása az összes munkátoknak, a bizalmatoknak a Szeretet missziójában, hogy nem volt hiábavaló. Először egy kevés drasztikus változás lesz de örökre megnövekszik a változás körforgása amely ebből a bejelentésből fakad(árad ki)minden szinten. Továbbra is összpontosítunk a lépésekre, melyek elvezetnek a Közzétételhez és engedélyezzük mások tanítását az ember történetének jelentős eseményét illetően, a Mennybemeneteleteket Gaia közreműködésével a létező magasabb birodalmakba. Miközben a közelmúlt relative csendes volt a Közzétételi dologban, érezzük, hogy egy bizonyos esélynek az ajtaja nyílik, nos kívánjuk még egyszer, hogy készüljetek erre az lehetőségre.

Tudjuk, hogy fáradságos ez a készülődési időszak, izgalom,várakozás és letör amikor azt tapasztaljátok, hogy aminek meg kellett volna történnie az megint nem történt meg. Akárhogyan is, ez elkerülhetetlen. A különbség mindössze annyi, hogy másképp méritek az időt. Ahogy mi látjuk, ez egy mérhetetlen nanomásodperc amely ahhoz a pillanathoz vezet.Ti minden pillanatot dögunalmasnak láttok órákon és napokon át. Benneteket az Illuminati szabályozott hogy keressétek minden dolog azonnali jutalmát. Megértjük ezt az érzést. Azonban mi szintén megértjük és csodáljuk az óriási rugalmasságotokat ahogy keresztülmentetek ezen az időszakon és hűségesek maradtatok a folyamatban.A legnagyobb tiszteletünk és megbecsülésünk a tietek.

Tisztelünk benneteket és a missziótokat és készen állunk arra, hogy segédkezzünk amikor eljön az ideje. Sürgessétek a Közzétételt a Szereteten keresztül célzott gondolatok amelyek képessé teszik vezetőiteket a bejelentésre, amely arra ösztönöz titeket, hogy átlépjétek ezt a küszöböt. Érezzétek jól magatokat a folyamatban, szeressétek feltétel nélkül egymást.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.