Home > Nederlands > Montague Keen, 16 april 2017

Montague Keen, 16 april 2017

Dit is een belangrijke boodschap voor jullie, vrienden. Het tij is gekeerd en de cabal bevind zich nu in moeilijkheden. Twee soorten ET’s voorkwamen de recente raketaanval. Deze operatie zal keer op keer worden herhaald, ongeacht wie de raket afvuurt. De controle is de cabal uit handen genomen. Ze beginnen zich snel te realiseren dat hun spel voorbij is. Ze ontdekken dat ze ontmaskerd zijn en dat het voor iedereen zichtbaar is. Het heeft enige tijd geduurd om dit te bereiken, maar hun klauwen waren overal, dus moesten we gedegen te werk gaan.

Op zondag 16 april is de EVENT in Azië begonnen. Het was nodig om het proces daar te beginnen. Op dinsdag 18 april was de EVENT over de hele wereld uitgespreid. Wees alert op alle bewijzen hieromtrent, aangezien de cabal alles in haar tanende macht zal doen om te voorkomen dat jullie dit zien. Twee leiders van de Zionisten zullen gevangen worden genomen. Zij zijn verantwoordelijk voor alle dood en vernietiging die overal plaatsvindt. De kop van de slang dient eerst te worden verwijderd, daarna volgt alles zoals het zou moeten. Werk tezamen om te redden wat je kunt uit het bloedbad dat door de cabal is achtergelaten.

Wij, aan deze kant van het leven, moesten hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Er waren maar een paar mensen op Aarde die konden bevatten waar we naartoe werken. 2017 en 2018 zullen duidelijk laten zien wat onze plannen waren en wat de plannen voor de toekomst zullen zijn. Angst wordt jullie door de cabal opgedrongen via hun TV en kranten. Er wordt tegen jullie gelogen. Trap niet in hun leugens.

Jullie hoeven nu niet lang meer te wachten. Mijn vrouw weet wat er moet worden gedaan en wanneer dit dient te gebeuren. Ze heeft zich strikt aan onze instructies gehouden, hoewel ze hierom zwaar werd bekritiseerd. Haar vertrouwen in mij is onvoorwaardelijk. Velen bezitten niet de wilskracht om aan hun geloof vast te houden. Dit is de reden waarom afpersing in jullie wereld welig heeft getierd. De cabal heeft operaties georkestreerd die jullie met afschuw zouden vervullen. Ze hebben belangrijke mensen in situaties gelokt waar ze werden gedrogeerd, gehersenspoeld en in het bijzijn van kinderen gefilmd, met als doel hen via chantage de orders van de cabal te doen opvolgen. Jullie kunnen dit principe op dit moment in werking zien: degenen die jullie vertrouwden worden gemanipuleerd om de cabal te dienen. Angst kan in de meeste mensen worden ingeprent. Dit is de reden waarom de cabal angst als wapen tegen de mensheid heeft gebruikt. Ook religie werd ingezet. Angst is een middel om controle over de levens van velen te behouden en ze zijn experts in de toepassing hiervan. Religie heeft verhinderd dat de mensen het leven op Aarde kon ervaren zoals ze het zouden hebben moeten ervaren. Het is te vergelijken met een kankergezwel, dat haar gifstoffen naar alle hoeken van de Aarde heeft verspreid, om zo de mensheid in mindcontrol te houden. De cabal staat erop dat ALLE BABY'S ONMIDDELLIJK NA DE GEBOORTE WORDEN GEVACCINEERD. DIT IS EEN POGING OM TE VOORKOMEN DAT DE ZIEL HET LICHAAM VAN DE BABY KAN BETREDEN. Deze zielloze mensen vernietigen de levens van eenieder waar ze mee in contact komen. Ze doden gewetenloos mannen, vrouwen en kinderen. Voor hen is oorlog één en al opwinding. Ze werden met dit als enig doel gecreëerd. Ze laten met trots hun medailles zien, want oorlog betekent alles voor hen. Dit zijn de mensen die bommen, kogels en wapens produceren. Ze vallen allemaal binnen deze categorie. Dood is voor hen 'big business'.

Nu, mijn vrienden, is het aan jullie om plannen te maken voor de toekomst van jullie keuze. Een toekomst zonder oorlog, armoede, of gebrek van welke soort ook, waar eenieder wordt gerespecteerd. Velen zijn door de cabal gebruikt om hun plannen voor de vernietiging van het menselijk Ras ten uitvoer te brengen. Ze waren hongerig en dakloos, dus gingen ze akkoord om aan de plannen van de cabal mee te werken, in het bijzonder de plannen voor de vernietiging van Europa. Europa is het enige gebied waar de cabal bang voor was. Alle andere gebieden waren eenvoudig te manipuleren.

Jullie hebben nog zoveel te leren over de wereld waarin jullie leven. Wanneer alle hindernissen naar een goed leven zijn verwijderd, zullen jullie uit je gevangenis te voorschijn komen en een wondere wereld binnengaan die voor jullie verborgen werd gehouden. Banken zullen verdwijnen, aangezien deze iets uit het verleden zullen worden, samen met alle corruptie die hiermee gepaard gaat. Banken waren de cabal in actie. In het dagelijks leven zullen enorme veranderingen moeten plaatsvinden. Monsanto en haar consorten zullen voor altijd worden vernietigd en verwijderd. De Natuur zal voorzien in alles dat de mens nodig heeft om te overleven.

We zijn er bijna. We moeten nog een paar hordes nemen. Tezamen kunnen we dat. Jullie toekomst, jullie bestemming ligt in jullie handen, dus ga er behoedzaam mee om.

Mijn lief, gisteren deelde ik in je opwinding toen je oude vriend verscheen om je opnieuw te helpen.

Je longen hebben rust nodig om de problemen te overwinnen. Plannen komen tot bloei.

Altijd, je aanbiddende,

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!