Home > Nederlands > Montague Keen, 1 mei, 2016

Montague Keen, 1 mei, 2016

De mensheid wordt SNEL wakker. Het bewijs hiervoor wordt, terwijl de mensheid naar totale verlichting snelt, iedere dag via de Schuman Resonantie gemeten. Alle negativiteit wordt blootgelegd. Degenen die ten koste van jullie gedijden en floreerden ontdekken dat ze nu machteloos zijn om de controle te handhaven. De enige hoop van de cabal voor overleving is te proberen jullie een Derde Wereldoorlog op te dringen, en dit zal niet worden toegestaan. Hun controle is ten einde. Al hun controlesystemen vallen uiteen. Ze vinden het moeilijk om steun voor hun corrupte intriges te vinden. Iedere dag bevrijden meer mensen zich uit het controlenetwerk. De HERROEPINGEN doen helpt de geest om alle kwaadaardige controle los te laten zodat jullie VRIJ worden om te denken, doen en leven zoals jullie dat wensen. Het ontmaskert de marionetten voor wat ze zijn: marionetten die handelen voor een KWAAD, zo VENIJNIG dat het zichzelf niet kan laten zien.

Kijk naar de ontwaakten. Ze zien er stralend uit aangezien ze het Licht der Waarheid in zich dragen. Eenmaal ontwaakt, is het nooit meer mogelijk om terug te keren naar slavernij. De geest bevrijden is een plezierige ervaring: ga ervoor. Denk hierover na, vrienden. Als de cabal de mensheid had benaderd en daarbij openlijk had verklaard wat ze wilde, dan had de mensheid nimmer toegestemd in haar eisen. De mensheid zou op verzoek van de marionetten NOOIT hebben toegestemd in het vermoorden van andere mensen, toch is dat precies wat ze bekokstoofden. Ze creëerden mythische redenen waarom de mens ten oorlog zou moeten gaan om zijn medemens te vermoorden en daarbij landen en beschavingen wegvagend. VRAAG JEZELF AF WAAROM. Omdat de cabal niet kan bestaan zonder de ENERGIE VAN ANGST, MOORDEN, HONGER en allerlei soorten van LIJDEN. Het is voor hen de levenszuurstof. Dit moet worden begrepen. Vraag jezelf dit: waarom gaan jullie door met het betalen van belasting voor het GIF dat ze in jullie water stoppen, het gif dat ze elke dag op jullie sproeien dat tevens het land besmet, en de giftige chemicaliën die jullie krijgen opgedrongen door de medische beroepen. Jullie kunnen niet passief blijven t.a.v. dit onderwerp. Jullie overleving hangt af van de acties die jullie t.a.v. deze zaken ondernemen. Denk na, vrienden, jullie geven deze marionetten het geld om jullie te vernietigen!

Kijk met liefde in je hart naar je medemens. Jullie zijn allemaal op de route naar overleving. Jullie zitten allemaal op verschillende niveaus, maar ik verzeker jullie, allen zullen uiteindelijk deze route moeten afleggen. Degenen die denken “het gaat prima met me. Het raakt me niet” zitten er helemaal naast. Jullie gaan heel snel vooruit, zoals de Schuman Resonantie elke dag bewijst. Het energiewerk dat je met M uitvoerde toont wat iedereen van jullie zou kunnen doen, als je je daar toe zou zetten. Geloof in jezelf, ontdek waartoe je in staat bent en neem je kracht terug. Ga voorwaarts, het licht van waarheid en liefde in.

Het is enerverend om het ontwaken te zien. Het is als het zien ontkiemen van een zaadje, wanneer dat zijn kopje boven de Aarde uitsteekt, groeit en tot bloei komt als een prachtig lichtwezen. De Aarde is een prachtige, overvloedige plaats om te leven. Ze zal weer in al haar glorie worden gezien wanneer de corrupten ophouden te proberen haar te vernietigen. Ze horen niet op Aarde thuis, maar ze willen haar voor zichzelf.

De religie van LIEFDE die de religie van het oude Ierland was zal eens weer de norm worden. Het elkaar onderwijzen en helpen zal weer onderdeel worden van het leven op Aarde. Georganiseerde religie zal slechts een herinnering zijn aan de DUISTERE OUDE DAGEN VAN ONDERDRUKKING EN CONTROLE.

Via onze Centra zullen we adviezen geven over gezondheid. Dit is onze nummer één prioriteit. We moeten de mensen van de op drugs gebaseerde medicijnen afkrijgen, zodat ze weer gezond worden. We zullen mensen laten zien hoe goed kwaliteitsvoedsel zonder pesticiden etc te produceren. Water, waarzonder mensen niet kunnen overleven, zal weer zuiver zijn en zonder toevoegingen van welke soort dan ook. Het zal een groots avontuur zijn om te leren leven als VRIJE MENSEN in een maatschappij die het belang van iedereen ter harte heeft.

We zijn trots op een ieder van jullie die zijn / haar kop boven het maaiveld uitsteekt en de moed vat om een verschil te maken voor je wereld en de mensheid zelf. Beschouw jullie zelf als Het Lichtleger, en breidt jullie licht in alle richtingen uit. Aan jullie het succes, vrienden. Het komt eerder dan je denkt.

Mijn lief, je gaat er goed mee om. De omstandigheden zijn explosief. Het is geen makkelijke taak. Opnieuw glipte een marionet bijna door het net. Je had gelijk in wat je vermoedde, mijn lief. Ze gaan tot het uiterste en betalen elke prijs om te voorkomen dat je je werk afmaakt.

Wees voorzichtig met wie je vertrouwt, want ze komen in allerlei vermommingen. Ze worden nu gemakkelijker ontmaskerd. Wees alert wanneer nieuwe mensen je benaderen. Het is nu slechts een kwestie van tijd. We zijn er bijna.

Voor altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!