Home > Nederlands > Montague Keen, 9 april 2017

Montague Keen, 9 april 2017

Hoe het Witte Huis werd geïnfiltreerd is nu zichtbaar geworden. Weten jullie nog de eerste keer dat Donald Trump het Witte Huis bezocht? Hoe zelfverzekerd hij was: een man die ernaar uitkeek om het presidentschap te aanvaarden. Weten jullie nog dat toen hij na zijn ontmoeting met Obama naar buiten kwam, zijn blik geschokt was en verstoord? Zowel zijn zelfverzekerdheid als zijn woorden waren veranderd. Hij had ontdekt dat je enkel in naam President bent en dat de "DEEP STATE" de beslissingen neemt.

Donald Trump weigerde echter dit te accepteren. Hij ging op jacht naar de pedofielen van de Deep State en hij had succes. De Deep State was hier niet blij mee. Ze moesten een manier vinden om hem tegen te houden. Dus hebben ze al Trumps' mensen uit het Witte Huis verwijderd en vervangen door die van hen zelf. Maar zelfs dit was voor hen niet genoeg, dus hebben ze hem via zijn eigen familie weten te raken. Laat hier geen onduidelijkheid over bestaan; de Deep State wil van hem af, omdat ze hem niet om kunnen kopen of kunnen controleren.

Dit is belangrijk, mijn vrienden. De Deep State wil dat jullie, het volk, zich tegen Donald Trump keren, zodat jullie het probleem voor hen oplossen. Het is belangrijk dat jullie hem blijven steunen door hem te helpen het grotere plaatje te zien. Het is een teken aan de wand voor de Deep State . Help hen niet langer om aan de macht te blijven. Ze zijn ontmaskerd en de hele wereld ziet het met afschuw aan.

Trump is een gevangene in het Witte Huis. Technologieën die de mens onbekend zijn worden ingezet om presidenten het werk van de cabal te laten opknappen. Het is het kwaad in de meest zuivere zin van het woord. Het is hoe jullie wereld honderden jaren werd gedomineerd. Jullie hebben in het verleden kunnen zien wat er met presidenten gebeurde die de moed hadden voor hun eigen mening uit te komen. Trump wil een wereld die vrij is van overheersing door kwaadaardige machten. Geen enkele politicus zal jullie dat geven. OM DE POLITIEK IN TE GAAN HEBBEN ZE HUN ZIEL AL MOETEN VERKOPEN.

Ik vraag jullie zelf te onderzoeken wat er in de volgende videos wordt beweerd. Alles wordt in simpele bewoordingen uitgelegd.

ALLE HENS AAN DEK! Jullie kunnen helpen de deep state te ontmantelen!

Verraden door Ivanka — een andere kijk op Trump's raketaanval

De Event staat in de planning om binnenkort te gebeuren en dit zal nog zoveel meer aan het licht brengen, dus wees voorbereid. Alles wat jullie hebben geleerd, of dat nu via school is, universiteit, of familie is volkomen onjuist. Jullie werden ongelofelijk belogen. Jullie dienen overnieuw te beginnen met de waarheid. Help elkaar de waarheid te begrijpen en te accepteren. Religie heeft in het grote bedrog een enorme rol gespeeld. Ook dit dient te worden ontmaskerd en verwijderd. De Deep State is niet 100% menselijk. Ze doen alleen alsof. Ze houden niet van mensen, ze willen alleen dat wat jullie hebben. Het vermoorden van mensen is voor hen niet meer dan normaal. Het drinken van menselijk bloed komt veel vaker voor dan jullie je voor kunnen stellen. Tot nu toe hebben ze dit allemaal goed verborgen kunnen houden. De geschiedenis heeft laten zien dat ze veel landen zijn uitgeschopt voor deze misdaad tegen de mensheid. Dat ze erin slagen om in elk van die landen terug te keren laat zien hoe geslepen ze zijn in het misleiden van het menselijk ras.

Jullie zijn bezig de strijd te winnen. Alles zal binnenkort worden blootgelegd. Dan is het aan jullie om samen te komen en jullie wereld te herstellen. Alle gifstoffen moeten uit de aarde worden verwijderd, zodat het kan worden gebruikt om voedsel te produceren dat geschikt is voor menselijke consumptie. Evenzo dienen alle gifstoffen uit het water en uit de lucht te worden verwijderd. Jullie gezondheid zal worden hersteld. Regeringen zullen van het volk zijn, vóór het volk. Vrede voor iedereen zal de mantra zijn. Dit ligt nu allemaal heel dichtbij. Verwelkom het in jullie leven. Werk mee om de Aarde te herstellen. Alle hulp die jullie nodig hebben zal voor jullie beschikbaar zijn. Het herstel van de Aarde is een enorm project en alle zijden van het leven zijn erbij betrokken. De cabal verliest iedere dag een beetje meer controle. Binnenkort zullen ze hun verlies onder ogen moeten zien. Ze zijn via leugen en bedrog aan de macht gekomen. Het zal nooit worden toegestaan dat dit nog eens gebeurt.

De valse vlag gebeurtenissen van de cabal zijn in aantal toegenomen. Ze hebben aan impact verloren, omdat jullie er nu van op de hoogte zijn en de gebeurtenissen kunnen doorzien. Waar zullen ze vervolgens mee komen? Het is tijd dat ze hun koffers pakken en zich voorbereiden om de Aarde te verlaten. Ze hebben goed kunnen gedijen op het bloed, zweet en de tranen van de mensheid. Ze zullen worden gedwongen om de Aarde te verlaten via dezelfde weg als waarlangs ze hun entree hebben geforceerd.

De toekomst die jullie nu aan het creëren zijn zal ervoor zorgen dat de Aarde in het paradijs zal veranderen dat het eens was. Eenieder van jullie is op Aarde gekomen om ervoor te zorgen dat dit gebeurt. Alle gebruiken van de afgelopen 2000 jaar zullen worden afgeschaft, aangezien deze de oorzaak zijn van de neergang van de mens. De Mens is begonnen de Aarde terug te eisen en vrede en harmonie in ere te herstellen. Bid voor dhr. Trump, aangezien hij goddelijke bescherming en leiding nodig heeft. Laat hem niet vallen want dat is wat de cabal graag wil. Jullie hebben zelf je toekomst in handen; ga er voorzichtig mee om.

Mijn lief, alweer een moeilijke week. Vele anderen worden eveneens aangevallen. Het zal nu niet lang meer duren.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Boodschap van Veronica:
Is er in de omgeving van Los Angeles (Californië) een advocaat die zo vriendelijk zou willen zijn om mij eenmalig bij te staan? Zowel ik als de mensheid zouden hiervoor uiterst dankbaar zijn.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!