Home > Nederlands > Montague Keen, January 9, 2011

January 9, 2011

Mijn liefste, hier zijn wij weer, trachtend informatie naar jullie wereld te brengen. De Aarde is een belangrijke planeet, dit is waarom zij uitgekozen is door degenen van een andere planeet ter overname, om de mensheid te verwijderen en alleen degenen te behouden die zij nodig hebben als slaven. De Mens bevindt zich in een Gedachtegevangenis, die hem belemmert te zien wat overduidelijk is voor hen die ontwaakt zijn en beseffen wat er gaande is. De technologie die gebruikt wordt om jullie in deze gedachtestaat te houden is lichtjaren vooruit op alles wat jullie kennen. De Microgolven die zij gebruikten hebben recentelijk de Vogels en Vissen gedood. Deze Microgolven worden gebruikt om Aardbevingen te veroorzaken en vele andere door de mens gemaakte Rampen. Het bewijs is er voor iedereen die de waarheid zoekt, wat jullie ervaren is verborgen terrorisme.

Als zij die aan de Macht zijn hun zin krijgen, zullen Vrijheid van Gedachten en Vrije Wil tot het verleden gaan behoren, zij willen jullie gedachten en keuzes leiden, jullie zullen onder totale controle komen als je niet ontwaakt voor wat er gaande is en weigert om hier onderdeel van uit te maken. Alleen een bewuste geest kan zo een aanval op de geest afslaan. Dit is iets dat zorgvuldig gepland is gedurende vele generaties, zij hebben Regeringen en Instituten overgenomen die nodig zijn voor de vernietiging van het Menselijk Ras zoals jullie dat kennen. Zij zullen niet slagen.

Mijn doel is om te proberen de Ziel te laten ontwaken en haar te helpen zich weer te verbinden met het Licht. Er zijn veel mensen die willen dat ik alleen over de Geestenwereld praat en vertel dat alles hier absoluut fantastisch is, maar ik kan al die Zielen die gered moeten worden niet in de steek laten.

Het is een zaak van Goed overwint Kwaad. Kwaad is vermomd om jullie naar zich toe te trekken, zij glimlachen, zij zijn zo geruststellend als zij jullie verzekeren dat wat zij voorstellen alleen voor jullie eigen bestwil en het goede voor de mensheid is. Er zijn maar zo weinig mensen in jullie wereld die vertrouwd kunnen worden. NLP wordt op brede schaal gebruikt maar het is maar één van de instrumenten die zij tegen jullie gebruiken. Angst is hun grootste instrument, en sublingual messaging [berichten die versluiert in bijv. reclamespots worden meegestuurd en door het onbewuste worden opgevangen; Puk], etc., etc.

Wederom vraag ik degenen van het Licht er te zijn voor elkaar, probeer elkaar te ondersteunen wanneer dat maar mogelijk is. Het is zo verdrietig jullie wereld uiteen te zien vallen, jullie weten dat het Netwerk en ik alles doen wat wij kunnen om dat te voorkomen. Bid, open je harten voor de Geestenwereld, vraag dat het Licht snel hersteld wordt om het verschrikkelijke leed te voorkomen dat door zo velen wordt ervaren. Hoe meer Liefde je kunt uitsturen naar de wereld, hoe beter. Pure Liefde, Liefde voor je medemens, Liefde voor al Gods schepselen, Liefde zal het Kwaad overwinnen dat jullie wereld overgenomen heeft.

Vrede en Harmonie moeten hersteld worden, jullie, jullie allemaal, zijn in staat om te helpen dit te herstellen. Ik heb nooit gezegd dat het gemakkelijk zou zijn, maar de beloningen zijn meer dan jullie je kunnen voorstellen. Het is jullie cadeau aan de Mensheid. Toekomstige generaties zullen leren hoe, door het werk van een aantal, de Waarheid het Kwaad overwon. De instrumenten van de Duistere Cabal zijn ANGST en CONTROLE tegen elke prijs, als jullie je concentreren op Liefde, zal er geen ruimte zijn voor Angst.

Wij verlaten jullie niet als wij naar de Geest terugkeren, wij geven nog steeds om jullie en waken over jullie, over jullie allemaal. Wij zullen spoedig nog veel meer kunnen doen, wij zullen een actieve rol in jullie levens gaan spelen. Liefde sterft nooit, het is voor altijd. Onze twee werelden zullen weer samengaan, alles zal hersteld worden, het zal nu niet lang meer duren.

Ik weet mijn liefste, dat jij eraan denkt dat het snel weer 15 januari zal zijn, dan zal het 7 jaar zijn sinds ik overging naar de Geestenwereld, de herinneringen daaraan zijn nog steeds zeer pijnlijk voor jou. Het moest zo zijn mijn liefste, zodat wij ons werk konden voltooien. Ik ben altijd bij je, jij weet dat er van je gehouden wordt, dat wij weer samen zullen zijn als ons werk erop zit. Ik blijf jouw aanbiddende Echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Apache Station

Iedere maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op Apache-station.nl.
Je kunt de uitzendingen op andere tijdstippen ook beluisteren via het archief.